Gratis voertuigevaluatie
in slechts 2 stappen

Vestiging Gent-Drongen

Onze experts staan voor u klaar

Wijkopenautos.be

Vestiging Gent Drongen
Industriepark 23A
9031 Drongen

Telefoonnummer:

078 48 40 70

Kosteloze online
waardebepaling

Ontvang de definitieve verkoopprijs rechtstreeks vanuit huis

Verkoop als het gewenst is & snelle betaling

Uw auto verkopen in Gent: gratis, snel én eenvoudig

Welkom bij wijkopenautos.be in Gent: dé plek waar u gemakkelijk en snel uw gebruikte auto verkoopt. Bij ons geniet u een volledige service die online op deze website begint. Weet u hoeveel uw auto nog waard is? Vind het uit door gebruik te maken van onze online taxatietool: vul de voertuiggegevens en het bouwjaar van uw auto in en u ziet direct wat de dagwaarde van het voertuig bedraagt. Benieuwd naar de taxatiewaarde en ons definitieve bod? Maak dan een vrijblijvende afspraak voor een gratis taxatie. Een professionele taxateur zal uw auto inspecteren en vervolgens de waarde vaststellen. Voor dit bedrag kunt u uw auto direct aan ons verkopen. Accepteert u ons bod? Dan maken wij de afmelding en de schrapping voor u in orde. De koopsom schrijven wij direct naar u over en staat na twee werkdagen op uw bankrekening. U ziet: een auto verkopen Gent-Drongen aan wijkopenautos.be is zó geregeld.

Laat uw auto nu taxeren:

Route Gent - Drongen

Vanaf het centrum Gent

Vertrek in westelijke richting naar Drongen en N466. Aan de rechterkant vindt u 100 m na de stoplicht de Van de Valk Hotel in de Baarleveldestraat. Op het rondpunt neemt u de derde afslag af richting industriepark Drongen. U rijdt de brug op en neemt de eerste straat rechts. SCANIA laat u links. U volgt deze baan tot u de bocht moet volgen naar links en dan neemt u de eerste straat rechts. U ziet een plakkaat COBBY’S Op het einde van deze straat vindt u Wijkopenautos.

Vanuit Brugge

Neem de E40 richting Gent en neem afrit 13-Drongen. U gaat naar rechts na de afrit en na 200 m bij het tweede verkeerslicht thv de ING, gaat u rechts de Kloosterstraat in. U blijft op deze baan rijden tot u een brug moet oprijden. Op de brug neemt u de eerste straat links. SCANIA laat u links. U volgt deze baan tot u de bocht moet volgen naar links en dan neemt u de eerste straat rechts. U ziet een plakkaat COBBY’S Op het einde van deze straat vindt u Wijkopenautos.

Vanuit Kortrijk

Neem de E17 richting Gent en de E40 richting Brugge, afslag 13-Drongen. Draai links en sla na 100 m aan het Van de Valk Hotel rechts de Baarleveldestraat in. Op het rondpunt neemt u de derde afslag af richting industriepark Drongen. Op het einde van de brug slaat u de eerste straat rechts. U volgt deze baan tot u de bocht mee moet volgen naar links en dan neemt u de eerste straat rechts. Op het einde van deze straat vindt u Wijkopenautos.

Onze openingstijden:

09.00-19:00
09.00-19:00
09.00-19:00
09.00-19:00
09.00-19:00
09.00-18:00
Zondag:gesloten

Hoe onze klanten onze service beoordelen

„Alles was tijdens de afspraak ongelofelijk goed geregeld. Je voelt direct dat het goed zit. Ook de verkoop is goed gegaan. Gelukkig is de bijbehorende stress mij bespaart gebleven. Dankuwel!“ (Regina P.)

„Uitstekend bedrijf! Het personeel doet in ieder geval veel meer moeite dan al het ander personeel van andere autodealers die ik tot nu toe heb ontmoet. Mijn conclusie: het was de juiste keuze om hier een afspraak te maken.“ (Kai U.)

Uw auto verkopen in Gent: gratis, snel én eenvoudig

Bij wijkopenautos.be kunt u eenvoudig van uw auto afkomen. U hoeft alleen online onze taxatietool in te vullen. U zou dus kunnen zeggen dat u uw online uw tweedehands auto kunt verkopen in Gent - Drongen aan wijkopenautos.be. Omdat onze taxatietool echter geen rekening houdt met de schade aan uw auto, doet u er verstandig aan om langs te komen in onze vestiging waar u gratis gebruik kunt maken van onze auto inkoop in Gent. Niet alleen onze handmatige taxatie is kosteloos: ook onze taxatietool gebruikt u voor niets. Bovendien kunt u bij ons uw auto snel verkopen. Door vandaag nog de taxatietool in te vullen, kunt u morgen al terecht in onze vestiging in om uw auto te verkopen in Gent. Hier lopen onze taxateurs binnen dertig minuten uw auto na en doen na afloop gelijk een bod op uw auto.

Wilt u uw oude auto verkopen in Gent? Ook dat doet u bij wijkopenautos.be. Het maakt ons niet uit of u uw schade- of sloopauto wilt verkopen in Gent of: wij hebben interesse in iedere auto! Omdat de waarde van uw auto tevens afhangt van hoe uw auto eruit ziet, kunt u het beste met een propere auto arriveren. Hoe beter uw indruk op onze taxateurs, des te meer u uit de autoverkoop in Gent kunt halen. Vraagt u zich af hoe u onze taxateur versteld kan doen staan? Neem dan een aantal auto verkooptips in acht. Laat krassen en duiken bijvoorbeeld uit uw auto halen en trakteer uw auto op een grondige poetsbeurt. Na afloop doet onze taxateur een vrijblijvend bod op uw auto die u, als u wilt, kunt accepteren.

Accepteert u ons bod? Dan regelen wij de volledige occasion inkoop in Gent. Ten eerste maken wij gelijk de afgesproken verkoopsom naar u over, zodat u er na twee werkdagen over kunt beschikken. Zo snel kunt u de verkoop van uw auto in Gent afgerond hebben! Bovendien regelen wij de schrapping en afmelding van uw auto, zodat u zich niet druk hoeft te maken over administratieve rompslomp. Bij ons kunt u altijd terecht voor een complete service waarvoor wij geen kosten in rekening brengen. Wat let u? Doe onze online taxatie, kom langs in onze vestiging en voltooi het verkopen van uw auto in Gent.

Hoe het werkt
1. Advies

Bij de vestiging zal één van onze experts uw auto taxeren

2. Betaling

Op basis van de taxatie komen we tot een bod op uw auto, het geld wordt direct overgemaakt.

3. Afmelding

Na de verkoop handelen wij uw dossier gratis en vertrouwelijk af.

Wat onze klanten stemmen
Wat onze klanten zeggen
Laat uw auto nu taxeren: