Gratis voertuigevaluatie
in slechts 2 stappen

Vestiging Brussel - Sint-Lambrechts-Woluwe

Onze experts staan voor u klaar

wijkopenautos.be

Vestiging Brussel
Tollaan 87
1200 Brussel

Telefoonnummer:

078 48 40 70

Kosteloze online
waardebepaling

Ontvang de definitieve verkoopprijs rechtstreeks vanuit huis

Verkoop als het gewenst is & snelle betaling

Hoe uw auto verkopen in Brussel - Sint-Lambrechts-Woluwe

Hoewel de reden voor iedereen anders zal zijn, willen we allemaal één ding: onze auto snel en voor een goede prijs verkopen. Zelfs als er geen haast bij is, is het toch fijn wanneer het gauw geregeld is. De één kiest ervoor zijn auto online te verkopen, de ander ruilt zijn auto direct in bij de dealer. Al deze mogelijkheden hebben zowel voor- als nadelen. Wat u ook kunt doen, is uw auto verkopen aan wijkopenautos.be in Brussel. Binnen 48 uur kunt u uw auto voor voor een goede prijs aan ons verkopen. Hoe gaat het in zijn werk? Vraag allereerst de dagwaarde van uw auto op via onze website. Vul de taxatietool helemaal in en voorzie ons van enkele goede foto's van uw voertuig. Op basis hiervan kunnen wij u een definitieve verkoopprijs berekenen, compleet online. Indien u wenst te verkopen voor deze prijs hoeft u alleen nog een inleverafspraak bij ons filiaal te maken, waar we uw veiligheid rondom het coronavirus in acht nemen. Wij regelen de rest. Een makkelijkere manier om uw auto te verkopen in Brussel bestaat er niet!

Laat uw auto nu taxeren:

Route Brussel

Vanaf het noorden

U volgt de R0/E40 in zuidoostelijke richting ter hoogte van knooppunt Sint-Stevens Woluwe. Houd rechts aan bij de splitsing en volg de borden Luik/Leuven/Brussel. U vervolgt de E40 richting Brussel en neemt na 2km afslag 20-Kraainem richting Kraainem/Woluwe. Aan het eind van de afrit slaat u linksaf de Bevrijdingslaan op. Rijd deze ongeveer 800 meter door totdat u de Leuvensesteenweg kruist. Sla linksaf de Leuvensesteenweg/N2 in en rijd deze door tot de eerste kruising na de Mediamarkt. Sla vervolgens linksaf de Tollaan in, na ongeveer 350m ziet u ons bord aan uw linker kant.Rijd de oprit op, u ziet onze vestiging na 30 meter aan uw rechter kant.

Vanaf het zuiden

U volgt de R0/E40 in noordelijke richting ter hoogte van Sint-Stevens Woluwe. Houd rechts aan bij het knooppunt Sint-Stevens-Woluwe en volg de borden E40 richting Brussel. U vervolgt de E40 richting Brussel en neemt na 2,5km afslag 20-Kraainem richting Kraainem/Woluwe. Aan het eind van de afrit slaat u linksaf de Bevrijdingslaan op. Rijd deze ongeveer 800 meter door totdat u de Leuvensesteenweg kruist. Sla linksaf de Leuvensesteenweg/N2 in en rijd deze door tot de eerste kruising na de Mediamarkt. Sla vervolgens linksaf de Tollaan in, na ongeveer 350m ziet u ons bord aan uw linker kant. Rijd de oprit op, u ziet onze vestiging na 30 meter aan u rechter kant.

Vanaf het oosten (Oostelijke ring R0)

U volgt de A3/E40 in westelijk richting ter hoogte van knooppunt Sint-Stevens Woluwe. Houd links aan bij de splitsing en rij door op A3/E40 richting Brussel. U vervolgt de A3/E40 en neemt na 2,5km afslag 20-Kraainem richting Kraainem/Woluwe. Aan het eind van de afrit slaat u linksaf de Bevrijdingslaan op. Rijd deze ongeveer 800 meter door totdat u de Leuvensesteenweg kruist. Sla linksaf de Leuvensesteenweg/N2 in en rijd deze door tot de eerste kruising na de Mediamarkt. Sla vervolgens linksaf de Tollaan in, na ongeveer 350m ziet u ons bord aan uw linker kant. Rijd de oprit op, u ziet onze vestiging na 30 meter aan u rechter kant.

Onze openingstijden:

09.00-17:00
09.00-17:00
09.00-17:00
09.00-17:00
09.00-17:00
09.00-17:00
Zondag:gesloten

Hoe onze klanten onze service beoordelen

„De professionele uitstraling van het personeel is datgene wat de gehele onderneming zeer geloofwaardig maakt. De vriendelijke en snelle afhandeling was tevens zeer goed.“ (Vincent S.)

„Ik was zeer verbaasd over het vriendelijke en vakkundige advies. De overschrijving, de service en ook de afmelding is goed verlopen. Ik kan het iedereen aanraden!“ (Leo R.)

Hoe uw auto verkopen in Brussel?

U heeft besloten uw auto te verkopen in Brussel? Dan helpen wij u graag een handje op weg door u op deze pagina wegwijs te maken met de verschillende opties voor verkoop. Zo kunt u allereerst uw auto verkoop in Brussel regelen door uw auto via vrienden en kennissen te verkopen. Liever de verkoop vanuit uw luie zetel organiseren? Dan is uw auto online verkopen in Brussel een geschiktere oplossing voor u.

Uw auto verkopen in Brussel van achter uw computer, kunt u ten eerste doen door uw auto op een autoverkoopsite te plaatsen. U plaatst dan een pakkende advertentie en wacht op reacties van potentiële kopers. Deze optie kost vaak wel veel tijd. Bovendien kan er ook ongewenst publiek op uw advertentie afkomen, waar u niet op zit te wachten. Een minder tijdrovende mogelijkheid is uw auto snel te verkopen in Brussel op een autoveilingsite. Kanttekening die hierbij geplaatst dient te worden: bij een tekort aan geïnteresseerde autodealers, is de kans groot dat het bod op uw auto snel stagneert.

Uw auto gratis en snel verkopen doet u bij wijkopenautos.be. Het maakt ons daarbij niets uit wat voor auto u in uw garage heeft staan: wij nemen iedere auto aan, ongeacht het merk, de staat of het bouwjaar. Uw sloopauto verkopen in Brussel? Ook dat kan bij ons! Het enige wat u hoeft te doen is het invullen van onze online taxatool. Hierbij is het van belang dat u uw autogegevens, de kilometerstand en een geldig e-mailadres bij de hand heeft. Met slechts een paar muisklikken ziet u vervolgens de dagwaarde van uw auto op uw computerscherm verschijnen. Op dezelfde pagina kunt u verdere details over de staat van uw auto doorgeven inclusief enkele duidelijke foto's. Op basis van deze informatie kunnen wij al een definitieve verkoopprijs aanbieden. Compleet online en vrijblijvend.

Interesse in ons bod? Boek dan een inleverafspraak bij ons filiaal. Daar maken wij dezelfde dag het geld al naar u over, zodat u de verkoopsom binnen twee werkdagen op uw rekening heeft staan. Bovendien regelen wij de schrapping en afmelding van uw auto, zodat u zich niet druk hoeft te maken over administratieve rompslomp die komt kijken bij de verkoop van uw auto. Zoals reeds vermeld, maakt het ons daarbij niet uit wat voor auto u in uw bezit heeft. Uw schadeauto verkopen in Brussel? Uw nieuwe of oude auto verkopen in Brussel? Het kan allemaal bij wijkopenautos.be. Waar wacht u nog op? Vul snel onze online taxatietool in en verkoop uw auto in Brussel morgen al! Uw auto verkopen in Brussel is nog nooit zo eenvoudig geweest!

Laat uw auto nu taxeren: