Gratis voertuigevaluatie
in slechts 2 stappen

Vestiging Leuven

Onze experts staan voor u klaar

Wijkopenautos.be

Vestiging Leuven
Ambachtenlaan 17
3001 Leuven

Telefoonnummer:

078 48 40 70

Kosteloze online
waardebepaling

Ontvang de definitieve verkoopprijs rechtstreeks vanuit huis

Verkoop als het gewenst is & snelle betaling

Auto dichtbij verkopen in Leuven

Wilt u graag uw auto verkopen in Leuven? Er zijn verschillende mogelijkheden om uw auto van de hand te doen, maar bij één adres weet u zeker dat u snel en eenvoudig van uw auto af kan komen. Dat is namelijk bij hét auto inkoop bedrijf van België: wijkopenautos.be! Wie bieden u een online taxatietool aan, waarbij u binnen enkele seconden de dagwaarde van uw auto kunt berekenen. Bovendien kunt u na de snelle taxatie een afspraak maken met een ervaren taxateur die uw auto grondig zal inspecteren. Hij zal tevens een mooi bod doen op uw auto. Wanneer u akkoord gaat met het bod, kan uw auto al direct verkocht zijn! Zo snel kan het gaan: van de online taxatie naar de verkoop van uw auto. Wacht dus niet te lang en maak een afspraak voordat de waarde van uw auto verder daalt. We zien u graag tegemoet op de Ambachtenlaan 17 in Leuven!

Laat uw auto nu taxeren:

Route Leuven

Vanaf Leuven

Neem Tiensesteenweg/N3 richting Tienen. Ga vervolgens naar rechts aan Aldi-Korbeek-Lo en de Gamma Leuven. Vervolg de Meerdalboslaan/N25 2.6 km en neem de afslag naar rechts bij Volvo Lacom Leuven. In de KMO-zone gaat u na 100m linksaf bij het T-kruispunt. Vervolg de weg 800m voorbij Celis carrosserie en Buderus. Naast het afhaalpunt Colruyt Haasrode kunt u ons vinden.

Vanaf het oosten

Ga de E40 richting Leuven/Brussel op en neem afrit 230-Waver. Volg de N25 450m en sla links af bij Volvo Lacom Leuven. In de KMO-zone slaat u na 100m linksaf bij het T-kruispunt. Vervolg de weg 800m voorbij Celis carrosserie en Buderus. Naast het afhaalpunt Colruyt Haasrode kunt u ons vinden.

Vanaf Brussel City

Ga de E40 richting Leuven/Luik op en neem afrit 23a-Haasrode. Vervolg de N25 850m en sla links af bij Volvo Lacom Leuven. In de KMO-zone slaat u na 100m linksaf bij het T-kruispunt. Vervolg de weg 800m voorbij Celis carrosserie en Buderus. Naast het afhaalpunt Colruyt Haasrode kunt u ons vinden.

Onze openingstijden:

09:00-19:00
09.00-19:00
09.00-19:00
09.00-19:00
09.00-19:00
09.00-19:00
Zondag:gesloten

Hoe onze klanten onze service beoordelen

„Ik kon erg snel terecht voor een taxatieafspraak in de vestiging die mijn voorkeur had. Ook de prijs die geboden werd tijdens de afspraak was erg netjes. Het contact met de medewerkers was erg beleefd en al met al heb ik de verkoop van mijn auto als erg prettig ervaren.“ (Jens K.)

„We werden na een korte wachttijd keurig te woord gestaan en prima geholpen. De taxateur had niets aan te merken op mijn auto.“ (Koerd S.)

Auto dichtbij verkopen in Leuven

Bij het tweedehands auto verkopen in Leuven zijn een aantal dingen belangrijk. Voordat u begint met de verkoop van uw auto in Leuven raden wij u aan de dagwaarde van uw auto te checken. De dagwaarde is een indicatie van de waarde van uw auto. U kunt deze berekenen met onze online taxatietool. Eerst vult u het merk, model en bouwjaar van uw auto in, dan het kenteken en daarna een geldig e-mailadres. De waarde die u vervolgens op uw beeldscherm ziet, moet u iets naar boven of naar beneden aanpassen, omdat er geen rekening is gehouden met de staat van de auto. Als u snel veel mensen wilt informeren dat u uw auto wilt verkopen in Leuven, dan kunt u het beste online advertenties plaatsen. Let er op dat sommige websites geld vragen voor het plaatsen van een advertentie. Ook kunt u uw familie en anderen binnen uw netwerk informeren over de wens uw oude auto te verkopen in Leuven. Heeft u een geïnteresseerde koper gevonden? Dan is het tijd voor een bezichtiging en het onderhandelen over de prijs. Het is daarbij handig om precies te kunnen zeggen hoeveel uw auto waard is.

De precieze waarde van uw auto kunt u laten bepalen bij ons auto inkoop bedrijf in Leuven. Zes dagen in de week staan onze experts voor u klaar om de waarde van uw auto vast te stellen. Na het invullen van onze online taxatietool kunt u een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvende taxatie bij ons in de vestiging. U kunt vaak al binnen 48 uur terecht. De taxateur bekijkt in ongeveer een half uur uw auto en maakt een proefrit. De waarde die hij na de taxatie geeft, is het bod dat wij op uw auto doen. Zo kunt u de autoverkoop gelijk bij ons in Leuven afronden.

Ook als uw auto schade heeft, kunt u terecht bij wijkopenautos.be. Wij taxeren alle auto’s, dus ook als u uw sloopauto wilt verkopen in Leuven kunt u bij ons langskomen. Bij onze occasion inkoop in Leuven hebben wij geen voorkeur voor een bepaald merk. Bij de verkoop van een auto dient de nodige administratie te worden geregeld. Denk aan de afmelding en schrapping. Als u akkoord gaat met het bod dat wij doen na de taxatie heeft u hier geen omkijken naar. Wij regelen dit dan gratis voor u. Bovendien zorgen wij ervoor dat het afgesproken bedrag meteen naar uw bankrekening wordt overgemaakt, zodat u na twee werkdagen over het geld beschikt. Wilt u op een snelle manier uw auto verkopen in Leuven? Vul dan nu onze online taxatietool in!

Hoe het werkt
1. Advies

Bij de vestiging zal één van onze experts uw auto taxeren

2. Betaling

Op basis van de taxatie komen we tot een bod op uw auto, het geld wordt direct overgemaakt.

3. Afmelding

Na de verkoop handelen wij uw dossier gratis en vertrouwelijk af.

Wat onze klanten stemmen
Wat onze klanten zeggen
Laat uw auto nu taxeren: