Gratis voertuigevaluatie
in slechts 2 stappen

Vestiging Antwerpen - Merksem

Onze experts staan voor u klaar

wijkopenautos.be

Vestiging Antwerpen-Merksem
Glasstraat 29
2170 Antwerpen

Telefoonnummer:

078 48 40 70

Kosteloze online
waardebepaling

Ontvang de definitieve verkoopprijs rechtstreeks vanuit huis

Verkoop als het gewenst is & snelle betaling

Auto verkopen in Antwerpen: de mogelijkheden op een rij

U wil een gebruikte auto snel verkopen? Dan bent u bij wijkopenautos.be in Antwerpen aan het juiste adres. De gehele waardebepaling is gratis en bovendien online. Hiervoor hoeft u uw huis niet uit! Wij kopen alle auto's in die nog rijden, ongeacht het merk, het model, het bouwjaar of de staat van uw auto.

Taxeer vandaag nog uw auto om direct te weten voor hoeveel u uw auto aan ons kunt verkopen. Voer uw gegevens in in ons tool en ontvang de definitieve verkoopprijs per e-mail. Wilt u direct uw auto verkopen? Dat kan! Wij maken direct de afmelding voor u in orde en schrijven de verkoopsom direct over.

Laat uw auto nu taxeren:

Route Antwerpen

Vanaf het noorden

Neem de afrit 1-Merksemvanaf de E19 en sla vervolgens links af naar de Groenendaallaan/N129. Volg deze weg gedurende 1 km en sla vervolgens links af naar de Bredabaan/N1. Neem de 1e afslag links, Frans de l'Arbrelaan/N1 op. Daarna slaat u rechtsaf naar de Deurnsebaan/N130.Neem de 2e afslag rechts, Glasstraat op. Na 180 meter vind u wijkopenautos aan uw rechter hand.

Vanaf het zuiden/oosten:

Volg de borden Ring Antwerpen/Breda. Neem afslag 2-Deurne naar N120 richting Deurne. Sla rechtsaf naar de Bisschoppenhoflaan/N120(borden naar Wijnegem/Deurne). Na 1 km slaat u linksaf naar de Burgemeester Eduard Waghemansbrug/N130. Na 1.2 km maakt u een scherpe bocht naar links naar de Glasstraat.

Vanaf het Westen

Volg de borden Ring Antwerpen/Breda. Neem afslag 2-Deurne naar N120 richting Deurne. Sla rechtsaf naar de Bisschoppenhoflaan/N120(borden naar Wijnegem/Deurne).Na 1 km slaat u linksaf naar de Burgemeester Eduard Waghemansbrug/N130. Na 1.2 km maakt u een scherpe bocht naar links naar de Glasstraat.

Onze openingstijden:

09.00-17:00
09.00-17:00
09.00-17:00
09.00-17:00
09.00-17:00
09.00-17:00
Zondag:gesloten

Hoe onze klanten onze service beoordelen

„De gedetailleerde, vakkundige taxatie en het vriendelijke, aardige personeel beviel me zeer goed. Al met al was de gehele verkoop eenvoudig. Voornamelijk de professionele afmelding en de snelle betaling hebben me overtuigd. wijkopenautos.be raad ik aan en de volgende keer verkoop mijn auto graag weer hier“ (Klaus T.)

„De aangeboden verkoopprijs was goed. Wat ik voornamelijk goed vond was de service en de algemene afhandeling. Ga zo door!“ (Johannes S.)

Auto verkopen in Antwerpen: de mogelijkheden op een rij

Is uw wens snel uw auto te verkopen, dan kunt u alle auto verkopen tips voor Antwerpen goed gebruiken! Tegenwoordig zijn er zoveel mogelijkheden als u van uw auto af wilt, dat het lastig is te bepalen op welke manier u uw auto het beste kunt verkopen in Antwerpen. Het kan handig zijn online op zoek te gaan naar een koper, omdat u dan veel mensen tegelijk kunt bereiken. Het verkopen van uw auto in Antwerpen op deze manier kan via een verkoopsite of via een veilingsite. Vaak wordt er een bedrag in rekening gebracht dus denk van tevoren goed na of uw auto online verkopen in Antwerpen een geschikte optie voor u is.

Belangrijk is om na te gaan hoeveel tijd u wilt steken in het verkoopproces en of uw auto makkelijk verkoopbaar is. Als u een oude auto wilt verkopen in Antwerpen dan is de kans groot dat de auto schade heeft. Het kan dan langer duren voor u een koper voor uw auto vindt.

Wilt u gratis uw auto verkopen in Antwerpen? Dan moet u bij wijkopenautos.be zijn. Ga daarvoor naar onze online taxatietool in vul uw autogegevens in. Daarvoor heeft u het kenteken, de kilometerstand en een geldig e-mailadres nodig. De tool geeft u dan de dagwaarde van uw auto. Dit is een indicatie. Wilt u uw auto meteen verkopen? Dan loopt u eenvoudig de rest van de taxatietool door. Daarin wordt gevraagd naar verdere details over uw auto en uw autogebruik. Heeft u bijvoorbeeld gerookt in uw auto, of is er schade aanwezig? Nadat u ons tevens hebt voorzien van enkele duidelijke foto's kunnen wij u een definitieve verkoopprijs aanbieden. Deze is vrijblijvend. Als u wilt kunt u vervolgens direct aan ons verkopen.

Bij het verkopen van een auto komt heel wat administratie kijken. Dit vraagt tijd en energie, zeker als u niet veel ervaring heeft op dit gebied. Zo snel mogelijk uw auto verkopen en van het geld genieten? Kies dan voor de complete service die wijkopenautos.be te bieden heeft! Uw auto snel verkopen in Antwerpen wordt mogelijk doordat wij snel en gratis de administratie zoals afmelding en schrapping voor u uitvoeren als u de auto aan ons verkoopt. Wij taxeren alle auto’s. Een schadeauto verkopen in Antwerpen hoeft niet lang te duren. Zelfs als u een sloopauto wilt verkopen in Antwerpen bent u bij ons aan het juiste adres! Vul vandaag nog de online taxatietool in!

Laat uw auto nu taxeren: