wijkopenautos.be ervaringen
Supersnelle service!
Catherine V. | Antwerpen | Mercedes-Benz B-Klasse, 2009 06.06.2019
Zeer vriendelijke ontvangst. Vlotte verkoop en een mooie prijs! Wat wil je nog meer? Ik weet waar ik volgende keer weer moet zijn!
Tim P. | Kapellen | Honda Accord, 2003 06.06.2019
prima service.Correct en vlot mijn auto verkocht.Super echt een aanrader
Kurt V. | Gent | Opel Zafira, 2006 05.06.2019
Zeer correct en beleefd .
Kristel D. | Gent | Skoda Fabia, 2004 05.06.2019
Laat je auto nu:
Zeer vriendelijke, persoonlijke en professionele service Een echte aanrader om zonder zorgen je auto te verkopen !
Sarah D. | Leuven | Alfa Romeo Giulietta, 2012 05.06.2019
Goede ontvangst, correcte prijs, snelle afhanding. 3 dagen later staat geld op de rekening. Kort samengevat een prima service waar ik in de toekomst zeker nog beroep op zou doen.
Ludwig O. | Antwerpen | Citroen C3, 2009 05.06.2019
Snelle service, geen wachttijden, ook eens je het bod accepteert gaat alles vlotjes en binnen paar dagen staat geld op de rekening! Super toffe ervaring
Inge J. | Herentals | Skoda Octavia, 2008 05.06.2019
Zeer vriendelijke ontvangen en zeer goede uitleg gekregen , bod was hoger dan in garage en korrzkt na drie dagen betaald ! Bedankt
BVBA S. | Brugge | Mercedes-Benz S-Klasse, 2009 05.06.2019
Laat je auto nu:
Wij hebben voor de tweede keer een auto verkocht aan jullie, op een half jaar tijd. Correcte beoordeling, snelle schatting en juiste prijs. En ook snelle en correcte betaling. Meer hoeft hierover niet worden gezegd. Een aanrader.
Anne R. | Kapellen | Citroen Berlingo, 2009 04.06.2019
Snelle service, goede beoordeling.
Frederic C. | Antwerpen | Renault Megane, 2008 04.06.2019

Over ons