Gratis voertuigevaluatie
in slechts 2 stappen

Vestiging Brussel-Asse

Onze experts staan voor u klaar

Wijkopenautos.be

Vestiging Brussel-Asse
Doornveld 80
1731 Asse

Telefoonnummer:

078 48 40 70

Kosteloze online
waardebepaling

Ontvang de definitieve verkoopprijs rechtstreeks vanuit huis

Verkoop als het gewenst is & snelle betaling

Hoe uw auto verkopen in Brussel-Asse

Iedereen heeft een andere reden om een auto te verkopen, één ding komt echter overeen: We willen allemaal onze auto zo snel mogelijk en voor een goede prijs verkopen. Bent u op zoek naar een geschikte koper voor uw auto? Dan bent u bij wijkopenautos.be op de juiste plek. Onze taxatietool helpt u met het vaststellen van de dagwaarde van uw auto. Vervolgens komt u in de vestiging voor een gratis taxatie van uw auto. Geen zorgen, u zit nergens aan vast! U kunt ons vinden aan de Doornveld 80 en wij hebben onze experts klaar staan om u te begeleiden in het verkoopproces van uw auto. Na taxatie heeft u, als het interessant is, mogelijkheid tot directe verkoop. Een afspraak is net zo simpel gemaakt als de verkoop van uw auto! Maak nu zelf een afspraak bij wijkopenautos.be in Asse en ontdek de verkoop optie die het beste bij u past.

Laat uw auto nu taxeren:

Route – Snel auto verkopen vestiging Brussel-Asse:

Vanaf Brussel centrum

Neem de Wolvengracht en Lakensestraat naar de R20. Ga verder op de R20. Neem vervolgens de Afslag Groot-Bijgaarden naar de Doornveld in Asse. Volg de N9 gedurende 1,3 kilometer. Neem vervolgens de afrit Doornveld en vervolg uw weg. U vindt ons na 200 m aan uw rechterhand.

Vanaf Aalst

Neem de N9 en Geraardsbergsesteenweg/N45 naar de E40. Ga verder op de E40 naar Asse. Neem afrit 11-17-Groot-Bijgaarden vanaf de E40. Ga verder op de N9 voor 1,3 km. Rijd naar de Doornveld, u vindt ons na 200 m aan uw rechterhand.

Vanaf het zuiden

Neem de E19 richting Antwerpen. Ga door op de west ring van Brussel. Volg op de as van Groot-Bijgaarden de richting naar Asse. Volg de N9 gedurende 1,3 km, neem vervolgens de afslag Doornveld. U vindt ons na 200 m aan uw rechterhand.

Onze openingstijden:

09.00-19:00
09.00-19:00
09.00-19:00
09.00-19:00
09.00-19:00
09.00-18:00
Zondag:gesloten

Voordelen van wijkopenautos.be

  • Gratis taxatie
  • Directe betaling naar uw bankrekening
  • Marktwaardig bod

Hoe uw auto verkopen in Brussel-Asse

Uw auto verkopen in Brussel-Asse kan zonder zorgen en moeite. Wij van wijkopenautos.nl helpen u graag een handje op weg. Via deze pagina vertellen wij u wat de verschillende verkoop opties zijn. U kunt uw auto verkopen door een advertentie te maken op een particuliere verkoopsite of u kunt uw auto inruilen bij de autodealer. Wat is de beste optie voor u?

Uw auto zelf verkopen via een website kan veel tijd gaan kosten en een hoop moeite. U moet u bezig houden met het maken van een geschikte advertentie, tijd spenderen aan het ontvangen van mensen en het houden van proefritten. En dit alles garandeert u niet eens de beste prijs. Een minder tijdrovende mogelijkheid is uw auto verkopen aan een autodealer. Of u de auto nu verkoopt of inruilt bij de autodealer, de hoogste prijs zal u hier niet krijgen. Een autodealer zit vaak niet te wachten op elk model en hij wil zelf ook nog wat verdienen aan uw auto.

Uw auto gratis en snel verkopen, voor een eerlijke prijs? Dat kan bij wijkopenautos.be. Bij ons maakt het niet uit welke auto u heeft. Rijdt uw auto als een trein of is hij kapot? Een autodealer kan niet veel met een kapotte auto en bij de autosloop krijgt u hier slechts de kosten van oud ijzer voor. Bij wijkopenautos.be weten we dat er nog meer onderdelen aan uw auto goed werken en daarom is een autosloop zonde.

Maak online een afspraak voor een gratis taxatie bij ons in de vestiging Brussel-Asse. Hier zal een professional uw auto in een half uur nalopen en u na afloop de waarde van uw auto vertellen. Bij interesse heeft u de mogelijkheid tot directe verkoop. Bovendien regelen wij de schrapping en de vrijwaring zodat u zich niet bezig hoeft te houden met de administratieve afhandeling. Maak snel een afspraak bij wijkopenautos.be Brussel-Asse en ervaar zelf hoe gemakkelijk auto verkopen kan zijn.

Hoe het werkt
1. Advies

Bij de vestiging zal één van onze experts uw auto taxeren

2. Betaling

Op basis van de taxatie komen we tot een bod op uw auto, het geld wordt direct overgemaakt.

3. Afmelding

Na de verkoop handelen wij uw dossier gratis en vertrouwelijk af.

Wat onze klanten stemmen
Wat onze klanten zeggen
Laat uw auto nu taxeren: