Gratis voertuigevaluatie
in slechts 2 stappen

Vestiging Kortrijk

Onze experts staan voor u klaar

wijkopenautos.be

Vestiging Kortrijk
Bissegemsestraat 45
8501 Kortrijk

Telefoonnummer:

078 48 40 70

Kosteloze online
waardebepaling

Ontvang de definitieve verkoopprijs rechtstreeks vanuit huis

Verkoop als het gewenst is & snelle betaling

Nu uw auto verkopen in Kortrijk

Uw auto verkopen in Kortrijk kan een hele klus zijn als u het zelf probeert te doen via bijvoorbeeld een autoverkoopsite. Zo moet u zelf de prijs van de auto bepalen en onderhandelen met potentiële kopers. Bovendien moet u ook zelf de administratie regelen als de verkoop slaagt. Het kan gelukkig veel sneller, want u kunt uw auto ook verkopen aan wijkopenautos.be. Op die manier kunt u zelfs al binnen 24 uur van uw auto af zijn. Hoe kan dit zo snel gaan? Omdat alleen bij ons het proces van waardebepaling compleet online gebeurt. Vervolgens kunt u direct verkopen voor de definitieve verkoopprijs die u van ons krijgt na het invullen van de taxatietool. Simpel zat!

Laat uw auto nu taxeren:

Route Kortrijk

Vanaf Kortrijk centrumVertrek op de Condédreef richting de Burgemeester Felix de Bethunelaan. Neem op de tweede rotonde de eerste afslag naar de Marksesteenweg. Neem de 4e afslag naar links richting de Beheerstraat.Rijd rechtdoor tot de N50 Meensesteenweg. Sla linksaf en daarna direct rechtsaf naar de Moorseelsestraat. Neem bij de splitsing de linkerafslag richting de Bissegemsestraat. Na 200 m vindt u Wijkopenautos aan uw linkerkant.

Vanuit Gent

Op de E17 richting Kortrijk, neemt u afslag 2 - Hoog Kortrijk richting de R8. Neem afslag 11 Bissegem vanaf de R8. Sla rechtsaf op de Spinnerijstraat. Sla rechtsaf naar de Meensesteenstraat de N8. Na 200 m sla linksaf. Na 250 m op de Bissegemsestraat vindt u Wijkopenautos aan uw rechterkant.

Vanuit Brugge

Neem de E403 tnaar Kortrijk en neem afslag 11 vanaf de R8. Neem afslag 1-Moorsele richting de R8. Vervolg de weg naar afslag Kortrijk -West en neem afslag 11 richting N8/Luchthaven Kortrijk-Wevelgem. Volg de borden naar Bissegem/Kortrijk en sla linksaf naar de Meensesteenweg de N8. Sla na 1km linksaf naar de Wulverikstraat en neem de eerste afslag rechts naar de Bissegemsestraat. Wijkopenautos vindt u aan uw rechterkant naar 700 m.

Onze openingstijden:

09.00-17:00
gesloten
09.00-17:00
09.00-17:00
09.00-17:00
09.00-17:00
Zondag:gesloten

Hoe onze klanten onze service beoordelen

„Kort samengevat: Ik kon erg snel terecht voor een afspraak met de professionele taxateur. Alles verliep vlekkeloos.“ (Guido-Jan B.)

„Beleefde en serieuze behandeling! De verkoop verliep al met al erg snel en de medewerkers in de garage waren zeer ervaren. Absoluut een aanrader voor wie snel zijn auto wil verkopen.“ (Arnold B.)

Nu uw auto verkopen in Kortrijk

Als u geïnteresseerd bent om aan ons uw auto te verkopen in Kortrijk, en u wilt online de waarde van uw auto via onze taxatietool te berekenen, dan dient u een aantal gegevens bij de hand te hebben. Wij vragen uiteraard om het merk en model, maar ook om het bouwjaar en het aantal kilometers op de teller. Zorg dat u die gegevens bij de hand heeft. Wij vragen u niet om zich eerst te registreren als u een online taxatie uitvoert, maar wij vragen wel om uw e-mailadres. Dit doen wij vanwege twee redenen. Ten eerste laten wij de geschatte waarde van uw auto niet alleen op uw scherm zien, maar sturen deze ook per e-mail. Ten tweede sturen wij u verkooptips per e-mail en we houden u op de hoogte van uw afspraak.

Indien u ons ook voorziet van verdere details over uw auto zoals schade of eventuele aanpassingen, dan kunnen wij u een definitieve verkoopprijs aanbieden. Vergeet ook niet een paar duidelijke foto's toe te voegen. Gaat u akkoord met de verkoopprijs, dan maken we een inleverafspraak op onze locatie die volledig voldoet aan alle veiligheidseisen rondom het coronavirus. Wij regelen de afmelding en de schrapping, en maken de betaling direct over. U kunt het geld twee werkdagen later tegemoet zien op uw bankrekening. Zo makkelijk kan het gaan. Ga direct naar onze taxatietool en verkoop nu uw auto in Kortrijk!

Laat uw auto nu taxeren: