Gratis voertuigevaluatie
in slechts 2 stappen

Vestiging Hasselt

Onze experts staan voor u klaar

wijkopenautos.be

Vestiging Hasselt
Walenstraat 92
3500 Hasselt

Telefoonnummer:

078 48 40 70

Kosteloze online
waardebepaling

Ontvang de definitieve verkoopprijs rechtstreeks vanuit huis

Verkoop als het gewenst is & snelle betaling

Gemakkelijk uw auto verkopen in Hasselt

U bent op zoek naar een snelle manier om uw auto te verkopen in Hasselt? Zoek dan niet verder! wijkopenautos.be biedt een gratis en snelle taxatie van uw voertuig aan, met de door ons ontwikkelde handige taxatietool. Voer de gevraagde gegevens in en krijg razendsnel een indicatie van de waarde van uw auto. Voorzie ons vervolgens van verdere details over uw auto en autogebruik. Voeg ook wat duidelijke foto's toe. Op basis hiervan kunnen wij de daadwerkelijke waarde van uw auto bepalen en u een definitieve verkoopprijs aanbieden. U kunt uw auto dan direct aan ons verkopen. Het staat u ook vrij om daarvan af te zien.

Dankzij wijkopenautos.be kunt u nu elke auto verkopen, ongeacht het merk, model of de staat. Hij moet alleen kunnen rijden. Omdat wij een full-service bedrijf zijn, hoeft u zich bij de verkoop van uw voertuig geen zorgen te maken over de schorsing. Ook zorgen wij ervoor dat de koopsom na twee werkdagen op uw bankrekening staat. Dát is de service van wijkopenautos.be.

Laat uw auto nu taxeren:

Route Hasselt

Vanaf het noorden

U volgt de N74 richting Hasselt in zuidelijke richting. Vervolg deze weg waar deze eerst veranderd in de Heuveneindeweg en daarna in de Kempische Steenweg. Op de Kempische Steenweg slaat u de eerste mogelijkheid linksaf de Walenstraat op. Na 850m ziet u wijkopenautos Hasselt aan uw linkerhand.

Vanaf het zuiden (Luik)

Ga rechtdoor op de N23. Houd vervolgens links aan en volg de borden Leuven/Louvain/E40. Houd rechts aan en neem afrit E314 richting Genk/Hasselt/Leuven. Neem afslag 28 richting de N72. Volg de borden naar Zonhoven. Op de rotonde neemt u de 2e afslag. Volg de twee rechterrijstroken om af te slaan naar de Heuveneindeweg. Na 1,7km slaat u links af. U vindt na 800m wijkopenautos Hasselt aan uw linkerhand.

Vanaf het westen (Leuven)

U volgt de E314 naar de Vogelsancklaan N72. Neem afrit 28 en ga verder op de N72 richting Zonhoven. Neem op de rotonde de 2e afslag naar de Halveweg N72. Volg de 2 rechterrijstroken om rechtsaf te slaan naar de Heuveneindeweg. Na 1,7km slaat u links af. U vindt na 800m wijkopenautos Hasselt aan uw linkerhand.

Onze openingstijden:

09.00-17:00
09.00-17:00
09.00-17:00
09.00-17:00
09.00-17:00
09.00-17:00
Zondag:gesloten

Hoe onze klanten onze service beoordelen

„Ik kreeg snel een afspraak en werd serieus behandeld. Erg prettig! Binnen twee dagen was alles geregeld en had ik de bevestigingen op de mail. Sneller kan niet.“ (Geertje H.)

„Snelle en gemakkelijke verkoop van m'n auto, blij dat ik er vanaf ben. Werd snel en goed geholpen en ook de administratie was zo geregeld.“ (Daan K.)

Gemakkelijk uw auto verkopen in Hasselt

We begrijpen dat het verkopen van uw auto in Hasselt veel stress met zich mee kan brengen. Vanwege de verschillende aanbieders, die allemaal veel beloftes doen, kan het lastig zijn om het kaf van het koren te scheiden. Ook als u niet veel verstand heeft van de administratieve rompslomp om de verkoop heen, kan de drempel steeds groter worden om uw auto van de hand te doen. Toch hoeft uw auto verkopen in Hasselt geen lastige taak te zijn. U gaat simpelweg naar hét auto inkoop bedrijf in Hasselt, namelijk wijkopenautos.be. Hier kunt u snel en eenvoudig uw oude auto verkopen in Hasselt.

U zult zich nu vast afvragen: “Hoe kan ik gemakkelijk mijn auto verkopen in Hasselt bij wijkopenautos.be?” Wij hebben een gratis online taxatietool, waarbij u binnen enkele seconden de dagwaarde van uw auto kunt berekenen. U vult het merk, model en bouwjaar van uw auto in. Vervolgens verschijnt de dagwaarde van uw auto op uw scherm. Is deze waarde wat u had verwacht? Dat is natuurlijk mooi, maar houd wel in gedachten dat dit een geschatte waarde is. Er is namelijk nog niet gekeken naar eventuele waardeverhogende opties en waardeverlagende schade. Om u een definitieve verkoopprijs voor uw auto te kunnen aanbieden, vragen wij om meer details via dezelfde taxatietool. Denk daarbij aan informatie over schade of over eventuele aanpassingen die zijn gedaan. Voeg vervolgens enkele duidelijke foto's toe zodat wij de daadwerkelijke waarde goed kunnen bepalen. U ontvangt dan van ons een definitieve verkoopprijs. Tegen deze prijs kunt u de auto direct aan ons verkopen. Hiervoor dient alleen nog een inleverafspraak te worden gemaakt bij ons filiaal.

Ook maken we meteen de koopsom naar u over, zodat het bedrag na twee dagen op uw rekening staat. Mocht u huiverig zijn voor de administratie, dan kunt u opgelucht ademhalen. Wij nemen namelijk de afmelding en schrapping voor onze rekening. Zo hoeft u werkelijk nergens aan te denken tijdens de autoverkoop in Hasselt. Wanneer u een occasion inkoop bedrijf in Hasselt zoekt, gaat u naar wijkopenautos.be. Het maakt ons niet uit of u uw sloopauto wilt verkopen in Hasselt of een nieuwe auto van de hand wilt doen. Bij ons bent u altijd welkom!

Laat uw auto nu taxeren: