Gratis voertuigevaluatie
in slechts 2 stappen

Vestiging Brugge

Onze experts staan voor u klaar

Wijkopenautos.be

Vestiging Brugge
Pathoekeweg 9B007
8000 Brugge

Telefoonnummer:

078 48 40 70

Kosteloze online
waardebepaling

Ontvang de definitieve verkoopprijs rechtstreeks vanuit huis

Verkoop als het gewenst is & snelle betaling

Uw auto verkopen in Brugge - snel geregeld

Vanaf heden hoeft uw auto verkopen in Brugge geen lastige onderneming meer te zijn. Wijkopenautos.be is hét full-service bedrijf van Brugge. Wij kopen elke auto die nog rijdt, ongeacht het merk, model, bouwjaar of de staat, na een uitgebreide taxatie in onze vestiging op de Pathoekeweg 9B007. U kunt uw auto soms al binnen 48 uur aan ons verkopen!

U kunt uw auto gratis laten taxeren met de handige taxatietool op onze website. Vervolgens maakt u een afspraak voor een vrijblijvende taxatie, uitgevoerd door één van onze professionele taxateurs. Na de taxatie doen wij een bod op uw auto. Als u het bod accepteert, kunt u uw auto direct aan ons verkopen. Wij zorgen ervoor dat de schrapping en afmelding van de auto in orde komen. Bovendien schrijven wij de koopsom direct over, zodat u na twee werkdagen het geld op uw rekening heeft staan.

Laat uw auto nu taxeren:

Route Brugge

Vanaf het centrum

U rijdt op de Komvest/R30, sla linksaf over de Krakelebrug en sla linksaf de Sint-Pieterskaai op. Sla na 150 m rechtsaf en ga rechtdoor bij de rotonde en rij 1.7 km door. Sla linksaf bij de Pathoekeweg 9 en U vind Wijkopenautos na 100 m aan uw rechterkant.

Vanaf het zuiden:

U rijdt op de N31 richting Brugge, neem afslag Oostende/De Haan/Brugge-St.Pieters. Sla na 100 m linksaf op de Sint-Pietersmolenstraat op ga rechts bij de Blankenbergse Steenweg/N371. Na 150 m sla linksaf de Sint-Pieterskerklaan op, sla richtsaf de Pathoekeweg op en houdt links aan. Sla linksaf bij de Pathoekeweg 9 en U vind Wijkopenautos na 100 m aan uw rechterkant.

Vanaf het noorden

U rijdt op de A11 en neemt afslag N371/Blankenberge/Zuienkerke. Ga rechtdoor op de rotonde en vervolg uw weg 1.1 km. Sla linksaf de Kolvestraat op. Na 600 m sla rechtsaf de Pathoekeweg op en vervolg u weg nog 600 m. Sla rechtsaf bij de Pathoekeweg 9 en U vind Wijkopenautos na 100 m aan uw rechterkant.

Onze openingstijden:

09.00-19:00
09.00-19:00
09.00-19:00
09.00-19:00
09.00-19:00
09.00-17:00
Zondag:gesloten

Hoe onze klanten onze service beoordelen

„De medewerker was erg behulpzaam en toch niet opdringerig. Hij straalde rust en zakelijkheid uit. Zijn vakkennis en de algehele communicatie voelden erg prettig aan. Ik voelde me keurig behandeld en kan wijkopenautos.nl zonder twijfel aanraden.“ (Geert F.)

„De afronding van de verkoop ging helemaal goed. Alle administratie werd ons uit handen genomen, zodat we zonder zorgen onze auto snel konden verkopen. De verkoopsom had ik snel op mijn rekening. Aan te bevelen!“ (Niels S.)

Uw auto verkopen in Brugge - snel geregeld

Heeft u een nieuwe auto op het oog en wilt u snel van uw oude auto af? Of bent u het zoeken naar een geschikte parkeerplaats zat? Verkoop dan uw auto aan wijkopenautos.be. U voert de gegevens van uw auto in op onze website voor een voorlopige waardebepaling. Vervolgens krijgt u de mogelijkheid om een gratis en vrijblijvende taxatieafspraak te maken met één van onze experts. Tijdens deze afspraak wordt binnen een half uur uw auto gecheckt. Zo wordt er gekeken of de motor nog goed draait en wordt er gecontroleerd op beschadigingen en roestplekken. Tot slot wordt er een testrit gemaakt, zodat onze expert een volledig beeld heeft van de kwaliteiten van uw auto. De taxateur zal daarna precies vertellen wat uw auto waard is en deze waarde omzetten in een gegarandeerd maar vrijblijvend bod. Als u het bod accepteert, is uw auto direct verkocht. Wij handelen gratis alle administratieve zaken rond de verkoop af. We zorgen er ook voor dat de koopsom dezelfde dag naar u wordt overgeschreven, zodat u het het geld na twee werkdagen op uw rekening hebt staan. Bent u ook benieuwd aan welke prijs u uw auto kunt verkopen in Brugge? Wacht niet langer, maak een afspraak via de taxatietool en verkoop uw auto zeker en vast!

Hoe het werkt
1. Advies

Bij de vestiging zal één van onze experts uw auto taxeren

2. Betaling

Op basis van de taxatie komen we tot een bod op uw auto, het geld wordt direct overgemaakt.

3. Afmelding

Na de verkoop handelen wij uw dossier gratis en vertrouwelijk af.

Wat onze klanten stemmen
Wat onze klanten zeggen
Laat uw auto nu taxeren: