Gratis voertuigevaluatie
in slechts 2 stappen

Vestiging Hasselt - Kiewit

Onze experts staan voor u klaar

Wijkopenautos.be

Vestiging Hasselt - Kiewit
Bedrijfsstraat 21
3500 Hasselt

Telefoonnummer:

078 48 40 70

Kosteloze online
waardebepaling

Ontvang de definitieve verkoopprijs rechtstreeks vanuit huis

Verkoop als het gewenst is & snelle betaling

Gemakkelijk uw auto verkopen in Hasselt

U bent op zoek naar een snelle manier om uw auto te verkopen in Hasselt? Zoek dan niet verder! Wijkopenautos.be biedt een gratis en snelle taxatie van uw voertuig aan, met de door ons ontwikkelde handige taxatietool. Voer de gevraagde gegevens in en krijg razendsnel een indicatie van de waarde van uw auto. Daarna kunt u een afspraak maken voor een professionele taxatie door een van onze kundige taxateurs. Zij lopen uw auto van A tot Z na en zullen een bod uitbrengen. U kunt uw auto dan direct aan ons verkopen.

Dankzij wijkopenautos.be kunt u nu elke auto verkopen, ongeacht het merk, model of de staat. Hij moet alleen kunnen rijden. Omdat wij een full-service bedrijf zijn, hoeft u zich bij de verkoop van uw voertuig geen zorgen te maken over de schorsing. Ook zorgen wij ervoor dat de koopsom na twee werkdagen op uw bankrekening staat. Dát is de service van wijkopenautos.be.

Laat uw auto nu taxeren:

Route Hasselt

Vanaf het noorden

U volgt de N74 richting Hasselt in zuidelijke richting. Vervolg deze weg waar deze eerst veranderd in de Heuveneindeweg en daarna in de Kempische Steenweg. Op de Kempische Steenweg slaat u de eerste mogelijkheid linksaf de Walenstraat op. Na 850m slaat u dan linksaf de Bedrijsstraat op. Na 120m ziet u Wijkopenautos BVBA aan uw linkerhand.

Vanaf het zuiden

U volgt de N74 in noordelijke richting op de Kempische Steenweg. Bij bedrijventerrein Kiewit slaat u rechtaf om op de Kempische Steenweg te blijven. Op de rotonde neemt u dan de eerste afslag. Aan het einde van deze straat slaat u rechtsaf de Walenstraat op. Vervolgens neemt u de eerste afslag links de Bedrijfsstraat op. Na 120m ziet u Wijkopenautos BVBA aan uw linkerhand.

Vanaf het westen

U volgt de N75 in westelijke richting Hasselt. Bij de Borggravevijvers slaat u rechtaf de Borggravevijversstraat op. Vervolgens neemt u de vijfde afslag links en vervolgt de weg op de Borggravevijversstraat. Hierna neemt u de derde afslag links de Kiewitstraat op, waarna u gelijk de eerste rechtsaf slaat de Walenstraat op. Op de Walenstraat neemt u de eerste afslag rechts richting de Bedrijfsstraat. Na 120m ziet u Wijkopenautos BVBA aan uw linkerhand.

Onze openingstijden:

09.00-19:00
09.00-19:00
09.00-19:00
09.00-19:00
09.00-19:00
09.00-18:00
Zondag:gesloten

Hoe onze klanten onze service beoordelen

„Ik kreeg snel een afspraak en werd serieus behandeld. Erg prettig! Binnen twee dagen was alles geregeld en had ik de bevestigingen op de mail. Sneller kan niet.“ (Geertje H.)

„Snelle en gemakkelijke verkoop van m'n auto, blij dat ik er vanaf ben. Werd snel en goed geholpen en ook de administratie was zo geregeld.“ (Daan K.)

Gemakkelijk uw auto verkopen in Hasselt

We begrijpen dat het verkopen van uw auto in Hasselt veel stress met zich mee kan brengen. Vanwege de verschillende aanbieders, die allemaal veel beloftes doen, kan het lastig zijn om het kaf van het koren te scheiden. Ook als u niet veel verstand heeft van de administratieve rompslomp om de verkoop heen, kan de drempel steeds groter worden om uw auto van de hand te doen. Toch hoeft uw auto verkopen in Hasselt geen lastige taak te zijn. U gaat simpelweg naar hét auto inkoop bedrijf in Hasselt, namelijk wijkopenautos.be. Hier kunt u snel en eenvoudig uw oude auto verkopen in Hasselt.

U zult zich nu vast afvragen: “Hoe kan ik gemakkelijk mijn auto verkopen in Hasselt bij wijkopenautos.be?” Wij hebben een gratis online taxatietool, waarbij u binnen enkele seconden de dagwaarde van uw auto kunt berekenen. U vult het merk, model en bouwjaar van uw auto in. Vervolgens verschijnt de dagwaarde van uw auto op uw scherm. Is deze waarde wat u had verwacht? Dat is natuurlijk mooi, maar houd wel in gedachten dat dit een geschatte waarde is. Er is namelijk nog niet gekeken naar eventuele waardeverhogende opties en waardeverlagende schade. Om uw tweedehands auto te verkopen in Hasselt maakt u daarom een afspraak. U geeft de datum en het tijdstip aan die u uitkomen. U wordt die dag door een van onze ervaren taxateurs verwacht in onze garage in Hasselt. Hier zal de expert uw auto grondig inspecteren en alle aspecten op waarde schatten. Ook zal hij een testrit in uw auto maken, zodat hij ook de wegligging van uw auto kan controleren. Hierna zal hij met de exacte waarde van uw auto komen.

Wist u dat de exacte waarde die is vastgesteld door onze taxateur, ook gelijk het bod is op uw auto? U kunt er dus voor kiezen om meteen uw sleutels bij ons achter te laten. Ook maken we meteen de koopsom naar u over, zodat het bedrag na twee dagen op uw rekening staat. Mocht u huiverig zijn voor de administratie, dan kunt u opgelucht ademhalen. Wij nemen namelijk de afmelding en schrapping voor onze rekening. Zo hoeft u werkelijk nergens aan te denken tijdens de autoverkoop in Hasselt. Wanneer u een occasion inkoop bedrijf in Hasselt zoekt, gaat u naar wijkopenautos.nl. Het maakt ons niet uit of u uw sloopauto wilt verkopen in Hasselt of een nieuwe auto van de hand wilt doen. Bij ons bent u altijd welkom!

Hoe het werkt
1. Advies

Bij de vestiging zal één van onze experts uw auto taxeren

2. Betaling

Op basis van de taxatie komen we tot een bod op uw auto, het geld wordt direct overgemaakt.

3. Afmelding

Na de verkoop handelen wij uw dossier gratis en vertrouwelijk af.

Wat onze klanten stemmen
Wat onze klanten zeggen
Laat uw auto nu taxeren: