Gratis voertuigevaluatie
in slechts 2 stappen

Vestiging Mechelen - Arsenaal

Onze experts staan voor u klaar

wijkopenautos.be

Vestiging Mechelen - Arsenaal
Dellingstraat 28A
2800 Mechelen

Telefoonnummer:

078 48 40 70

Kosteloze online
waardebepaling

Ontvang de definitieve verkoopprijs rechtstreeks vanuit huis

Verkoop als het gewenst is & snelle betaling

Auto makkelijk verkopen in Mechelen

U bent op zoek naar een snelle manier om uw auto te verkopen in Mechelen? Vaart achter de verkoop van uw auto zetten, doet u door uw auto te verkopen aan wijkopenautos.be. Door uw autogegevens in te vullen in onze online taxatietool verschijnt al binnen enkele seconden de dagwaarde van uw auto op uw computerscherm. Vervolgens krijgt u de kans om een afspraak te maken in onze vestiging waar een van onze taxateurs in dertig minuten uw auto inspecteert. U kunt na afloop meteen uw auto aan ons verkopen, waarna wij gelijk de verkoopsom naar u over maken. Tevens regelen wij de afmelding en schrapping voor u, zodat u geen tijd hoeft te stoppen in de administratieve afhandeling van de verkoop van uw auto. Zo kunt u vele malen sneller uw auto verkopen in vergelijking met de verkoop via een autoverkoopsite, veilingsite of de verkoop aan een autodealer.

Laat uw auto nu taxeren:

Route Mechelen

Vanuit het zuiden (Brussel)

Volg de E19 richting Antwerpen en neem afslag 10 richting Mechelen-Zuid tot aan het rondpunt. Rijd rechtdoor, sla linksaf bij de Brusselsesteenweg en houd rechts aan langs de Leuvensestreenweg. Sla meteen rechtsaf na de spoorweg de Motstraat op. Sla linksaf bij Pits ter hoogte van poort 7B Goods out. Rijd tot het einde waar u de ingang van wijkopenautos.be vindt.

Vanuit het noorden (Antwerpen)

Volg de E19 richting Brussel en neem afslag 10 richting Mechelen-Zuid tot aan het rondpunt. Rijd rechtdoor, sla linksaf bij de Brusselsesteenweg en houd rechts aan lands de Leuvensesteenweg. Sla meteen rechtsaf na de spoorweg de Motstraat op. Sla linksaf aan de Pits ter hoogte van poort 7B Goods out. Rijd tot het einde waar u de ingang van wijkopenautos.be vindt.

Vanuit het oosten (Putte)

Neem de N15 en ga op de ring van Mechelen, de R12. Sla af op de N26 en sla af op de Motstraat. Sla linksaf aan de Pits ter hoogte van poort 7B Goods out. Rijd tot het einde waar u de ingang van wijkopenautos.be vindt.

Onze openingstijden:

09:00-17:00
09:00-17:00
09:00-19:00
09:00-17:00
09:00-17:00
09.00-17:00
Zondag: gesloten

Hoe onze klanten onze service beoordelen

„Bij de verkoop van mijn auto was ik erg tevreden over de service. Vooral het overmaken van de verkoopsom verliep erg snel.“ (Bob de G.)

„Vriendelijke en competente medewerkers, die me alles duidelijk hebben uitgelegd. Het was een plezier om mijn oude Rover aan jullie te verkopen!“ (Leonard C.)

Auto makkelijk verkopen in Mechelen

Wilt u uw auto verkopen Mechelen en is uw enige wens dat het makkelijk en snel gaat? Dan zijn er verschillende autoverkoop opties in Mechelen mogelijk. Zo kunt u uw oude auto verkopen in Mechelen aan een autodealer. Hier kunt u vaak snel en makkelijk uw auto kwijt. Op deze manier uw autoverkopen in Mechelen brengt niet het meeste geld in het laatje, omdat de autodealer ook nog aan uw auto wil verdienen. Ook kunt u uw tweedehands auto verkopen in Mechelen door uw auto particulier te verkopen. U kunt een koper proberen te vinden in uw netwerk van familie, vrienden, kennissen of collega’s. Als dit niet lukt, kunt u een verkoopadvertentie schrijven die u kunt delen op social media of kunt plaatsen op een verkoopsite. Het kan enige tijd duren voordat er zich een geïnteresseerde meldt voor uw auto. Ook zal u tijd kwijt zijn aan het beantwoorden van vragen en het regelen van een eventuele bezichtiging en proefrit. Verder moet u bepalen wat de verkoopprijs van uw auto wordt.

Een auto verkopen in Mechelen die schade heeft, is vaak lastiger verkoopbaar dan een auto zonder schade. Als je auto heel veel schade heeft, zult u waarschijnlijk snel aan een autosloperij denken. Op deze manier uw sloopauto verkopen in Mechelen levert vaak niet meer op dan de schrootprijs. Dit is zonde want vaak is uw auto meer waard. Bepaal altijd eerst hoeveel uw auto waard is en start daarna met het verkopen van uw auto in Mechelen. Zo kunt u een te laag bod makkelijk herkennen.

Om de waarde van uw auto te bepalen vult u eerst onze online taxatietool in. U dient het model, merk en bouwjaar van uw auto in te vullen. Daarna verschijnt de dagwaarde op uw beeldscherm. Dit is een indicatie van de waarde van uw auto op basis van de ingevulde gegevens. Er is echter nog geen rekening gehouden met de staat waarin de auto verkeert. Dit kan alleen worden vastgesteld door een handmatige taxatie. Hiervoor kunt u gratis terecht bij onze auto inkoop in Mechelen. U kunt na het invullen van de taxatietool een afspraak maken. De taxatie duurt ongeveer een half uur. Daarna vertelt de taxateur u de waarde van uw wagen. Dit is gelijk een bod op uw auto. Indien u het een mooi bod vindt, kunt u uw auto meteen aan onze occasion inkoop in Mechelen verkopen. Ziet u toch liever van verkoop af? Dat is geen probleem; de taxatie en het bod zijn gratis en vrijblijvend. Besluit u uw auto aan ons te verkopen? Dan verzorgen wij gratis de afmelding en schrapping van uw auto. Het afgesproken bedrag maken wij direct over naar uw bankrekening, zodat u er na twee werkdagen over kunt beschikken.

Hoe het werkt
1. Advies

Bij de vestiging zal één van onze experts uw auto taxeren

2. Betaling

Op basis van de taxatie komen we tot een bod op uw auto, het geld wordt direct overgemaakt.

3. Afmelding

Na de verkoop handelen wij uw dossier gratis en vertrouwelijk af.

Wat onze klanten stemmen
Wat onze klanten zeggen
Laat uw auto nu taxeren: