Gratis voertuigevaluatie
in slechts 2 stappen

Vestiging Brussel Sint-Pieters-Leeuw

Onze experts staan voor u klaar

wijkopenautos.be

Vestiging Brussel Sint-Pieters-Leeuw
Pierre Walkiersstraat 41
1600 Brussel

Telefoonnummer:

078 48 40 70

Kosteloze online
waardebepaling

Ontvang de definitieve verkoopprijs rechtstreeks vanuit huis

Verkoop als het gewenst is & snelle betaling

Dé manier om uw auto te verkopen in Brussel Sint-Pieters-Leeuw

Het kan een heel karwei zijn om uw auto te verkopen in Brussel: u moet een advertentie maken en die op een autoverkoopsite plaatsen of in de krant. Vervolgens dient u kopers te ontvangen die uw auto willen testen, onderhandelen over de prijs en dan hopen dat iemand uw auto wil kopen. Als dat gebeurt bent u nog niet klaar, want u moet ook nog de afmelding en de schrapping regelen. Gelukkig kan het een stuk makkelijker. Als u gebruik maakt van onze service kunt u al binnen 48 uur van uw auto af zijn voor een geschikte prijs. Wat moet u daar precies voor doen? U doet een online waardebepaling met onze taxatietool en u krijgt een indicatie van de waarde van uw auto. Op basis van uw detailleerde gegevens over uw auto kunnen wij een definitieve verkoopprijs opmaken. Verkoop uw auto direct en wij zorgen dat de administratie voor u geregeld wordt.

Laat uw auto nu taxeren:

Route Brussel-Sint-Pieters-Leeuw

Vanaf Brussel City

U neemt de Bergensesteenweg richting Sint-Pieters-Leeuw. Aan het kruispunt na IKEA Anderlecht neemt u links de Félix Wittouckstraat. Vervolg de weg 200m tot u naast parking Media Markt Sint-Pieters-Leeuw komt. U komt automatisch op Pierre Walkierstraat, waar u ons na 200 meter rechts vindt.

Vanaf het Noorden

Op de E19 neemt u Afrit 17 - Brussel Centrum en slaat u linksaf op de Bergensesteenweg. Aan het kruispunt na IKEA Anderlecht neemt u links de Félix Wittouckstraat. Vervolg de weg 200m tot u naast parking Media Markt Sint-Pieters-Leeuw komt. U komt automatisch op Pierre Walkierstraat, waar u ons na 200 meter rechts vindt.

Vanaf het Zuiden

Op de E19 neemt u Afrit 16 - Anderlecht en slaat u rechtsaf op de Bergensesteenweg. Aan het kruispunt na IKEA Anderlecht neemt u links de Félix Wittouckstraat. Vervolg de weg 200m tot u naast parking Media Markt Sint-Pieters-Leeuw komt. U komt automatisch op Pierre Walkierstraat, waar u na 200 meter rechts ons vindt.

Onze openingstijden:

09.00-17:00
09.00-17:00
09.00-17:00
09.00-17:00
09.00-17:00
09.00-17:00
Zondag:gesloten

Hoe onze klanten onze service beoordelen

„De vriendelijke en vakkundige taxatie heeft mij overtuigd om een afspraak te maken. Deze afspraak verliep helemaal volgens de planning, dus ik ben dik tevreden.“ (Wokko G.)

„De medewerkers hebben de taxatie en verkoop van mijn auto erg professioneel afgehandeld en gingen ook erg vriendelijk met mij om. Het overeengekomen bedrag stond ook zeer snel op mijn rekening. Zo kom ik graag nog een keer zaken doen. “ (Ron S.)

Dé manier om uw auto te verkopen in Brussel Sint-Pieters-Leeuw

Als u snel van uw auto af wilt kunt u natuurlijk naar de merkdealer gaan en uw auto inruilen. Dat is zeker handig als u ook een nieuwe auto aanschaft. Het is alleen wel zo dat u vaak een betere prijs voor uw auto kunt krijgen als u besluit om zelf uw auto te verkopen in Brussel. De dealer wil namelijk ook aan uw auto verdienen. Wanneer u zelf uw auto verkoopt, behoudt u ook zelf de winst van de verkoop. Bovendien kunt u meer afdingen op uw nieuwe auto als u geen andere auto inruilt. Daarom is uw auto verkopen financieel gezien de beste optie. Omdat dit nogal wat tijd in beslag kan nemen, kan de vreugde soms van korte duur zijn. Wij hebben echter de oplossing. Aan wijkopenautos.be verkoopt u uw auto net zo snel als u inruilt bij de dealer, maar voor een mooie verkoopprijs.

Ga naar onze taxatietool en vul deze volledig in. Voorzie ons van een paar duidelijke foto's zodat wij een goed beeld hebben van de staat van uw auto. Nu kunnen wij inschatten wat uw auto ongeveer waard is. We bieden u vervolgens een definitieve verkoopprijs voor uw wagen, die geheel vrijblijvend is. U bepaalt of u wilt verkopen of niet. Indien u dat wilt, hoeft u alleen nog een inleverafspraak bij ons filiaal te boeken. Aldaar regelen wij de afmelding en de schrapping. De betaling ontvangt u twee werkdagen later op uw bankrekening. Zo makkelijk en snel kan een auto verkopen in Brussel gaan!

Laat uw auto nu taxeren: