Gratis voertuigevaluatie
in slechts 2 stappen

Vestiging Gent-Wondelgem

Onze experts staan voor u klaar

Wijkopenautos.be

Vestiging Gent-Wondelgem
Wiedauwkaai 80A
9000 Gent

Telefoonnummer:

078 48 40 70

Kosteloze online
waardebepaling

Ontvang de definitieve verkoopprijs rechtstreeks vanuit huis

Verkoop als het gewenst is & snelle betaling

Uw auto verkopen in Gent-Wondelgem: gratis, snel én eenvoudig

Welkom bij wijkopenautos.be in Gent: Dé plek waar u gemakkelijk en snel uw gebruikte auto verkoopt, en dat in het centrum van de stad. Wij bieden u een een volledige service waarbij snelheid en klantvriendelijk centraal staan. Weet u hoeveel uw auto nog waard is? Vind het uit door gebruik te maken van onze online taxatietool op onze website: Vul de voertuiggegevens en het bouwjaar van uw auto in en u ziet direct wat het voertuig waard is. U wilt natuurlijk ook het definitieve eindbod weten? Zo ja, maak dan een geheel vrijblijvende afspraak voor de taxatie. Een professionele, Gentse Wijkopenautos taxateur zal uw auto inspecteren en vervolgens de waarde vaststellen. Voor dit bedrag kunt u uw auto ter plekke meteen aan ons verkopen. Accepteert u ons bod? Dan maken wij de afmelding en de schrapping voor u in orde. De koopsom schrijven wij direct naar u over en deze staat vervolgens binnen twee werkdagen op uw bankrekening. U ziet: een auto verkopen Gent-Wondelgem is nog nooit zo makkelijk geweest.

Laat uw auto nu taxeren:

Route Gent-Wondelgem

Vanuit Zelzate

Neem de Jaques Paryslaan/R4 richting Gent. Sla bij het kruispunt met McDonald's en Brico rechtsaf naar de Zeeschipstraat. Na 1.6 km gaat u rechts aan de Aveve, houdt het kanaal links van u. Vervolg uw weg 700 m, na het Esso tankstation, ziet u rechts Wijkopenauto's.be.

Vanuit Lokeren

Neem de E17 richting Gent en volg bij Destelbergen de R4 richting Zelzate. Ga op het einde van de R4 richting Gent/Zeehaven-Zuid en vervolg uw weg 2.4 km. Na de Decathlon gaat u aan het rondpunt rechts, vervolg uw weg 2 km en sla rechtsaf na de brug. Bij het 1ste kruispunt gaat u rechts, vervolg uw weg 700 m, na het Esso tankstation, ziet u rechts Wijkopenauto's.be.

Vanuit Merelbeke

Neem de E17 richting Gent en volg bij Destelbergen de R4 richting Zelzate. Ga op het einde van de R4 richting Gent/Zeehaven-Zuid en vervolg uw weg 2.4 km. Na de Decathlon gaat u aan het rondpunt rechts, vervolg uw weg 2 km en sla rechtsaf na de brug. Bij het 1ste kruispunt gaat u rechts, vervolg uw weg 700 m, na Esso tankstation, ziet u rechts Wijkopenauto's.be.

Onze openingstijden:

09.00-19:00
09.00-19:00
09.00-19:00
09.00-19:00
09.00-19:00
09.00-18:00
Zondag:gesloten

Hoe onze klanten onze service beoordelen

„Alles was tijdens de afspraak ongelofelijk goed geregeld. Je voelt direct dat het goed zit. Ook de verkoop is goed gegaan. Gelukkig is de bijbehorende stress mij bespaart gebleven. Dankuwel!“ (Regina P.)

„Uitstekend bedrijf! Het personeel doet in ieder geval veel meer moeite dan al het ander personeel van andere autodealers die ik tot nu toe heb ontmoet. Mijn conclusie: het was de juiste keuze om hier een afspraak te maken.“ (Kai U.)

Uw auto verkopen in Gent: gratis, snel én eenvoudig

Bij wijkopenautos.be kunt u eenvoudig van uw auto afkomen. U hoeft alleen online onze taxatietool in te vullen. U zou dus kunnen zeggen dat u uw online uw tweedehands auto kunt verkopen in Gent-Wondelgem aan wijkopenautos.be. Omdat onze taxatietool echter geen rekening houdt met de schade aan uw auto, doet u er verstandig aan om langs te komen in onze vestiging waar u gratis gebruik kunt maken van onze auto inkoop in Gent. Niet alleen onze handmatige taxatie is kosteloos: ook onze taxatietool gebruikt u voor niets. Bovendien kunt u bij ons uw auto snel verkopen. Door vandaag nog de taxatietool in te vullen, kunt u morgen al terecht in onze vestiging in om uw auto te verkopen in Gent. Hier lopen onze taxateurs binnen dertig minuten uw auto na en doen na afloop gelijk een bod op uw auto.

Wilt u uw oude auto verkopen in Gent? Ook dat doet u bij wijkopenautos.be. Het maakt ons niet uit of u uw schade- of sloopauto wilt verkopen in Gent of: wij hebben interesse in iedere auto! Omdat de waarde van uw auto tevens afhangt van hoe uw auto eruit ziet, kunt u het beste met een propere auto arriveren. Hoe beter uw indruk op onze taxateurs, des te meer u uit de autoverkoop in Gent kunt halen. Vraagt u zich af hoe u onze taxateur versteld kan doen staan? Neem dan een aantal auto verkooptips in acht. Laat krassen en duiken bijvoorbeeld uit uw auto halen en trakteer uw auto op een grondige poetsbeurt. Na afloop doet onze taxateur een vrijblijvend bod op uw auto die u, als u wilt, kunt accepteren.

Accepteert u ons bod? Dan regelen wij de volledige occasion inkoop in Gent. Ten eerste maken wij gelijk de afgesproken verkoopsom naar u over, zodat u er na twee werkdagen over kunt beschikken. Zo snel kunt u de verkoop van uw auto in Gent afgerond hebben! Bovendien regelen wij de schrapping en afmelding van uw auto, zodat u zich niet druk hoeft te maken over administratieve rompslomp. Bij ons kunt u altijd terecht voor een complete service waarvoor wij geen kosten in rekening brengen. Wat let u? Doe onze online taxatie, kom langs in onze vestiging en voltooi het verkopen van uw auto in Gent.

Hoe het werkt
1. Advies

Bij de vestiging zal één van onze experts uw auto taxeren

2. Betaling

Op basis van de taxatie komen we tot een bod op uw auto, het geld wordt direct overgemaakt.

3. Afmelding

Na de verkoop handelen wij uw dossier gratis en vertrouwelijk af.

Wat onze klanten stemmen
Wat onze klanten zeggen
Laat uw auto nu taxeren: