Gratis voertuigevaluatie
in slechts 2 stappen

Vestiging Herentals

Onze experts staan voor u klaar

wijkopenautos.be

Vestiging Herentals
Noordervaart 17
2200 Herentals

Telefoonnummer:

078 48 40 70

Kosteloze online
waardebepaling

Ontvang de definitieve verkoopprijs rechtstreeks vanuit huis

Verkoop als het gewenst is & snelle betaling

Zo makkelijk kan een auto verkopen in Herentals gaan

Bent u enthousiast geraakt over een nieuwe wagen? Of is er aan de lopende band iets mis met uw huidige auto? Dan is het tijd om actie te ondernemen! Langer wachten leidt tot een lagere waarde voor uw auto, omdat de auto elke dag iets minder waard wordt. Het plaatsen van een verkoopadvertentie kan een manier zijn om uw auto te verkopen in Herentals. Het vraagt echter veel tijd en u moet zelf de nodige administratie regelen om de koop goed af te sluiten. Dé oplossing biedt wijkopenautos.be! Bij ons zijn er geen kosten verbonden aan de verkoop, zoals bij verkoopsites het geval kan zijn. Verder regelen wij de verkoop snel én regelen wij gratis de afmelding en schrapping van uw auto. Wilt u profiteren van deze service? Vul dan eerst onze online taxatietool in. Voorzie ons van verdere details over uw auto inclusief enkele goede foto's. Vervolgens kunnen wij u een definitieve verkoopprijs voor uw auto bieden. U kunt direct voor deze prijs aan ons verkopen! Uw auto kan binnen 24 uur verkocht zijn!

Laat uw auto nu taxeren:

Route Herentals

Vanaf het centrum

Vertrek in oostelijke richting en neem de Augustijnlaan tot het rondpunt met de ring. Steek het rondpunt over en sla na 80 meter rechtsaf de Gareelmakersstraat in. Vervolg de weg 450 meter en sla links op het einde voor de vaart. Om de hoek vindt u wijkopenautos aan uw linkerzijde.

Vanaf het westen (Antwerpen)

Op de E313 richting Hasselt neemt u afrit 20 Herentals-West. Sla rechtsaf de Herentalsesteenweg/N13 op en volg de weg 6,8 kilometer. Houd dan de Ringlaan 800 meter aan. Op het rondpunt bij Vanden Borre gaat u rechts. Draai na 80 meter rechts de Gareelmakersstraat in. Draai op het einde van de straat links. Om de hoek vindt u wijkopenautos aan uw linkerzijde.

Vanaf het oosten (Hasselt)

Op de E313 richting Antwerpen neemt u afrit 22 Herentals-Oost. Sla linksaf op de Koning Boudewijnlaan/N152, steek de vaart over na 2 kilometer en draai rechts op de ringlaan. Vervolg de weg tot het rondpunt bij Vanden Borre, ga rechts en draai na 80 meter rechts de Gareelmakersstraat in. Draai op het einde van de straat links, om de hoek vindt u wijkopenautos aan uw linkerzijde.

Onze openingstijden:

10:00-18:00
10.00-18:00
10.00-18:00
10.00-18:00
10.00-18:00
10.00-18:00
Zondag:gesloten

Hoe onze klanten onze service beoordelen

„Heb er lang over nagedacht hoe ik mijn auto wilde verkopen... Hier ben ik dan ook blijven hangen. De gehele service is uitgebreider dan bij andere dealers die ik de laatste weken heb bezocht. “ (Jeffrey V.)

„ Mijn grootste angst was dat het moeilijk was om mijn auto te verkopen. Gelukkig was dit compleet ongegrond. Hartstikke bedankt voor het goede advies en voor het aanbod. Als je geen kennis van auto's hebt, goed geholpen wil worden en tijd wil besparen, dan zit je hier goed.“ (Guus U.)

Zo makkelijk kan een auto verkopen in Herentals gaan

Voor het invullen van onze taxatietool heeft u een aantal gegevens nodig: onder andere het model, het merk en het bouwjaar van de auto. Daarnaast dient u te beschikken over een geldig e-mailadres. De waarde die onze online taxatietool voor uw wagen berekent, houdt geen rekening met de staat van uw auto. Het geeft dus nog niet aan voor hoeveel u uw auto kunt verkopen in Herentals. Voor een precieze waardebepaling van uw auto hebben we meer gegevens nodig. Heeft u een extra bandenset? Is er schade aan uw voertuig? Heeft u erin gerookt? Dit wordt meegewogen in het bepalen van een definitieve verkoopprijs. De precieze waarde kan daarom afwijken van de eerder berekende dagwaarde, dat slechts een indicatie biedt.

Vergeet ook niet om een paar duidelijke foto's toe te voegen. Zo is onze definitieve verkoopprijs nog nauwkeuriger te bepalen. Als u het bod accepteert, regelen wij niet alleen de administratie gratis. We maken ook direct het afgesproken bedrag over naar uw rekening. Zo kunt u er na twee werkdagen over beschikken. U hoeft alleen nog een inleverafspraak te boeken bij ons filiaal. Houdt u na het vaststellen van de waarde en het bod toch liever uw auto voor uzelf? Geen probleem! De taxatie en het bod zijn beide geheel gratis en vrijblijvend. Wij zullen hier geen kosten voor in rekening brengen. Wacht dus niet langer met auto verkopen in Herentals en profiteer ook van de service van wijkopenautos.be!

Laat uw auto nu taxeren: