Gratis voertuigevaluatie
in slechts 2 stappen

Vestiging Herentals

Onze experts staan voor u klaar

Wijkopenautos.be

Vestiging Herentals
Noordervaart 17
2200 Herentals

Telefoonnummer:

078 48 40 70

Kosteloze online
waardebepaling

Ontvang de definitieve verkoopprijs rechtstreeks vanuit huis

Verkoop als het gewenst is & snelle betaling

Zo makkelijk kan een auto verkopen in Herentals gaan

Bent u enthousiast geraakt over een nieuwe wagen? Of is er aan de lopende band iets mis met uw huidige auto? Dan is het tijd om actie te ondernemen! Langer wachten leidt tot een lagere waarde voor uw auto, omdat de auto elke dag iets minder waard wordt. Het plaatsen van een verkoopadvertentie kan een manier zijn om uw auto te verkopen in Herentals. Het vraagt echter veel tijd en u moet zelf de nodige administratie regelen om de koop goed af te sluiten. Dé oplossing biedt wijkopenautos.be! Bij ons zijn er geen kosten verbonden aan de verkoop, zoals bij verkoopsites het geval kan zijn. Verder regelen wij de verkoop snel én regelen wij gratis de afmelding en schrapping van uw auto. Wilt u profiteren van deze service? Vul dan eerst onze online taxatietool in. Binnen een paar seconden weet u de dagwaarde van uw auto. Daarna kunt u een afspraak maken voor een taxatie inclusief verkoopmogelijkheid. Uw auto kan binnen 24 uur verkocht zijn!

Laat uw auto nu taxeren:

Route Herentals

Vanaf het centrum

Vertrek in oostelijke richting en neem de Augustijnlaan tot het rondpunt met de ring. Steek het rondpunt over en sla na 80 meter rechtsaf de Gareelmakersstraat in. Vervolg de weg 450 meter en sla links op het einde voor de vaart. Om de hoek vindt u Wijkopenautos.be aan uw linkerzijde.

Vanaf het westen (Antwerpen)

Op de E313 richting Hasselt neemt u afrit 20 Herentals-West. Sla rechtsaf de Herentalsesteenweg/N13 op en volg de weg 6,8 kilometer. Houd dan de Ringlaan 800 meter aan. Op het rondpunt bij Vanden Borre gaat u rechts. Draai na 80 meter rechts de Gareelmakersstraat in. Draai op het einde van de straat links. Om de hoek vindt u Wijkopenautos.be aan uw linkerzijde.

Vanaf het oosten (Hasselt)

Op de E313 richting Antwerpen neemt u afrit 22 Herentals-Oost. Sla linksaf op de Koning Boudewijnlaan/N152, steek de vaart over na 2 kilometer en draai rechts op de ringlaan. Vervolg de weg tot het rondpunt bij Vanden Borre, ga rechts en draai na 80 meter rechts de Gareelmakersstraat in. Draai op het einde van de straat links, om de hoek vindt u Wijkopenautos.be aan uw linkerzijde.

Onze openingstijden:

10:00-18:00
10.00-18:00
10.00-18:00
10.00-18:00
10.00-18:00
10.00-18:00
Zondag:gesloten

Hoe onze klanten onze service beoordelen

„Heb er lang over nagedacht hoe ik mijn auto wilde verkopen... Hier ben ik dan ook blijven hangen. De gehele service is uitgebreider dan bij andere dealers die ik de laatste weken heb bezocht. “ (Jeffrey V.)

„ Mijn grootste angst was dat het moeilijk was om mijn auto te verkopen. Gelukkig was dit compleet ongegrond. Hartstikke bedankt voor het goede advies en voor het aanbod. Als je geen kennis van auto's hebt, goed geholpen wil worden en tijd wil besparen, dan zit je hier goed.“ (Guus U.)

Zo makkelijk kan een auto verkopen in Herentals gaan

Voor het invullen van onze taxatietool heeft u een aantal gegevens nodig: onder andere het model, het merk en het bouwjaar van de auto. Daarnaast dient u te beschikken over een geldig e-mailadres. De waarde die onze online taxatietool voor uw wagen berekent, houdt geen rekening met de staat van uw auto. Het geeft dus niet aan voor hoeveel u uw auto kunt verkopen in Herentals. Voor een precieze waardebepaling van uw auto is een handmatige taxatie nodig door een erkend taxateur. De taxateur zal met behulp van een checklist uw auto inspecteren. Ook maakt de taxateur voordat hij de exacte waarde vaststelt een testrit. Kleine en grote schade heeft uiteraard invloed op de waarde van uw auto. De precieze waarde kan daarom afwijken van de eerder berekende dagwaarde, dat slechts een indicatie biedt.

De waarde die onze taxateur vaststelt, is tevens het bod dat wij doen op uw auto. Als u het bod accepteert, regelen wij niet alleen de administratie gratis. We maken ook direct het afgesproken bedrag over naar uw rekening. Zo kunt u er na twee werkdagen over beschikken. Verder kunt u de sleutels en auto meteen bij ons achterlaten als u dat wilt. Houdt u na het vaststellen van de waarde en het bod toch liever uw auto voor uzelf? Geen probleem! De taxatie en het bod zijn beide geheel gratis en vrijblijvend. Wij zullen hier geen kosten voor in rekening brengen. Wacht dus niet langer met auto verkopen in Herentals en profiteer ook van de service van wijkopenautos.be!

Hoe het werkt
1. Advies

Bij de vestiging zal één van onze experts uw auto taxeren

2. Betaling

Op basis van de taxatie komen we tot een bod op uw auto, het geld wordt direct overgemaakt.

3. Afmelding

Na de verkoop handelen wij uw dossier gratis en vertrouwelijk af.

Wat onze klanten stemmen
Wat onze klanten zeggen
Laat uw auto nu taxeren: