Gratis voertuigevaluatie
in slechts 2 stappen

Vestiging Leuven

Onze experts staan voor u klaar

wijkopenautos.be

Vestiging Leuven
Ambachtenlaan 17
3001 Leuven

Telefoonnummer:

078 48 40 70

Kosteloze online
waardebepaling

Ontvang de definitieve verkoopprijs rechtstreeks vanuit huis

Verkoop als het gewenst is & snelle betaling

Auto dichtbij verkopen in Leuven

Wilt u graag uw auto verkopen in Leuven? Er zijn verschillende mogelijkheden om uw auto van de hand te doen, maar bij één adres weet u zeker dat u snel en eenvoudig van uw auto af kan komen. Dat is namelijk bij hét auto inkoop bedrijf van België: wijkopenautos.be! Wij bieden u een complete online waardebepaling van uw auto aan. Op basis van de door u verstrekte gegevens kunnen wij bepalen wat we voor uw auto willen betalen. Deze definitieve verkoopprijs wordt bepaald aan de hand van de dagwaarde en de staat van uw auto. Wanneer u akkoord gaat met het vrijblijvende bod, kunt uw auto direct verkopen! Zo snel kan het gaan: van de online taxatie naar de verkoop van uw auto. Wacht dus niet te lang en doorloop de online waardebepaling voordat de waarde van uw auto verder daalt!

Laat uw auto nu taxeren:

Route Leuven

Vanaf Leuven

Neem Tiensesteenweg/N3 richting Tienen. Ga vervolgens naar rechts aan Aldi-Korbeek-Lo en de Gamma Leuven. Vervolg de Meerdalboslaan/N25 2.6 km en neem de afslag naar rechts bij Volvo Lacom Leuven. In de KMO-zone gaat u na 100m linksaf bij het T-kruispunt. Vervolg de weg 800m voorbij Celis carrosserie en Buderus. Naast het afhaalpunt Colruyt Haasrode kunt u ons vinden.

Vanaf het oosten

Ga de E40 richting Leuven/Brussel op en neem afrit 230-Waver. Volg de N25 450m en sla links af bij Volvo Lacom Leuven. In de KMO-zone slaat u na 100m linksaf bij het T-kruispunt. Vervolg de weg 800m voorbij Celis carrosserie en Buderus. Naast het afhaalpunt Colruyt Haasrode kunt u ons vinden.

Vanaf Brussel City

Ga de E40 richting Leuven/Luik op en neem afrit 23a-Haasrode. Vervolg de N25 850m en sla links af bij Volvo Lacom Leuven. In de KMO-zone slaat u na 100m linksaf bij het T-kruispunt. Vervolg de weg 800m voorbij Celis carrosserie en Buderus. Naast het afhaalpunt Colruyt Haasrode kunt u ons vinden.

Onze openingstijden:

09:00-17:00
09.00-17:00
09.00-17:00
09.00-17:00
09.00-17:00
09.00-17:00
Zondag:gesloten

Hoe onze klanten onze service beoordelen

„Ik kon erg snel terecht voor een taxatieafspraak in de vestiging die mijn voorkeur had. Ook de prijs die geboden werd tijdens de afspraak was erg netjes. Het contact met de medewerkers was erg beleefd en al met al heb ik de verkoop van mijn auto als erg prettig ervaren.“ (Jens K.)

„We werden na een korte wachttijd keurig te woord gestaan en prima geholpen. De taxateur had niets aan te merken op mijn auto.“ (Koerd S.)

Auto dichtbij verkopen in Leuven

Bij het tweedehands auto verkopen in Leuven zijn een aantal dingen belangrijk. Voordat u begint met de verkoop van uw auto raden wij u aan de dagwaarde van uw auto te checken. De dagwaarde is een indicatie van de waarde van uw auto. U kunt deze berekenen met onze online taxatietool. Eerst vult u het merk, model en bouwjaar van uw auto in, dan het kenteken en daarna een geldig e-mailadres. De waarde die u vervolgens op uw beeldscherm ziet, moet u iets naar boven of naar beneden aanpassen, omdat er geen rekening is gehouden met de staat van de auto. Als u snel veel mensen wilt informeren dat u uw auto wilt verkopen in Leuven, dan kunt u het beste online advertenties plaatsen. Let er op dat sommige websites geld vragen voor het plaatsen van een advertentie. Ook kunt u uw familie en anderen binnen uw netwerk informeren over de wens uw oude auto te verkopen in Leuven. Heeft u een geïnteresseerde koper gevonden? Dan is het tijd voor een bezichtiging en het onderhandelen over de prijs. Het is daarbij handig om precies te kunnen zeggen hoeveel uw auto waard is.

De precieze waarde van uw auto kunt u laten bepalen bij ons. Hiervoor doorloopt u onze online waardebepaling en voorziet u ons van verdere informatie over uw voertuig en autogebruik. Nadat u enkele duidelijke foto's hebt toegevoegd kunnen wij een definitieve verkoopprijs bepalen. Dit bod is vrijblijvend, maar als u wilt kunt direct verkopen aan ons. Hiervoor hoeft u dan alleen nog een inleverafspraak te boeken bij ons filiaa.

Ook als uw auto schade heeft, kunt u terecht bij wijkopenautos.be. Wij taxeren alle auto’s, dus ook als u uw sloopauto wilt verkopen in Leuven kunt u bij ons terecht. Bij onze occasion inkoop in Leuven hebben wij geen voorkeur voor een bepaald merk. Bij de verkoop van een auto dient de nodige administratie te worden geregeld. Denk aan de afmelding en schrapping. Als u akkoord gaat met onze definitieve verkoopprijs heeft u hier geen omkijken naar. Wij regelen dit dan gratis voor u. Bovendien zorgen wij ervoor dat het afgesproken bedrag meteen naar uw bankrekening wordt overgemaakt, zodat u na twee werkdagen over het geld beschikt. Wilt u op een snelle manier uw auto verkopen in Leuven? Vul dan nu onze online taxatietool in!

Laat uw auto nu taxeren: