Gratis voertuigevaluatie
in slechts 2 stappen

Vestiging Antwerpen-Kapellen

Onze experts staan voor u klaar

wijkopenautos.be

Vestiging Antwerpen-Kapellen
Industrielaan 5 - Unit 14
2950 Kapellen

Telefoonnummer:

078 48 40 70

Kosteloze online
waardebepaling

Ontvang de definitieve verkoopprijs rechtstreeks vanuit huis

Verkoop als het gewenst is & snelle betaling

Auto verkopen in Antwerpen – Kapellen: de mogelijkheden op een rij

U wilt uw huidige auto verkopen maar hier absoluut niet te veel tijd mee kwijt zijn? Dat is begrijpelijk. Gelukkig bent u bij wijkopenautos.be in Kapellen aan het juiste adres. U kunt direct de waarde van uw auto laten bepalen en na een vrijblijvend bod direct uw auto verkopen in onze vestiging. Wij hebben interesse in alle auto's.

Taxeer vandaag nog uw auto om direct te weten wat de huidige waarde is. Zorg ervoor dat u alle details over uw auto en het gebruik ervan ook doorgeeft, zodat wij een definitieve verkoopprijs kunnen bieden. Dit bod is vrijblijvend dus u bepaalt u uw auto voor dit bedrag aan ons wenst te verkopen of niet. Wanneer u akkoord gaat met dit bod is uw auto verkocht! Dan rest enkel nog een inleverafspraak bij ons filiaal geboekt te worden. Zo makkelijk kan het gaan. Voer uw gegevens vandaag nog in in onze taxatietool voor een vrijblijvende taxatie. Bepaal later of u akkoord gaat met de door ons geboden verkoopprijs. Simpel en snel.

Laat uw auto nu taxeren:

Route Antwerpen

Vanaf Kapellen

Neem de Heidestraat-Noord richting Kalmthout, aan het kruispunt met Carrefour en Action, draait u recht de Beauvoislaan in. Voeg in na 1.8 km in de Heikantstraat en vervolg uw weg 1 km tot u rechts gaat op de Brasschaatsesteenweg richting Brasschaat. Na 1.9 km, na Snauwaert Tennis en Buitenhof Tuinmeubel, draait u rechtsaf de KMO-zone Industrielaan in. U rijdt 200 m verder en u ziet aan uw linkerkant wijkopenautos.

Vanuit Brasschaat:

Neem de Bredabaan richting Gooreind/Wuustwezel tot aan het kruispunt met Texaco in Maria-Ter-Heide. Sla linksaf naar de Essensteenweg/N117 richting Kalmthout. Vervolg uw weg gedurende 3.3 km, net na Mercedes Certified Engels Ramen draait u linksaf de KMO-zone Bosduin industrielaan in. U rijdt 200 m verder en u ziet aan uw linkerkant wijkopenautos.

Vanuit Brecht:

Neem de Braschaatbaan en vervolg uw weg in de Brechtsebaan. Aan de rotonde neemt u de 2de afslag naar de Sint-Jobsesteenweg. Ga verder op de N117 gedurende 4.1 km, net na Mercedes Certified en Engels Ramen draait u linksaf de KMO-zone Bosduin Industrielaan in. U rijdt 200 m verder en u ziet aan uw linkerkant wijkopenautos.

Onze openingstijden:

09.00-17:00
09.00-17:00
09.00-17:00
09.00-17:00
09.00-17:00
09.00-17:00
Zondag:gesloten

Hoe onze klanten onze service beoordelen

„Duidelijke website, vriendelijke hulp. Rechttoe, rechtaan“ (Thomas van B.)

„Jullie hebben de eerlijkste en de beste prijs! Goede koffie en heel vriendelijk personeel. Doe zo voort!“ (Johan S.)

Auto verkopen in Antwerpen: de mogelijkheden op een rij

Tegenwoordig zijn er zoveel mogelijkheden om van uw auto af te komen dat het lastig is te bepalen op welke manier u uw auto het beste kunt verkopen. Het kan handig zijn online op zoek te gaan naar een koper, omdat u dan veel mensen tegelijk kunt bereiken. Het verkopen van uw auto in Kapellen op deze manier kan via een verkoopsite of via een veilingsite. Vaak wordt er een bedrag in rekening gebracht dus denk van tevoren goed na of uw auto online verkopen in Kapellen een geschikte optie voor u is.

Belangrijk is om na te gaan hoeveel tijd u wilt steken in het verkoopproces en of uw auto makkelijk verkoopbaar is. Als u een oude auto wilt verkopen in Kapellen dan is de kans groot dat de auto schade heeft. Het kan dan langer duren voor u een koper voor uw auto vindt. Wilt u gratis uw auto verkopen in Kapellen? Dan kunt u dat voor het grootste deel volledig online voorbereiden. U dient hiervoor onze online taxatie tool in te vullen. Deze tool geeft u dan een indicatie van de waarde van uw auto. Voor een precieze waardebepaling voorziet u ons van verdere details over de auto inclusief een paar goede foto's. Zo kunnen wij u een definitieve verkoopprijs aanbieden. Hiervoor kunt u direct verkopen!

Boek vervolgens een inleverafspraak bij ons filiaal, die geheel aan alle veiligheidsmaatregelen rondom corona voldoet. Zo kunt u gemakkelijk, snel en veilig uw auto verkopen in Kapellen. Bij het verkopen van een auto kan heel wat papierwerk komen kijken. Dit vraagt tijd en energie, zeker als u niet veel ervaring heeft op dit gebied. Wilt u zo snel mogelijk uw auto verkopen en direct het geld ontvangen? Kies dan voor de volledige dienstverlening van wijkopenautos.be! Uw auto snel verkopen in Kapellen wordt mogelijk doordat wij snel en gratis de administratie zoals afmelding en schrapping voor u uitvoeren als u de auto aan ons verkoopt. Wij taxeren alle auto’s, in welke staat of van welk merk dan ook. Zelfs als u een sloopauto wilt verkopen in Kapellen bent u bij ons aan het juiste adres! Vul vandaag nog de online taxatietool in!

Laat uw auto nu taxeren: