Online
evaluatie
Verkoopafspraak
maken

Vestiging Brugge Sint-Andries

Onze experts staan voor u klaar

Wijkopenautos.be

Vestiging Brugge Sint-Andries
Dirk Martensstraat 14
8200 Brugge

Telefoonnummer:

078 48 40 70

Online taxatie van uw auto

Vrijblijvende taxatie door een expert

Verkoop alleen als u dat wilt

Uw auto verkopen in Brugge - snel geregeld

Vanaf heden hoeft uw auto verkopen in Brugge geen lastige onderneming meer te zijn. Wijkopenautos.be is hét full-service bedrijf van Brugge. Wij kopen elke auto die nog rijdt, ongeacht het merk, model, bouwjaar of de staat, na een uitgebreide taxatie in onze vestiging op de Dirk Martensstraat 14. U kunt uw auto soms al binnen 48 uur aan ons verkopen!

U kunt uw auto gratis laten taxeren met de handige taxatietool op onze website. Vervolgens maakt u een afspraak voor een vrijblijvende taxatie, uitgevoerd door één van onze professionele taxateurs. Na de taxatie doen wij een bod op uw auto. Als u het bod accepteert, kunt u uw auto direct aan ons verkopen. Wij zorgen ervoor dat de schrapping en afmelding van de auto in orde komen. Bovendien schrijven wij de koopsom direct over, zodat u na twee werkdagen het geld op uw rekening heeft staan.

Laat uw auto nu taxeren:

Route Brugge

Vanaf het centrum

U rijdt op de N351 in westelijke richting en neemt de afslag richting A.Z. St.-Jan. Na de afslag slaat u direct linksaf de Waggelwaterstraat op. U rijdt dan onder het viaduct door en neemt vervolgens de eerste afslag rechts. Na 250 meter ziet u Wijkopenautos BVBA aan uw rechter hand.

Vanaf het zuiden:

U rijdt op de Expresweg E403 in noordelijke richting en neemt de afslag N351 richting Brugge. Vervolgens neemt u de eerste afslag richting de Dirk Martensstraat. Na deze afslag neemt u de eerste afslag rechts. Na 250 meter ziet u Wijkopenautos BVBA aan uw rechter hand.

Vanaf het noorden

U rijdt op de Expresweg E403 in zuiderlijke richting en neemt de afslag richting N351 richting Brugge. Vervolgens neemt u de eerste afslag richting de Dirk Martensstraat. Na de afslag gaat u vervolgens de eerste rechts. Na 250m ziet u Wijkopenautos BVBA aan uw rechter hand.

Onze openingstijden:

09.00-19:00
09.00-19:00
09.00-19:00
09.00-19:00
09.00-19:00
09.00-18:00
Zondag:gesloten

Hoe onze klanten onze service beoordelen

„De medewerker was erg behulpzaam en toch niet opdringerig. Hij straalde rust en zakelijkheid uit. Zijn vakkennis en de algehele communicatie voelden erg prettig aan. Ik voelde me keurig behandeld en kan wijkopenautos.nl zonder twijfel aanraden.“ (Geert F.)

„De afronding van de verkoop ging helemaal goed. Alle administratie werd ons uit handen genomen, zodat we zonder zorgen onze auto snel konden verkopen. De verkoopsom had ik snel op mijn rekening. Aan te bevelen!“ (Niels S.)

Uw auto verkopen in Brugge - snel geregeld

Heeft u een nieuwe auto op het oog en wilt u snel van uw oude auto af? Of bent u het zoeken naar een geschikte parkeerplaats zat? Verkoop dan uw auto aan wijkopenautos.be. U voert de gegevens van uw auto in op onze website voor een voorlopige waardebepaling. Vervolgens krijgt u de mogelijkheid om een gratis en vrijblijvende taxatieafspraak te maken met één van onze experts. Tijdens deze afspraak wordt binnen een half uur uw auto gecheckt. Zo wordt er gekeken of de motor nog goed draait en wordt er gecontroleerd op beschadigingen en roestplekken. Tot slot wordt er een testrit gemaakt, zodat onze expert een volledig beeld heeft van de kwaliteiten van uw auto. De taxateur zal daarna precies vertellen wat uw auto waard is en deze waarde omzetten in een gegarandeerd maar vrijblijvend bod. Als u het bod accepteert, is uw auto direct verkocht. Wij handelen gratis alle administratieve zaken rond de verkoop af. We zorgen er ook voor dat de koopsom dezelfde dag naar u wordt overgeschreven, zodat u het het geld na twee werkdagen op uw rekening hebt staan. Bent u ook benieuwd aan welke prijs u uw auto kunt verkopen in Brugge? Wacht niet langer, maak een afspraak via de taxatietool en verkoop uw auto zeker en vast!

Hoe het werkt
1. Advies

Bij de vestiging zal één van onze experts uw auto taxeren

2. Betaling

Op basis van de taxatie komen we tot een bod op uw auto, het geld wordt direct overgemaakt.

3. Afmelding

Na de verkoop handelen wij uw dossier gratis en vertrouwelijk af.

Wat onze klanten stemmen
Wat onze klanten zeggen
Laat uw auto nu taxeren: