Gratis voertuigevaluatie
in slechts 2 stappen

Vestiging Mechelen - Arsenaal

Onze experts staan voor u klaar

wijkopenautos.be

Vestiging Mechelen - Arsenaal
Dellingstraat 28A
2800 Mechelen

Telefoonnummer:

078 48 40 70

Kosteloze online
waardebepaling

Ontvang de definitieve verkoopprijs rechtstreeks vanuit huis

Verkoop als het gewenst is & snelle betaling

Auto makkelijk verkopen in Mechelen

U bent op zoek naar een snelle manier om uw auto te verkopen in Mechelen? Vaart achter de verkoop van uw auto zetten, doet u door uw auto te verkopen aan wijkopenautos.be. Door uw autogegevens in te vullen in onze online taxatietool verschijnt al binnen enkele seconden de dagwaarde van uw auto op uw computerscherm. Vervolgens kunt u verdere informatie over uw auto doorgeven, en een paar duidelijke foto's toevoegen, zodat wij een definitieve verkoopprijs kunnen opstellen. Voor deze prijs kunt meteen uw auto aan ons verkopen. Mocht u dat niet wensen, dan is dat ook in orde. Gaat u akkoord? Dan boeken we een inleverafspraak bij ons filiaal in, die voldoet aan alle veiligheidsmaatregelen rondom corona. Wij regelen daar meteen de afmelding en schrapping voor u, zodat u geen tijd hoeft te stoppen in de administratieve afhandeling van de verkoop van uw auto. Zo kunt u vele malen sneller uw auto verkopen in vergelijking met de verkoop via een autoverkoopsite, veilingsite of de verkoop aan een autodealer. De betaling vindt ook direct plaats.

Laat uw auto nu taxeren:

Route Mechelen

Vanaf het centrum

Neem de Hanswijkstraat richting de Leuvensesteenweg en vervolg 1.2 km. Draai rechts in de Motstraat na het spoor en vervolg 300 m en draai de tweede straat links. Na 150 m slaat u linksaf de dellingstraat op. Na 50 m ziet u wijkopenautos aan uw linkerkant.

Vanaf het noorden

Neem de E19 en volg afslag 10-Mechelen-Zuid, ga rechtdoor op de rotonde. Sla na 1 km rechtsaf bij de stoplichten, onder de brug door, en draai de eerste straat links (Colomalaan), vervolg 550 m. Draai na het het water direct rechtsaf, vervolg de baan langs het water voor 1000 m. Draai links de Motstraat in richting Raghenopark. Draai bij het Rode Kruis rechts, vervolg 300 m, sla links af en u vindt ons na 350 m aan uw linkerkant.

Vanaf het zuiden

Neem de E19 en volg afslag 10-Mechelen-Zuid, ga rechtdoor op de rotonde. Sla na 1 km rechtsaf bij de stoplichten, onder de brug door, en draai de eerste straat links (Colomalaan), vervolg 550 m. Draai na het het water direct rechtsaf, vervolg de baan langs het water voor 1000 m. Draai links de Motstraat in richting Raghenopark. Draai bij het Rode Kruis rechts, vervolg 300 m, sla links af en u vindt ons na 350 m aan uw linkerkant.

Onze openingstijden:

09:00-17:00
09:00-17:00
09:00-19:00
09:00-17:00
09:00-17:00
09.00-17:00
Zondag: gesloten

Hoe onze klanten onze service beoordelen

„Bij de verkoop van mijn auto was ik erg tevreden over de service. Vooral het overmaken van de verkoopsom verliep erg snel.“ (Bob de G.)

„Vriendelijke en competente medewerkers, die me alles duidelijk hebben uitgelegd. Het was een plezier om mijn oude Rover aan jullie te verkopen!“ (Leonard C.)

Auto makkelijk verkopen in Mechelen

Wilt u uw auto verkopen Mechelen en is uw enige wens dat het makkelijk en snel gaat? Dan zijn er verschillende autoverkoop opties in Mechelen mogelijk. Zo kunt u uw oude auto verkopen in Mechelen aan een autodealer. Hier kunt u vaak snel en makkelijk uw auto kwijt. Op deze manier uw autoverkopen in Mechelen brengt niet het meeste geld in het laatje, omdat de autodealer ook nog aan uw auto wil verdienen. Ook kunt u uw tweedehands auto verkopen in Mechelen door uw auto particulier te verkopen. U kunt een koper proberen te vinden in uw netwerk van familie, vrienden, kennissen of collega’s. Als dit niet lukt, kunt u een verkoopadvertentie schrijven die u kunt delen op social media of kunt plaatsen op een verkoopsite. Het kan enige tijd duren voordat er zich een geïnteresseerde meldt voor uw auto. Ook zal u tijd kwijt zijn aan het beantwoorden van vragen en het regelen van een eventuele bezichtiging en proefrit. Verder moet u bepalen wat de verkoopprijs van uw auto wordt.

Een auto verkopen in Mechelen die schade heeft, is vaak lastiger verkoopbaar dan een auto zonder schade. Als je auto heel veel schade heeft, zult u waarschijnlijk snel aan een autosloperij denken. Op deze manier uw sloopauto verkopen in Mechelen levert vaak niet meer op dan de schrootprijs. Dit is zonde want vaak is uw auto meer waard. Bepaal altijd eerst hoeveel uw auto waard is en start daarna met het verkopen van uw auto in Mechelen. Zo kunt u een te laag bod makkelijk herkennen.

Om de waarde van uw auto te bepalen vult u eerst onze online taxatietool in. U dient het model, merk en bouwjaar van uw auto in te vullen. Daarna verschijnt de dagwaarde op uw beeldscherm. Dit is een indicatie van de waarde van uw auto op basis van de ingevulde gegevens. Er is echter nog geen rekening gehouden met de staat waarin de auto verkeert. Dit kunnen we echter ook online bepalen. Hiervoor dient u ons te voorzien van verdere informatie over uw auto. Denk daarbij aan schade of aan eventuele aanpassingen. Zorg ervoor dat u een paar duidelijke foto's toevoegt zodat wij een goed beeld kunnen vormen van de staat van auto. Op basis hiervan bereiden wij een definitieve verkoopprijs voor u klaar. Indien u het een mooi bod vindt, kunt u uw auto meteen aan onze occasion inkoop in Mechelen verkopen. Ziet u toch liever van verkoop af? Dat is geen probleem; de taxatie en het bod zijn gratis en vrijblijvend. Besluit u uw auto aan ons te verkopen? Dan kunt u een inleverafspraak bij ons filiaal boeken, waar wij de afmelding en schrapping van uw auto in acht nemen. Het afgesproken bedrag maken wij direct over naar uw bankrekening, zodat u er na twee werkdagen over kunt beschikken.

Laat uw auto nu taxeren: