Gratis online taxatie van je auto
Onze hoofdlocaties

Antwerpen – Gent – Brussel - Brugge

Heb je nog vragen?

Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 09 tot 21 uur en op zaterdag van 09 tot 16 uur bereikbaar voor een persoonlijk gesprek.

Onze Hotline

078 - 484 070

  • Wij maken het geld direct naar u over.
  • Onze service is 100% gratis
  • Na het sluiten van de verkoopovereenkomst handelen wij uw dossier vertrouwelijk af.

Wij helpen als u denkt: wat is mijn auto waard?

wat-is-mijn-auto-waard

Uw auto verkopen of inruilen is een dilemma waar menig autobezitter voor staat. Kiest u voor het gemak van inruilen of probeert u zoveel mogelijk uit de prijs te halen door uw auto zelf te verkopen?

Het is in ieder geval belangrijk dat u zichzelf allereerst de vraag stelt wat uw auto waard is. Op die vraag hebben we alvast het antwoord! Met onze taxatietool berekent u in een handomdraai de restwaarde van uw auto. U vult alleen uw voertuiggegevens in, het aantal kilometers op de teller en uw e-mailadres in. Daarmee heeft u een inschatting van wat uw auto nog ongeveer zal opbrengen.

Wilt u weten wat de marktprijs van uw auto is? Maak dan ook meteen een afspraak voor een taxatie. We hebben vestingen door het hele land, dus er zit altijd wel één bij u in de buurt. We taxeren uw auto snel en vakkundig en laten direct weten wat uw auto nog waard is. Dit vertaalt zich in een vrijblijvend bod dat we op uw auto doen.

Gaat u niet akkoord? Geen probleem, er zijn geen kosten aan verbonden en u weet in ieder geval wat uw auto waard is. Gaat u wel akkoord? Verkoop uw auto en we regelen alle administratie rondom de verkoop.

Onder onze service valt:

Online waardebepaling auto
Gratis taxatie
Afhandeling papierwerk
Vrijblijvend bod
Snelle afhandeling

Hoe onze klanten onze waardebepaling auto beoordelen

"Ze hebben me prima geholpen. De taxatie was objectief en het bedrag dat ze voor mijn auto boden was reëel." (Robert de H.)

"De taxateur nam de tijd voor ons. De afwikkeling en de betaling zijn ook keurig afgehandeld." (Daniel H.)

"De service was vakkundig en erg snel. Top, ga zo door!" (Anouk van V.)
Alfa Romeo 147, BJ 2006
Alfa Romeo 147, BJ 2006
Toyota Aygo, BJ 2006
Toyota Aygo, BJ 2006
Ford Galaxy, BJ 1998
Ford Galaxy, BJ 1998
Laat je auto nu taxeren:
Onze locaties
Selecteer je stad:
Beoordelingen van klanten
Mehmet O.

De service was snel en goed. De afhandeling verliep volgens afspraak.


Rachella B.

Ik ben erg goed geholpen door jullie nette en aardige medewerker.


Jan D.

Ik kreeg een correct bod. De afhandeling van de papieren werd snel geregeld en het geld stond na twee dagen op mijn bankrekening.

Wat is mijn auto waard?

Wijkopenautos waardebepaling auto
Nieuwprijs weergeven ✘ 
Cataloguswaarde berekenen ✔ 
Gratis autocheck ✔ 
Prijsbepaling op basis van
actuele verkoopprijzen
✔ 
Cataloguswaarde oude auto's ✔ 
Lokale taxatie en verkoop occasions ✔ 
Speciale uitrusting meegenomen in de berekening ✘ 
Waardebepaling auto op basis van
gemiddeldes van particulieren
✘ 

U hebt een nieuwe auto op het oog en u twijfelt over inruilen of uw auto verkopen. De dealer geeft u een niet onaardige prijs, maar u bent niet overtuigd. U denkt: is het wel een goede prijs en hoeveel is mijn auto nog waard?

Het is goed dat u zich dit afvraagt, maar eigenlijk zou u de vraag moeten stellen: wat is de waarde van mijn auto bij inruil? De inruilwaarde verschilt namelijk vaak van de verkoopwaarde auto. Omdat de dealer ook aan zijn auto's wil verdienen, valt de inruilprijs vaak lager uit dan bij een particuliere verkoop.

Het is wel lekker makkelijk om uw auto in te ruilen. U laat hem achter en u rijdt vrolijk weg in uw nieuwe auto. Bovendien is het nadeel van particuliere verkoop dat u veel tijd kwijt bent met de verkoop. U moet een advertentie plaatsen, geïnteresseerden te woord staan en ze ontvangen voor een bezichtiging. Vervolgens moet u proefritten maken en ook de betaling regelen.

We maken de keuze een stuk makkelijker voor u. Als full service-bedrijf regelen we alle administratie rondom de verkoop en bieden een marktconforme prijs voor uw auto. U hebt daarmee het gemak van inruilen voor een mooie prijs. Daardoor zijn we het ideale alternatief voor inruilen en particulier verkopen!

Waarde auto schatten

Pak een comfortabele stoel, zet een kop koffie, neem plaats achter uw scherm en laat ons de waarde auto schatten via wijkopenautos.be. Noteer uw voertuiggevens in de online taxatietool, vul hierna het bouwjaar van de auto en de kilometerstand in en onze tool berekent een waarde-indicatie. Wij vragen ook uw emailadres zodat we u het resultaat kunnen sturen voor uw eigen administratie. Zo hoeft u niets op te schrijven om het later onverhoopt kwijt te raken, maar heeft u het bedrag van waarde auto schatten altijd zwart op wit. Hoewel onze services gratis en vrijblijvend zijn kunt u er ook voor kiezen om uw auto bij een dealer langs te rijden. Dat laten wij aan u over.

Bedenk u wel dat u via wijkopenautos.be alles in één keer kan regelen. Na online waarde-indicatie bieden wij u meteen de optie tot een afspraak in de Antwerpse of Brugse garage met één van onze ervaren auto opkopers.

In de toegestuurde email staat een link naar de online agenda van onze taxateur dus ook dat is met een simpele klik geregeld. U kiest de datum en tijd waarop het u schikt en rijdt uw voertuig erheen om in de garage een exacte waarde auto schatten te laten uitvoeren. Nog niet zeker of u dit wel wil? Begin gewoon eens met het invoeren van uw voertuiggegevens in de online taxatietool en zie of u het eens bent met onze waarde-indicatie.

Waarde auto Wijkopenautos.be
Cataloguswaarde berekenen
  Gratis berekenen via onze website
Restwaarde
  Restwaarde is gebaseerd op een schatting en kan niet berekend worden
Marktwaarde
  Gratis professionele taxatie binnen 24 uur

Wij bepalen de waarde van uw auto

Maak na het bepalen van de restwaarde met onze taxatietool een afspraak voor een taxatie. Zorg dat u alle belangrijke autodocumenten meeneemt. Het belangrijkste is dat uw autopapieren volledig zijn. Zorg verder dat uw auto er op en top uitziet. Geef hem een goede wasbeurt, stofzuig het interieur en klop de automatten uit. Dan bent u helemaal klaar voor de taxatie.

Kom naar onze vestiging en onze taxateur staat voor u klaar. Hij onderwerpt uw volledige auto aan een inspectie en het staat u vrij om vragen te stellen. Na de taxatie maakt hij een korte proefrit om de prestaties van de motor en het rijcomfort te testen. Daarna kan hij de autowaarde bepalen en geeft daarmee antwoord op uw vraag wat uw auto waard is. Bent u blij met het antwoord? Dan verkoopt u uw auto direct aan ons. We zorgen voor een snelle afhandeling van uw dossier en maken de betaling veilig per bank over.

Als u uw auto op een gemakkelijke en snelle manier wilt verkopen, bent u bij ons aan het juiste adres. We bieden namelijk meer dan een antwoord op de vraag: hoeveel is uw auto waard? Wij zijn een full-service auto opkoop bedrijf dat het gemak biedt van inruilen en de marktconforme prijs van particuliere verkoop. We bieden u het volgende geheel gratis aan: een online waardebepaling, een taxatie in onze vestiging, aankoop van uw auto en de afhandeling van het papierwerk. Doe nu vanuit uw luie stoel een online waardebepaling auto en maak meteen een afspraak voor een taxatie om te weten wat de waarde van uw auto is. U kunt morgen al bij ons terecht voor een taxatie!

Overnameprijs auto: verkopen en inruilen

Zoals u hebt gemerkt, is onze online taxatietool een gemakkelijk te gebruiken instrument voor iedereen die verkoopwaarde van zijn auto wil checken. Dit is niet alleen gemakkelijk als u uw auto wilt verkopen, ook als u erover nadenkt om uw wagen in te ruilen biedt onze tool uitkomst. De inruilwaarde van een auto is het bedrag dat een garage biedt wanneer u uw wagen voor een nieuwe inruilt. Wat normaal twee transacties zouden zijn, de koop en verkoop van een auto, worden bij het inruilen samengevoegd. Hierdoor kan het zijn dat de inruilwaarde voor u onvoordelig uitpakt. Door eerst de auto waarde te checken en pas daarna een overnameprijs voor uw auto bij een dealer op te vragen, bent u beter voorbereid op de onderhandelingen. U kent immers van te voren de prijs van uw auto en kunt zo het bod van de garage beter op waarde schatten.

Hoe het werkt
1. Advies

Bij de vestiging zal één van onze experts uw auto taxeren

2. Betaling

Op basis van de taxatie komen we tot een bod op uw auto, het geld wordt direct overgemaakt.

3. Afmelding

Na de verkoop handelen wij uw dossier gratis en vertrouwelijk af.

Wat onze klanten stemmen
Wat onze klanten zeggen
Laat je auto nu taxeren: