Gratis voertuigevaluatie
in slechts 2 stappen

Vestiging Roeselare

Onze experts staan voor u klaar

wijkopenautos.be

Vestiging Roeselare
Beversesteenweg 616 A
8800 Roeselare

Telefoonnummer:

078 48 40 70

Kosteloze online
waardebepaling

Ontvang de definitieve verkoopprijs rechtstreeks vanuit huis

Verkoop als het gewenst is & snelle betaling

Nu uw auto verkopen in Roeselare

Uw auto verkopen in Roeselare? Dan krijgt u te maken met autoverkoopsites en advertenties. Maar ook mensen aan de deur, telefoontjes op vervelende tijdstippen en het organiseren van proefritten. Na een geslaagde verkoop regelt u zelf de administratie. Kan dit sneller? Ja. Voor een snelle, zekere en gemakkelijke autoverkoop in Roeselare komt u naar wijkopenautos.be.

Waarom komt u naar wijkopenautos.be in Roeselare voor de verkoop van uw auto? Omdat wij een simpel proces aanbieden: via onze taxatietool doet u een online taxatie, die volledig gratis is. Als u de totale tool heeft doorgelopen berekenen wij een op maat gemaakte definitieve verkoopprijs voor uw auto. Hiervoor kunt u direct aan ons verkopen. Zo kan uw auto al binnen 24 uur zijn verkocht in Roeselare!

Laat uw auto nu taxeren:

Route Roeselare

Vanaf Roeselare centrum

Vertrek vanuit het centrum en sla linksaf op de Beversesteenweg. Vervolg uw weg voor 4.5 km en sla rechtsaf na het kruisen van de R32. Sla na 100 m linksaf en u vindt verderop wijkopenautos Roeselare aan uw linkerkant.

Vanuit Kortrijk

Neem de E403 richting Brugge tot Ardooie. Neem afslag 8-Roeselare-Beveren, sla linksaf om de R32 te volgen. Na 150 m sla rechtsaf de Beversesteenweg op en sla de eerste straat rechtsaf. Sla na 100 m linksaf en u vindt verderop wijkopenautos Roeselare aan uw linkerkant.

Vanuit Brugge

Neem de E403 tot Ardooie en dan de A17 richting Roeselare. Neem afslag 8-Roeselare-Beveren, houdt rechtsaan om de R32 te volgend. Na 150 m sla rechtsaf de Beversesteenweg op en sla de eerste straat rechtsaf. Sla na 100 m linksaf en u vindt verderop wijkopenautos Roeselare aan uw linkerkant.

Onze openingstijden:

09:00-17:00
09:00-17:00
09:00-17:00
09:00-17:00
09:00-17:00
09:00-17:00
Zondag:gesloten

Hoe onze klanten onze service beoordelen

„Kort samengevat: Ik kon erg snel terecht voor een afspraak met de professionele taxateur. Alles verliep vlekkeloos.“ (Guido-Jan B.)

„Beleefde en serieuze behandeling! De verkoop verliep al met al erg snel en de medewerkers in de garage waren zeer ervaren. Absoluut een aanrader voor wie snel zijn auto wil verkopen.“ (Arnold B.)

Nu uw auto verkopen in Roeselare

Als u uw auto wilt verkopen aan ons in Roeselare kunt u online al de dagwaarde opvragen. Vul een aantal gegevens in zoals het merk, model, bouwjaar en het aantal kilometers dat uw auto heeft gereden. Op basis van deze gegevens berekenen wij de dagwaarde. Voorzie ons vervolgens via dezelfde tool van verdere details over uw auto en uw autogebruik. Geef schade door en geef aan of u bijvoorbeeld een extra bandenset heeft. Nadat u enkele duidelijke foto's heeft toegevoegd kunnen wij een definitieve verkoopprijs voor uw auto bepalen. Deze is vrijblijvend! Indien u wilt kunt u nu uw auto aan ons verkopen voor deze prijs.

Na online taxatie kunt u direct een inleverafspraak maken in de vestiging aan de Beversesteenweg 616 A. Onze locatie voldoet aan alle veiligheidseisen rondom het coronavirus. Auto verkocht? Dan heeft u verder geen omkijken meer naar uw auto. Wij regelen de schrapping en de afmelding en het geld kunt u na ongeveer 2 dagen op uw rekening verwachten. Veilig, zeker en zonder gedoe uw auto verkopen? Dan komt u natuurlijk naar wijkopenautos.be Roeselare.

Hoe het werkt
1. Advies

Bij de vestiging zal één van onze experts uw auto taxeren

2. Betaling

Op basis van de taxatie komen we tot een bod op uw auto, het geld wordt direct overgemaakt.

3. Afmelding

Na de verkoop handelen wij uw dossier gratis en vertrouwelijk af.

Wat onze klanten stemmen
Wat onze klanten zeggen
Laat uw auto nu taxeren: