Gratis voertuigevaluatie
in slechts 2 stappen

Vestiging Antwerpen-Aartselaar

Onze experts staan voor u klaar

wijkopenautos.be

Vestiging Antwerpen-Aartselaar
Helststraat 49/3
2630 Aartselaar

Telefoonnummer:

078 48 40 70

Kosteloze online
waardebepaling

Ontvang de definitieve verkoopprijs rechtstreeks vanuit huis

Verkoop als het gewenst is & snelle betaling

Gemakkelijk uw auto verkopen in Antwerpen

Wilt u niet alleen snel, maar ook zorgeloos uw auto verkopen in Antwerpen? U zult vast de spookverhalen wel hebben gehoord, hoe lastig het kan zijn om een auto van de hand te doen. Het kiezen van een geschikt verkoopkanaal, de verkoopprijs vaststellen een geschikte koper vinden: het zijn zaken waar u zich in moet verdiepen. Toch? De verkoop van een wagen hoeft niet moeilijk te zijn! Bij wijkopenautos.be kunt u uw auto gratis laten taxeren. Bovendien bent u ervan verzekerd dat u uw auto al snel verkocht kunt hebben! U begint met het achterhalen van de waarde van uw auto. Dit doet u door de dagwaarde van uw auto te berekenen met onze handige taxatietool. Zo heeft u al een idee hoeveel u ongeveer voor uw auto kunt krijgen. Bovendien kan niemand u iets meer wijsmaken, u weet namelijk wel beter!

Laat uw auto nu taxeren:

Route Antwerpen-Aartselaar

Vanaf het noorden (Antwerpen)

Neem de Singel richting Zuid en neem vervolgens de A12 richting Brussel. Houd de rechterrijstrook aan vanaf Mc Donald’s Aartselaar. Draai na JBC rechts, voor KIA de Helststraat in en vervolg voor 350 meter. Sla dan linksaf, u vindt wijkopenautos na 200 meter aan de linkerkant.

Vanuit het zuiden (Boom)

Rijd de Antwerpsestraat in richting A12 Antwerpen. Ga bij het kruispunt met Tesla motors linksaf de Helststraat in. Sla vervolgens linksaf. U vindt wijkopenautos na 200 meter aan de linkerkant.

Vanuit Aartselaar

Neem de Guido Gezellestraat richting A12. Steek het kruispunt bij de A12 over en vervolg uw weg in de Helststraat. Houd JBC rechts van u en vervolg de Helststraat voor 350 meter. Sla vervolgens linksaf. U vindt wijkopenautos na 200 meter aan de linkerkant.

Onze openingstijden:

09.00-17:00
09.00-17:00
09.00-17:00
09.00-17:00
09.00-17:00
09.00-17:00
Zondag:gesloten

Hoe onze klanten onze service beoordelen

„Enorm bedankt. Ik ben erg tevreden met de duidelijke uitleg tijdens de taxatie. Alles verliep zoals afgesproken en het schrappingsbewijs kreeg ik meteen mee naar huis. Ook de afgesproken verkoopsom stond erg snel op mijn rekening.“ (Chris van S.)

„De service was erg keurig. De medewerker had verstand van zaken, bleef zakelijk en was toch erg vriendelijk.“ (Zwanet M.)

Gemakkelijk uw auto verkopen in Antwerpen

U kunt uw auto verkopen in Antwerpen, zonder enige moeite! U vult in de taxatietool het model, merk en bouwjaar van uw auto in. Vervolgens geeft u uw e-mailadres op, zodat wij de dagwaarde naar u toe kunnen sturen en u het altijd bij de hand heeft. U weet maar nooit wanneer het nog eens van pas kan komen! Vervolgens verschijnt de dagwaarde van uw auto ook op uw beeldscherm. U kunt vervolgens uw auto zelf proberen te verkopen door iets boven deze dagwaarde te gaan zitten. Dit kan echter lang duren en zeker in deze tijd zit u niet te wachten op veel bezoekers. Wat u ook kunt doen is met dezelfde tool de prijs berekenen die wijkopenautos.be voor uw auto over heeft. Voer alle gevraagde details over uw auto in en voorzie ons van enkele duidelijke foto's. Wij berekenen vervolgens de definitieve verkoopprijs voor u waarvoor u direct aan ons kunt verkopen. Zo snel kunt u uw auto verkopen in Antwerpen gaan! Gaat u akkoord met het vrijblijvende bod? Dan rest alleen de inleverafspraak nog. Op onze locatie, die volledig voldoet aan alle veiligheidseisen rondom het coronavirus, regelen wij gelijk de gehele administratieve rompslomp. Bovendien maken wij het het afgesproken bedrag dezelfde dag nog naar u over, zodat het na twee werkdagen op uw rekening staat. Dát is de service van wijkopenautos.be. We zien u graag tegemoet in onze vestiging aan de Helststraat 49/3!

Laat uw auto nu taxeren: