Gratis online taxatie van je auto

Vestiging Kortrijk

Onze experts staan voor u klaar

Wijkopenautos.be

Vestiging Kortrijk
Doenaertstraat 6
8510 Kortrijk

Telefoonnummer:

078 48 40 70

  • Wij maken het geld direct naar u over.
  • Onze service is 100% gratis
  • Na het sluiten van de verkoopovereenkomst handelen wij uw dossier vertrouwelijk af.

Nu uw auto verkopen in Kortrijk

Uw auto verkopen in Kortrijk kan een hele klus zijn als u het zelf probeert te doen via bijvoorbeeld een autoverkoopsite. Zo moet u zelf de prijs van de auto bepalen en onderhandelen met potentiële kopers. Bovendien moet u ook zelf de administratie regelen als de verkoop slaagt. Het kan gelukkig veel sneller, want u kunt uw auto ook verkopen aan wijkopenautos.be. Op die manier kunt u zelfs al binnen 24 uur van uw auto af zijn. Hoe kan dit zo snel gaan? Omdat het proces van auto verkopen bij ons zeer eenvoudig is: u gaat naar onze taxatietool en vult een aantal gegevens in, vervolgens laten wij u weten wat uw auto ongeveer waard is. Meteen daarna maakt u een afspraak voor een taxatie in onze vestiging in Kortrijk. De taxatie verloopt vlot en hoeft niet langer te duren dan een half uur. Daarna doen wij een bod op uw wagen en heeft u de mogelijkheid om hem meteen van de hand te doen.

Laat je auto nu taxeren:

Route Kortrijk

Vanuit het oosten

U rijdt in zuidwestelijke richting op de Ringlaan-R8 richting Marke. Neem afslag 12 richting Marke/ Aalbeke en sla aan het einde van de afrit rechts af de Pottelberg/N43 op. Sla na ongeveer 600 meter linksaf de Engelse Wandeling op. Dit is de eerste kruising na het benzinestation. Vervolgens rijdt u langs de Spar en slaat u na circa 100 meter linksaf de Dumolinlaan op. Sla rechtsaf op de 1e dwarsstraat, de Doenaertstraat op. Na 200m ziet u Wijkopenautos BV aan uw linkerhand.

Vanuit het Westen

U rijdt in zuidoostelijke richting op de Ringlaan-R8 richting Marke. Neem afslag 12 richting Marke/ Aalbeke en sla aan het einde van de afrit links af de Pottelberg/N43 op. Sla na ongeveer 800 meter linksaf de Engelse Wandeling op. Dit is de eerste kruising na het benzinestation. Vervolgens rijdt u langs de Spar en slaat u na circa 100 meter linksaf de Dumolinlaan op. Sla rechtsaf op de 1e dwarsstraat, de Doenaertstraat op. Na 200m ziet u Wijkopenautos BV aan uw linker hand.

Vanuit het noorden (centrum)

U rijdt in zuidwestelijke richting op de Pottelberg/N43 de stad uit richting Ringlaan. Sla rechtsaf de Engelse Wandeling op. Vervolgens rijdt u langs de Spar en slaat u na circa 100 meter linksaf de Dumolinlaan op. Sla rechtsaf de 1e dwarsstraat, Doenaertstraat op. Na 200m ziet u Wijkopenautos BV aan uw linkerhand.

Onze openingstijden:

10:00-19:00
10.00-19:00
10.00-19:00
14.00-19:00
10.00-19:00
09.00-18:00
Zondag:gesloten

Hoe onze klanten onze service beoordelen

„Kort samengevat: Ik kon erg snel terecht voor een afspraak met de professionele taxateur. Alles verliep vlekkeloos.“ (Guido-Jan B.)

„Beleefde en serieuze behandeling! De verkoop verliep al met al erg snel en de medewerkers in de garage waren zeer ervaren. Absoluut een aanrader voor wie snel zijn auto wil verkopen.“ (Arnold B.)

Nu uw auto verkopen in Kortrijk

Als u geïnteresseerd bent om aan ons uw auto te verkopen in Kortrijk, en u wilt online de waarde van uw auto via onze taxatietool te berekenen, dan dient u een aantal gegevens bij de hand te hebben. Wij vragen uiteraard om het merk en model, maar ook om het bouwjaar en het aantal kilometers op de teller. Zorg dat u die gegevens bij de hand heeft. Wij vragen u niet om zich eerst te registreren als u een online taxatie uitvoert, maar wij vragen wel om uw e-mailadres. Dit doen wij vanwege twee redenen. Ten eerste laten wij de geschatte waarde van uw auto niet alleen op uw scherm zien, maar sturen deze ook per e-mail. Ten tweede sturen wij u verkooptips per e-mail en we houden u op de hoogte van uw afspraak.

U kunt namelijk, nadat u online de waarde van uw auto heeft bepaald, direct een afspraak maken voor een taxatie in onze vestiging aan de Doenaertstraat 6. Onze expert onderzoekt uw auto aldaar aan de hand van een uitgebreide checklist. Ook maakt hij een proefrit met uw wagen om onder andere de wegligging en de prestaties van de motor te checken. Daarna doet hij zijn bod en heeft u de mogelijkheid om uw auto te verkopen in Kortrijk. Gaat u akkoord, dan regelen wij de afmelding en de schrapping en maken de betaling direct over. U kunt het geld twee werkdagen later tegemoet zien op uw bankrekening. Zo makkelijk kan het gaan. Ga direct naar onze taxatietool en verkoop nu uw auto in Kortrijk!

Hoe het werkt
1. Advies

Bij de vestiging zal één van onze experts uw auto taxeren

2. Betaling

Op basis van de taxatie komen we tot een bod op uw auto, het geld wordt direct overgemaakt.

3. Afmelding

Na de verkoop handelen wij uw dossier gratis en vertrouwelijk af.

Wat onze klanten stemmen
Wat onze klanten zeggen
Laat je auto nu taxeren: