Gratis online taxatie van je auto
Onze hoofdlocaties

Antwerpen – Gent – Brussel - Brugge

Heb je nog vragen?

Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 09 tot 21 uur en op zaterdag van 09 tot 16 uur bereikbaar voor een persoonlijk gesprek.

Onze Hotline

078 - 484 070

  • Wij maken het geld direct naar u over.
  • Onze service is 100% gratis
  • Na het sluiten van de verkoopovereenkomst handelen wij uw dossier vertrouwelijk af.

Uw sloopauto verkopen voor een goede prijs

sloopauto-verkopen

Als uw auto compleet versleten is of economisch total los is verklaard, is uw auto een sloopauto. Het kost teveel geld om de auto te repareren en slopen is de enige optie.

Als u uw sloopauto wilt verkopen rest u dus niets anders dan hem naar de sloop te brengen. Dit levert u niet veel geld op, hoogstens de schrootwaarde. Maar u kunt uw auto ook aan ons verkopen. Wij zijn zelfs geïnteresseerd in uw sloopauto!

Doe een waardebepaling via onze taxatietool en maak meteen een afspraak voor een taxatie. Om te weten wat uw sloopauto nog waard is, is een taxatie namelijk noodzakelijk. De taxatietool gaat uit van een nog goed functionerende auto, maar onze taxateur kan u precies vertellen wat uw sloopauto nog waard is. Hij biedt dit bedrag ook als verkoopprijs

Als u akkoord gaat met het bedrag dat we bieden, dan kopen wij uw auto direct en regelen al het papierwerk. Op deze manier bent u snel van uw sloopauto af voor een geschikte prijs.

Onder onze service valt:

Directe verkoop
Nauwkeurige taxatie
Snelle afhandeling
Berekening van de dagwaarde
Snelle en veilige uitbetaling

Hoe onze klanten onze service beoordelen

"Ik ben super tevreden. Snelle service en vriendelijke medewerkers." (Monique R.)

"De taxateur stond open voor vragen. Hij was bekwaam en beoordeelde mijn auto deskundig." (Richard P.)
Fiat Stilo, BJ 2004
Fiat Stilo, BJ 2004
VW Taro, BJ 1995
VW Taro, BJ 1995
Nissan Primera, BJ 1994
Nissan Primera, BJ 1994
Laat je auto nu taxeren:
Onze locaties
Selecteer je stad:
Beoordelingen van klanten
Chris van H.

Een zeer kundige taxateur. Ik ben goed geholpen.


Marcel van de G.

De ervaring met wijkopenautos.be was zeer goed. De service was uitstekend en het dossier werd meteen afgerond.


Ozlem K.

Ik ben uitermate tevreden met de vriendelijke service en de correcte afhandeling van de verkoop.

Bepaal of uw auto een sloopauto is

Uw auto is ernstig beschadigd en moet gerepareerd worden om weer fatsoenlijk te kunnen functioneren. Maar hoe weet u zeker of uw auto een sloopauto is? Uw auto is een sloopauto als de reparatiekosten hoger zijn dan de dagwaarde van uw auto. De dagwaarde van uw auto is de waarde die uw auto in een normale staat nu nog waard zou zijn geweest. Deze dagwaarde berekent u eenvoudig met onze taxatietool. Als u de reparatiekosten weet dan berekent u eenvoudig of uw auto een sloopauto is. Ga naar onze taxatietool en vul uw voertuiggegevens, de kilometerstand van uw auto en uw e-mailadres in. De dagwaarde van uw auto verschijnt onmiddellijk op uw scherm. Is deze waarde lager dan de reparatiekosten? Dan is uw auto een sloopauto.

Wat kun u dan het beste doen? Lange tijd zat er niet anders op dan uw auto te verkopen aan de sloop voor de schrootprijs. U hebt tegenwoordig tal van autoverkoopsites waar u uw auto zelf kunt verkopen, maar er zal niet veel vraag zijn. Slechts een autoliefhebber die op zoek is naar onderdelen zal nog geïnteresseerd zijn in één of een aantal onderdelen, maar dat zal niet veel geld opleveren. Een ander alternatief voor uw auto verkopen aan de sloop, is uw sloopauto in het buitenland verkopen. Vaak is het mogelijk om de auto in het buitenland voor een lagere prijs te repareren en dan wordt het opeens aantrekkelijk om deze reparatie wel uit te voeren.

Als u besluit om uw auto te exporteren dan moet u er rekening mee houden dat dit ten eerste een hoop papierwerk oplevert. Ten tweede kost het geld: u moet de auto verzekeren voor de export. Bovendien moet u een geschikte koper vinden in het buitenland. Niet de meest ideale en snelle manier om van uw auto af te komen.

Verkoop uw sloopauto aan wijkopenautos.be

Wij bieden als full-service bedrijf het snelste en het meeste ideale alternatief voor de autosloperij of andere tweedehands auto opkopers . Wij kopen elke auto: aan ons kunt u zelfs uw oude auto verkopen die compleet versleten is en die u ook niet meer kunt exporteren. Zelfs als uw auto in een echt slechte staat verkeert en niet veel meer is dan een wrak, dan kunt u uw auto nog aan ons verkopen. Als u uw autowrak wilt verkopen dan inspecteert onze taxateur welke onderdelen nog functioneren of geschikt zijn voor hergebruik en baseert daar de verkoopprijs van de auto op.

Kom dus naar wijkopenautos.be als u uw sloopauto wilt verkopen. Aan ons kun u namelijk elke auto snel verkopen. Al is de auto een compleet wrak of totaal versleten, wij bieden u een geschikte prijs. Ga nu naar onze taxatietool om de dagwaarde te bepalen en om te berekenen of uw auto daadwerkelijk een sloopauto is. Maak direct een afspraak voor een taxatie. Wij bepalen dan wat uw auto werkelijk nog waard is en doen een vrijblijvend bod. Bovendien regelen wij de volledige administratieve afhandeling. Wij regelen het papierwerk ter plekke. Uw sloopauto verkopen is nog nooit zo makkelijk geweest.

Hoe het werkt
1. Advies

Bij de vestiging zal één van onze experts uw auto taxeren

2. Betaling

Op basis van de taxatie komen we tot een bod op uw auto, het geld wordt direct overgemaakt.

3. Afmelding

Na de verkoop handelen wij uw dossier gratis en vertrouwelijk af.

Wat onze klanten stemmen
Wat onze klanten zeggen
Laat je auto nu taxeren: