Gratis voertuigevaluatie
in slechts 2 stappen

Vestiging Sint-Niklaas - Temse

Onze experts staan voor u klaar

wijkopenautos.be

Vestiging Sint-Niklaas - Temse
Laagstraat 19A
9140 Temse

Telefoonnummer:

078 48 40 70

Kosteloze online
waardebepaling

Ontvang de definitieve verkoopprijs rechtstreeks vanuit huis

Verkoop als het gewenst is & snelle betaling

Auto verkopen in Sint-Niklaas? Simpel!

Is het hoog tijd om om uw auto van de hand te doen? Uw auto verkopen in Sint-Niklaas doet u bijvoorbeeld door langs een dealer te gaan. Omdat de dealer ook nog iets aan de auto wil verdienen, kunt u ervan uitgaan dat hij een zo’n laag mogelijk bod uitbrengt. Ook kunt u uw auto in Sint-Niklaas van de hand doen door hem te veilen of door hem aan een particulier te verkopen. In een veilinghuis zijn bieders uit op een koopje, dus ook hier kunt u geen hoog bod verwachten. Voor een goede deal verkoopt u uw auto via een autoverkoopsite, een tijdrovende en energievergende bezigheid. Gelukkig bieden wij een alternatief voor de particuliere verkoop. Door onze online waardebepaling kunt u uw auto binnen 24 uur aan ons verkopen voor ene goede prijs. Doorloop nu onze online taxatietool om eracher te komen wat jouw auto waard is en welke definitieve verkoopprijs wij voor jou auto kunnen bieden.

Laat uw auto nu taxeren:

Route Sint-Niklaas

Vanuit Sint-Niklaas

Vertrek vanuit Sint-Niklaas op de Parklaan in zuidelijke richting naar Temse via de N16/Prins Alexanderlaan. Vervolg de weg over de E17 voor 1,5 kilometer en sla linksaf bij de Okay van Temse. Sla na 220 meter rechtsaf in de Eurolaan. Vervolg de weg voor 550 meter. Aan het T-kruispunt slaat u linksaf. Na 100 meter vindt u ons aan de rechterkant.

Vanuit Antwerpen

Ga de E17 richting Gent op en neem afrit 15/Temse. Vervolg de weg over de E17 voor 1,5 kilometer en sla linksaf bij de Okay van Temse. Sla na 220 meter rechtsaf in de Eurolaan. Vervolg de weg voor 550 meter. Aan het T-kruispunt slaat u linksaf. Na 100 meter vindt u ons aan de rechterkant.

Vanuit Gent

Ga de E17 richting Gent op en neem afrit 15/Temse. Vervolg de weg over de E17 voor 1,2 kilometer en sla linksaf bij de Okay van Temse. Sla na 220 meter rechtsaf in de Eurolaan. Vervolg de weg voor 550 meter. Aan het T-kruispunt slaat u linksaf. Na 100 meter vindt u ons aan de rechterkant.

Onze openingstijden:

09.00-17:00
09.00-17:00
09.00-17:00
09.00-17:00
09.00-17:00
09.00-17:00
Zondag:gesloten

Hoe onze klanten onze service beoordelen

„Ik was erg positief verrast: de medewerker ontving me erg vriendelijk, de aankoopprijs was duidelijk hoger dan bij concurerende autobedrijven en de afhandeling verliep erg rap. Ondanks mijn sceptische benadering kan ik achteraf niets anders doen dan wijkopenautos.nl aanraden.“ (Vincent U.)

„De ontvangst was erg vriendelijk en de service keurig, net en goed. Mede dankzij het goede onderhoud en mijn complete administratie kreeg ik een keurige prijs geboden voor mijn auto. De service was keurig en de medewerkers enorm vriendelijk“ (Merel B.)

Auto verkopen in Sint-Niklaas? Simpel!

Weet u niet zeker hoe u eenvoudig uw oude auto kunt verkopen in Sint-Niklaas? Uw auto verkopen in Sint-Niklaas hoeft geen lastige opgave te zijn, wanneer u weet hoe u het aan moet pakken. Begin bij het begin: kies eerst het verkoopkanaal. Mocht u snel uw auto van de hand willen doen, dan kan een dealer of een autoveiling een handige optie zijn. Houd er wel rekening mee dat ondanks een snelle verkoop, u er financieel gezien niet veel op vooruit zal gaan. Wanneer u uw auto bij een dealer wilt inruilen, heeft u te maken met een tussenpersoon. Er zijn dus meer mensen die aan uw auto moeten verdienen. Wilt u uw auto laten veilen? Mocht uw auto in mindere conditie zijn, wordt er laag of helemaal niet geboden. U kunt hier dan maar weinig voor vangen. Wanneer u graag de touwtjes in eigen hand wilt houden, kunt u ervoor kiezen om zelf uw auto aan te bieden op een online platform. U schrijft een informatieve tekst en plaatst een aantal duidelijke foto’s. Vervolgens wacht u totdat een potentiële koper zich bij u meldt. De auto verkoop in Sint-Niklaas kan een paar uur duren tot een paar weken of zelfs maanden. Wilt u het beste van twee werelden: snel én gunstig uw auto van de hand doen? Kies dan voor hét auto inkoop bedrijf in Sint-Niklaas: wijkopenautos.be!

Om uw auto verkopen in Sint-Niklaas gemakkelijk te laten verlopen, berekent u eerst de dagwaarde van uw auto. Zo weet u namelijk hoeveel uw auto ongeveer waard is en komt u niet voor verrassingen te staan tijdens de autoverkoop in Sint-Niklaas. U zult zich nu vast afvragen: “Hoe bereken ik precies de dagwaarde van mijn bolide?”. Heel eenvoudig: u vult het merk, model en bouwjaar van uw auto in. Vervolgens geeft u uw e-mailadres op, waarna de dagwaarde direct op uw beeldscherm verschijnt. Wilt u snel uw tweedehands auto verkopen in Sint-Niklaas? Ga dan verder met onze online waardebepaling en voorzie ons van verdere informatie over uw auto en uw autogebruik. Nadat u tenslotte enkele duidelijke foto's heeft toegevoegd kunnen wij een definitieve verkoopprijs voor uw auto bepalen. Deze prijs verkrijgt u vrijblijvend en per e-mail.

Gaat u akkoord met het bod? Uw auto is verkocht! Maak een inleverafspraak bij ons filiaal, die voldoet aan alle veiligheidsmaatregelen rondom het coronavirus. We maken dezelfde dag nog het afgesproken bedrag naar u over, zodat u na twee werkdagen over het geld beschikt. Bovendien hoeft u niet aan de administratie te denken, wij regelen namelijk de afmelding en vrijwaring van uw wagen voor u. Het maakt dus niet uit of u uw sloopauto wilt verkopen in Sint-Niklaas of een geschikte occasion inkoop in Sint-Niklaas zoekt, bij wijkopenautos.be gaat de verkoop van uw auto in Sint-Niklaas als vanzelf! We zien u graag tegemoet.

Laat uw auto nu taxeren: