Gratis online taxatie van je auto
Onze hoofdlocaties

Antwerpen – Gent – Brussel - Brugge

Heb je nog vragen?

Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 09 tot 21 uur en op zaterdag van 09 tot 16 uur bereikbaar voor een persoonlijk gesprek.

Onze Hotline

078 - 484 070

  • Wij maken het geld direct naar u over.
  • Onze service is 100% gratis
  • Na het sluiten van de verkoopovereenkomst handelen wij uw dossier vertrouwelijk af.

U denkt: ik wil van mijn auto af

Eens in de zoveel tijd raast de gedachte door uw hoofd: ik wil van mijn auto af. U heeft het voertuig weer compleet laten controleren in de garage en dat heeft een aardige duit gekost. Een hoop geld voor een voertuig waar u geen optimaal plezier meer aan beleeft, omdat er steeds iets anders aan scheelt.

Logisch dat u denkt: ik wil van mijn auto af. Maar u weet niet honderd procent zeker of u echt afstand wilt doen van uw auto. Ons advies? Lees u eerst uitgebreid in op wijkopenautos.be. Daarbij geeft het niets als u niet helemaal thuis bent in de autowereld, wij informeren u graag.

Op onze website staat een taxatietool waarmee u op basis van de voertuiggegevens en enkele aanvullende gegevens alvast een indicatie kunt krijgen van de huidige dagwaarde auto. Na deze waardering geven wij u meteen de gelegenheid om een vrijblijvende taxatie in te plannen in een van onze vestigingen. Daar onderzoekt een professionele inspecteur uw auto volledig en doet vervolgens een vrijblijvend bod op uw auto

Onder onze service valt:

  • Autokeuring niet noodzakelijk
  • Taxatie is geheel vrijblijvend
  • Erkende taxateurs
  • Direct uw auto verkopen
  • Afmelden gratis

Hoe onze klanten onze service beoordelen

De taxateur heeft onze auto bij het dichtstbijzijnde filiaal vakkundig beoordeeld. De online taxatietool kwam niet heel veel hoger uit dan de daadwerkelijke taxatie . De taxateur maakte een goede waardering. Aan te raden! (Daniel R.)
Smart Forfour, BJ 2006
Smart Forfour, BJ 2006
Golf 5 Variant, BJ 2008
Golf 5 Variant, BJ 2008
Kia Ceed, BJ 2007
Kia Ceed, BJ 2007
Laat je auto nu taxeren:
Onze locaties
Selecteer je stad:
Beoordelingen van klanten
Jacco L.

Het personeel was top, de service ook. Ik kom graag terug om nog een keer zaken te doen, hartelijke bedankt!

Ramon R.

Ik was blij verrast met de beleefde en aangename verwelkoming bij de werkplaats. Ik moest wel even wachten, maar ik kreeg een glas water aan geboden. Dat is nog lang niet overal het geval dus een zeer goede service. De taxatie verliep snel en ook de administratieve afhandeling was enorm vlug rond. Ik kom graag terug!

Ik wil mijn auto verkopen

Ook als de autobranche wel uw branche is, is het handig om snel te weten waar u aan toe bent. Als u denkt: ik wil van mijn auto af doet u er verstandig aan uw voertuig eerst te laten taxeren. Dit kan vrijblijvend op onze website. Deze waardebepaling auto is gratis en verplicht u tot niets. Wel maken wij u erop attent dat dit bedrag een indicatie is van wat wij uiteindelijk voor uw auto betalen. Dit kan na berekening dus hoger of lager uitvallen. Omdat ons systeem digitaal is rekenen wij maar een aantal factoren aan uw voertuig mee. Op onze website vragen wij om het type auto en de kilometers die op de teller staan. Eventuele extra opties aan uw voertuig zien wij niet digitaal en worden daarom ook niet meegerekend in de eerste waardebepaling.

Als u na deze eerste stap nog steeds denkt: ik wil van mijn auto af bieden wij de mogelijkheid om een afspraak te maken bij onze expert in de garage. Hier wordt de auto aan de hand van een checklist binnen een halfuur compleet nagekeken waarna onze expert tot een definitieve prijs komt. Zo simpel kan het zijn als u denkt: ik wil van mijn auto af. Gebruik vandaag nog onze taxatietool en maak meteen een afspraak om geen vragen meer over te laten. Bij wijkopenautos.be krijgt u duidelijkheid en kunt u gegarandeerd en snel iedere auto verkopen.

Ik wil mijn auto kwijt aan Wijkopenautos.be

Veel mensen willen hun auto particulier verkopen via een auto veiling. Op deze manier heeft u zelf alles onder controle als u besluit: ik wil van mijn auto af. Toch is het goed om stil te staan bij de verschillende stappen die bij particuliere verkoop komen kijken. U doet alles zelf, maar zit vervolgens ook met al het geregel en de papieren. Tweede optie is ervoor kiezen om uw voertuig onder te brengen bij een dealer, maar dan heeft u allereerst de schone taak om een geschikte te zoeken. Omdat wij al jarenlang in de autobranche zitten weten wij dat dit een aardige klus kan zijn. Feit is dat niet alle autodealers uw auto zomaar inkopen, ze handelen vaak alleen in hun eigen automerken en niet als een alles omvattende auto inkoopbedrijf. Gevolg is dat u een aantal dealers moet bellen en een prijs af moet wachten die misschien ver onder de werkelijke inruilwaarde zit. Daar wordt natuurlijk niemand gelukkig van.

Maak het uzelf daarom makkelijk en bezoek wijkopenautos.be als u weet: ik wil van mijn auto af. Voer uw voertuiggegevens in en zie direct een waardebepaling auto. Onze services zijn vrijblijvend en gratis, na de online taxatie bepaalt u zelf of u het voertuig naar onze garage rijdt en ook na inspectie zit u nergens aan vast. Bedenk u wel dat wijkopenautos.be u compleet ontzorgd als u uw voertuig bij ons in de garage achterlaat. Wij maken namelijk de administratie in orde, van afmelding bij de verzekering tot schrappingsbewijs. Daarna storten wij het geld direct op uw rekening zodat u op korte termijn nieuwe plannen kan maken met het bedrag. Kortom, denkt u: ik wil van mijn auto af? Bezoek dan nu onze website voor een vrijblijvende waardebepaling.

Hoe het werkt
1. Advies

Bij de vestiging zal één van onze experts uw auto taxeren

2. Betaling

Op basis van de taxatie komen we tot een bod op uw auto, het geld wordt direct overgemaakt.

3. Afmelding

Na de verkoop handelen wij uw dossier gratis en vertrouwelijk af.

Wat onze klanten stemmen
Wat onze klanten zeggen
Laat je auto nu taxeren: