Gratis voertuigevaluatie
in slechts 2 stappen

Vestiging Brussel-Asse

Onze experts staan voor u klaar

wijkopenautos.be

Vestiging Brussel-Asse
Doornveld 80
1731 Asse

Telefoonnummer:

078 48 40 70

Kosteloze online
waardebepaling

Ontvang de definitieve verkoopprijs rechtstreeks vanuit huis

Verkoop als het gewenst is & snelle betaling

Hoe uw auto verkopen in Brussel-Asse

Iedereen heeft een andere reden om een auto te verkopen, één ding komt echter overeen: we willen allemaal onze auto zo snel mogelijk en voor een goede prijs verkopen. Bent u op zoek naar een geschikte koper voor uw auto? Dan bent u bij wijkopenautos.be op de juiste plek. Onze online waardebepaling helpt u met het vaststellen van de dagwaarde van uw auto, en als u ons voorziet van verdere details, ook met het bepalen van een definitieve verkoopprijs. Geen zorgen, u zit nergens aan vast! Na ontvangst van de definitieve verkoopprijs heeft u, als het interessant is, mogelijkheid tot directe verkoop. Ontdek nu zelf wat uw auto waard is op wijkopenautos.be, en verkoop uw wagen morgen nog in Asse.

Laat uw auto nu taxeren:

Route – Snel auto verkopen vestiging Brussel-Asse:

Vanaf Brussel centrum

Neem de Wolvengracht en Lakensestraat naar de R20. Ga verder op de R20. Neem vervolgens de Afslag Groot-Bijgaarden naar de Doornveld in Asse. Volg de N9 gedurende 1,3 kilometer. Neem vervolgens de afrit Doornveld en vervolg uw weg. U vindt ons na 200 m aan uw rechterhand.

Vanaf Aalst

Neem de N9 en Geraardsbergsesteenweg/N45 naar de E40. Ga verder op de E40 naar Asse. Neem afrit 11-17-Groot-Bijgaarden vanaf de E40. Ga verder op de N9 voor 1,3 km. Rijd naar de Doornveld, u vindt ons na 200 m aan uw rechterhand.

Vanaf het zuiden

Neem de E19 richting Antwerpen. Ga door op de west ring van Brussel. Volg op de as van Groot-Bijgaarden de richting naar Asse. Volg de N9 gedurende 1,3 km, neem vervolgens de afslag Doornveld. U vindt ons na 200 m aan uw rechterhand.

Onze openingstijden:

09.00-19:00
09.00-19:00
09.00-19:00
09.00-19:00
09.00-19:00
09.00-18:00
Zondag:gesloten

Voordelen van wijkopenautos.be

  • Gratis taxatie
  • Directe betaling naar uw bankrekening
  • Marktwaardig bod

Hoe uw auto verkopen in Brussel-Asse

Uw auto verkopen in Brussel-Asse kan zonder zorgen en moeite. Wij van wijkopenautos.nl helpen u graag een handje op weg. Via deze pagina vertellen wij u wat de verschillende verkoop opties zijn. U kunt uw auto verkopen door een advertentie te maken op een particuliere verkoopsite of u kunt uw auto inruilen bij de autodealer. Wat is de beste optie voor u?

Uw auto zelf verkopen via een website kan veel tijd gaan kosten en een hoop moeite. U moet u bezig houden met het maken van een geschikte advertentie, tijd spenderen aan het ontvangen van mensen en het houden van proefritten. En dit alles garandeert u niet eens de beste prijs. Een minder tijdrovende mogelijkheid is uw auto verkopen aan een autodealer. Of u de auto nu verkoopt of inruilt bij de autodealer, de hoogste prijs zal u hier niet krijgen. Een autodealer zit vaak niet te wachten op elk model en hij wil zelf ook nog wat verdienen aan uw auto.

Uw auto gratis en snel verkopen, voor een eerlijke prijs? Dat kan bij wijkopenautos.be. Bij ons maakt het niet uit welke auto u heeft. Rijdt uw auto als een trein of is hij kapot? Een autodealer kan niet veel met een kapotte auto en bij de autosloop krijgt u hier slechts de kosten van oud ijzer voor. Bij wijkopenautos.be weten we dat er nog meer onderdelen aan uw auto goed werken en daarom is een autosloop zonde.

Doorloop onze online waardebepaling en ontvang binnen 24 uur een definitieve verkoopprijs voor uw auto. Dit bod is gratis en vrijblijvend dus u zit nergens aan vast! Indien u wenst te verkopen hoeft u alleen nog een inleverafspraak te boeken bij ons filiaal in Asse. Wij regelen op locatie al het papierwerk en betalen u direct zodat u het geld binnen twee werkdagen op uw rekening heeft staan. Onze vestiging voldoet aan alle veiligheidseisen rondom het tegengaan van het coronavirus. Veilig dus, maar ook snel! Ontdek de waarde van uw auto nu direct op wijkopenautos.be en bekijk wat wij voor uw trouwe beestje willen geven.

Hoe het werkt
1. Advies

Bij de vestiging zal één van onze experts uw auto taxeren

2. Betaling

Op basis van de taxatie komen we tot een bod op uw auto, het geld wordt direct overgemaakt.

3. Afmelding

Na de verkoop handelen wij uw dossier gratis en vertrouwelijk af.

Wat onze klanten stemmen
Wat onze klanten zeggen
Laat uw auto nu taxeren: