Gratis Service Hotline 078 - 484 070
Gratis Service Hotline 078 - 484 070
Ervaringen met Wijkopenautos.be
Klantervaringen
Anita S. | Mechelen | Ford Galaxy, 1998 18.01.2016
Heel vriendelijke en attentvolle mannen in Mechelen. Geve een goede uitleg . Een aanrader
Franky D. | Gent | Audi A4, 2010 17.01.2016
Professionele aanpak zonder capsones.
Rudy M. | Gent | Mercedes-Benz B-Klasse, 2007 17.01.2016
wij zijn aangenaam verast hoe de verkoop heeft plaats gevonden. En hebben een eerlijke prijs gekregen. 3 dagen nadien staat het geld op uw rekening. Maandag verkocht. donderdag morgen om 6 uur 's morgens stond het geld op de rekening. Dus woensdagavond al op de rekening.
Tim D. | Antwerpen | Renault Megane, 2011 16.01.2016
Vriendelijke mensen. Degelijke uitleg. Mensen proberen je niet te pushen. nemen rustig de tijd. Kortom perfecte service
Edmond V. | Antwerpen | Peugeot 407, 2009 15.01.2016
IK ben heel tevreden super service
Walter D. | Bruxelles-Brussel | Kia Sorento, 2011 13.01.2016
alles perfect verlopen...OK !
Georges L. | Temse | Opel Corsa, 1999 13.01.2016
ZEER VRIENDELIJKE SERVICE EN VAKBEKWAAME MENSEN
Isabelle V. | Gent | Renault Kangoo, 2014 13.01.2016
Zeer goede service. Correcte afspraaktijden. Degelijke controle van onze wagen en een snel eerlijk bod voor de prijs van onze wagen. Complimenten voor de snelle betaling. De dag na inlevering van onze wagen stond het geld al op onze rekening.
Filann Bvba B. | Mechelen | Volkswagen CC, 2013 12.01.2016
Perfect
Demana B. | Antwerpen | Jaguar X-TYPE, 2003 10.01.2016
Prima !
Jan C. | Marke | Audi A4, 2008 10.01.2016
Wij apprecieren de correcte keuring van de wagen.
Stefaan P. | Antwerpen | Mercedes-Benz E-Klasse, 2009 08.01.2016
Zeer vriendelijke mensen, zeer correct,zeker aan te bevelen...
Shari V. | Antwerpen | Mercedes-Benz C-Klasse, 2005 07.01.2016
Heel vriendelijke, correcte en snelle service.
Jan V. | Mechelen | Skoda Roomster, 2007 07.01.2016
Heel aangename manier om je auto te verkopen zonder opdringerige verkopers en gedoe. Faire prijs en snelle, correcte betaling.
Jolanda G. | Hasselt | Opel Zafira, 2008 07.01.2016
Ben zeer vriendelijk onthaalt en elke vraag die ik stelde is perfect beantwoord ik ben zeer te vrede over de service en onthaal.
Bart B. | Hasselt | Peugeot 208, 2012 05.01.2016
Zeer positief en correct.
Patrick K. | Hasselt | Mercedes-Benz S-Klasse, 2006 04.01.2016
Perfect!!!!!!
Johan V. | Leuven | Nissan NV200 Evalia, 2013 03.01.2016
vriendelijke ,vlotte en correcte afha,deling
Gillis D. | Herentals | Mitsubishi Carisma, 2002 03.01.2016
niets op aan te merken. alles vlot verlopen.
Marc V. | Herentals | Mercedes-Benz C-Klasse, 2002 03.01.2016
Professionele taxatie en goede ontvangst na twee dagen geld op de rekening !!! Een aanrader voor uw auto te verkopen.
Martin C. | Marke | Ford Galaxy, 2000 30.12.2015
professionele aanpak juiste prijs schatting correcte afhandeling
Patrick H. | Hasselt | Opel Meriva, 2012 29.12.2015
Prima service en afhandeling van de verkoop.
Steven M. | Antwerpen | Mercedes-Benz C-Klasse, 2004 28.12.2015
Zeer tevreden over ontvangst en afhandeling !
Christine S. | Gent | Mercedes-Benz B-Klasse, 2009 28.12.2015
Wij zijn heel tevreden over de volledige service . Personeel was super vriendelijk en bekwaam . Alles verliep volgens afspraak en ook de prijs was heel goed . Wij danken u daarvoor .
Joanna G. | Antwerpen | Fiat Panda, 2013 24.12.2015
ik ben heel tevreden over jullie alles zeer fijn gedaan grt
Pieter V. | Brugge | Renault Scenic, 2002 24.12.2015
snel, duidelijk, efficiënt en correct
Rusa-Invest B. | Bruxelles-Brussel | MINI Countryman, 2013 22.12.2015
Prima en nauwgezet
Rieduaane A. | Marke | Lexus IS, 2007 22.12.2015
Perfecte taxatie en afhandeling. Zeer betrouwbaar en je krijgt de waarde voor uw wagen.en zelfs uw auto verkopen op het internet brengt het de zelfde waarde op maar met onbetrouwbare individuen. Bij jullie is het betrouwbaar en geregeld op Max een uur tijd .ik ben zeer tevreden over de manier van werken en uitbetaling. Bedankt voor jullie betrouwbaarheid. Mensen dat is the place to be .om correct en veilig uw wagen te verkopen.
Paul V. | Antwerpen | Volkswagen Golf Plus, 2008 21.12.2015
Correcte en zeer vriendelijk afhandeling door uw twee medewerkers. Ik zal niet nalaten uw bedrijf aan te bevelen (indien de gelegenheid zich voordoet).
Marina G. | Antwerpen | Ford Mondeo, 2002 21.12.2015
Correcte, vriendelijke en snelle service.
Lieve G. | Turnhout | Volkswagen Bora, 2002 20.12.2015
Snelle service, goede uitleg, fijne dienstverlening en erg vriendelijke en behulpzame verkopers! Een aanrader!
Paul M. | Herentals | Audi A3, 2005 19.12.2015
Vriendelijk geholpen geweest
Koen K. | Brugge | Mercedes-Benz E-Klasse, 1999 18.12.2015
Correct, vriendelijk en snel.
Ismail K. | Turnhout | Mercedes-Benz C-Klasse, 2001 18.12.2015
Prima
Verdonck Y. | Temse | Ford Fiesta, 2013 17.12.2015
Een snelle service en goede prijs van mijn auto gekregen
Ingrid V. | Turnhout | Volkswagen Golf V, 2006 16.12.2015
Zeer vriendelijk en professioneel!
John V. | Temse | Renault Clio, 2011 13.12.2015
ik zou iedereen aanraden om hun auto bij wijkopenautos te laten verkopen want daar krijg je niet alleen de beste prijs maar ook de beste service
Callebaut R. | Hasselt | Mercedes-Benz B-Klasse, 2010 13.12.2015
De verkoper kwam direct betrouwbaar, rustig en ook zakelijk over. Zeer professionele aanpak. Er werd bij de afsluiting van het onderzoek niet rond de pot gedraaid. Daarom heb ik besloten het voertuig meteen ter plaatse te verkopen.
Edgard V. | Brugge | Opel Meriva, 2010 11.12.2015
Vriendelijk onthaal Aanvaarbare taxatie Correcte afhandeling
Eugeen P. | Brugge | Mercedes-Benz B-Klasse, 2006 09.12.2015
Super snelle afhandeling. Top
Marc W. | Gent | Ford Mondeo, 2011 08.12.2015
vriendelijk onthaal , aanvaardbare prijs, vlotte afhandeling.
Martina V. | Turnhout | Seat Ibiza, 2006 06.12.2015
Wij zijn ontzettend goed geholpen De handelaren daar hebben ons goed ontvangen en altijd heel duidelijk overgebracht Hoe alles in zijn werk ging Toffe ervaring en ik ga er zeker meer gebruik van maken en het aanraden bij mijn vrienden
Devid C. | Hasselt | Daihatsu Sirion, 2009 03.12.2015
Ik heb mogen genieten van een correcte service. Naar klantvriendelijkheid toe heb ik ook niet mogen klagen. En ook proffesioneel.
Marleen G. | Gent | Mitsubishi Colt, 2008 02.12.2015
Correcte behandeling en snelle afhandeling. Correcte betaalwijze.
Cornelis M. | Hasselt | Dacia Sandero II, 2013 01.12.2015
Zeer positieve ervaring en een goede uitbetaling.
Annick R. | Brugge | BMW 3er, 2007 28.11.2015
Eerlijke en prima service
Van San T. | Leuven | Porsche 911, 2007 28.11.2015
Aangename kennismaking. Goeie service en alles correct afgehandeld.top!!
Nathalie D. | Marke | Audi Q7, 2006 26.11.2015
Zeer vlotte dienst, betrouwbaar en correct!
Willems M. | Antwerpen | Renault Trafic Combi, 2011 25.11.2015
Vriendelijke en vlotte afhandeling van de verkoop van mijn wagen Renault Trafic. De geboden prijs lag wel hoger dan bij andere handelaars, dus boven mijn verwachting. Tevens correcte betaling binnen de beloofde termijn; Zeer tevreden.
Fransen J. | Turnhout | Volkswagen Passat, 2006 23.11.2015
Vriedelijk, correct en vlot
Anthony S. | Antwerpen | Seat Ibiza, 2003 23.11.2015
Super vriendelijk, snel en efficiënt, top!!
Zaineb B. | Antwerpen | BMW 1er, 2011 22.11.2015
Super
Johnny D. | Brugge | Citroen C3, 2013 22.11.2015
Alles zoals het moet zijn
Gino M. | Gent | Opel Zafira, 2004 20.11.2015
Zeer professionele afhandeling van de verkoop van mjn voertuig. .....zal dit zeker aanprijzen aan vrienden
Albert W. | Antwerpen | Mercedes-Benz E-Klasse, 2007 14.11.2015
Ik vondt het leuk en heb het al door verteld aan andere
Stefan K. | Antwerpen | Audi A5, 2008 12.11.2015
Een duidelijk en snel proces - en heel soepel omgegaan toen er een probleem was met levering van mijn winterbanden. Uiteindelijk iets meer geld ontvangen dan ik op had gehoopt, dus ook daar heel happy mee :)
Gino D. | Temse | Mazda 5, 2007 12.11.2015
Een heel vriendelijk onthaal. Auto wordt correct beoordeeld. Zijn eerlijk, en geven een correcte prijs. Betaling heel snel gebeurt. Voor herhaling vatbaar!!! Wij zullen jullie zeer zeker aanbevelen!
Dennis S. | Antwerpen | Nissan Micra, 2012 11.11.2015
Zeer correcte mensen, vriendelijk, goede en duidelijke uitleg. Uiteindelijk duurder verkocht dan eerste waardebepaling.
Hugues B. | Brugge | Toyota Avensis, 2005 10.11.2015
1 en al aanrader. vlotte behandeling,zeer correct.
Bonami L. | Gent | Audi A5, 2010 09.11.2015
heel betrouwbare eerlijke verkoop
Nazli K. | Gent | Opel Mokka, 2014 07.11.2015
Perfect !!
Dieter V. | Marke | Renault Megane, 2005 07.11.2015
Zeer goed, alles vlug en correct afgehandeld!
Marcel P. | Antwerpen | Mercedes-Benz GLK-Klasse, 2013 06.11.2015
De beste zaak die ik ooit heb gedaan. Alles verlopen zoals afgesproken. Bedankt wijkopenautos !!!!!!!!
Benjamin L. | Antwerpen | Hyundai Tucson, 2008 05.11.2015
Perfecte service! Eerlijke prijs!
Kevin R. | Bruxelles-Brussel | BMW 3er, 2002 05.11.2015
Snel en perfecte handeling
Marc C. | Temse | Citroen C1, 2008 03.11.2015
Prima service ! snelle afwerking en betaling ; heel tevreden !
Guy P. | Antwerpen | Opel GT, 2007 03.11.2015
Stipt , correct en heel vriendelijk tis een aanrader
Guy U. | Mechelen | Audi A4, 2003 31.10.2015
Prima service in mechelen eerlijk en correct alles volgens afspraak
Luc D. | Leuven | Peugeot 407, 2004 29.10.2015
Alles is vlot en maar wens verlopen
Tony B. | Antwerpen | Ford Focus, 2007 25.10.2015
top team te merksem
Steyvers M. | Hasselt | Kia cee'd, 2011 25.10.2015
Professioneel en correct.
Eugeen S. | Antwerpen | BMW 1er, 2012 24.10.2015
Prima organisatie. Heel correct en snelle afhandeling
Robert H. | Mechelen | Volkswagen Golf VI, 2010 22.10.2015
Wij wisten niet wat te verwachten bij het binnenkomen. Het verloop werd ons duidelijk uitgelegd. Alles verloopt zeer snel wat je niet verwacht mar erg kunt op prijs stellen. Het leverde bovendien een sterk bod op. Eveneens een korekte en snelle afhandeling. Zeer positieve ervaring.
Daniel T. | Hasselt | Opel Combo, 2006 21.10.2015
Prima service, eerlijke prijs en vriendelijk personeel.
Erika B. | Hasselt | Renault Megane, 2008 20.10.2015
geweldig fantastisch,geld gekrijgen na een dag echt niet te geloven,bedankt.
Mehmet K. | Antwerpen | Volkswagen Sharan, 2001 20.10.2015
Vriendelijke mensen kennis van hun vak ben echt tevreden
Sabine D. | Brugge | MINI MINI, 2007 19.10.2015
Zeer tevreden,correct en eerlijk ! Personeel vriendelijk en professioneel!
Dirk M. | Hasselt | Opel Corsa, 2007 18.10.2015
Goede ontvangst, vriendelijke medewerkers, correcte afhandeling op korte tijd.
Sas R. | Antwerpen | Ford S-MAX, 2006 15.10.2015
Vlotte ontvangst in het depot Merksem (B) met een zeer vriendelijk en professionele ontvangst. Zeer duidelijke taxatie en degelijke uitleg betreffende het ganse traject van taxatie tot verkoop - betaling. Na mijn beslissing om in te gaan op het hoogste bod werd het factuurbedrag reeds de volgende dag aan mij overgemaakt. Duidelijk, korrekt en eerlijke service.
Marcel P. | Antwerpen | Toyota Verso, 2014 14.10.2015
Alles vlot verlopen, vriendelijk en correct, een aanrader als ge een auto te koop hebt. ik zeg het voort.
Marleen M. | Brugge | Toyota Yaris, 1999 13.10.2015
werden goed ontvangen door een simpatieke medewerker van de zaak, alles goed verlopen en na een half uur auto verkocht , geld stond na 2 dagen op onze rekening.
Gaetano D. | Hasselt | Mitsubishi ASX, 2010 12.10.2015
Zeer vlot en heel vriendelijk
Gert V. | Hasselt | Volvo S 60, 2002 11.10.2015
Duidelijke site, direct ter zake, mensen die hun job kennen en met plezier uitoefenen.Niets veranderen en gewoon zo verder doen.
Bart V. | Gent | Renault Grand Scenic, 2012 11.10.2015
super service! heel vriendelijk personeel! goed, vlot en betrouwbaar!
Luc V. | Antwerpen | Saab 9-3, 2004 11.10.2015
Alles ok !
Yves L. | Mechelen | Renault Laguna, 2011 09.10.2015
Locatie te Mechelen. Zeer correct behandeld. Zij leggen perfect stap voor stap uit wat zij doen. De verkoopprijs was gekend na +- 10 min . En dan nog hadden we het recht om te weigeren. Documenten werden opgemaakt en Centen stonden 48 uur later mooi op onze rekening . Wat een verschil met de normale "koehandel" bij de normale garagedealer.
Bianca B. | Temse | Ford C-Max, 2011 07.10.2015
Vind de werking zeer goed en direct zeker aan te raden
Tinne D. | Turnhout | Renault Scenic, 2007 07.10.2015
Voor de 1e maal gebruik gemaakt van Wijkopenautos.be. Makkelijke website, snel afspraak maken, vlotte afhandeling van het bekijken van de auto en correcte prijs. Afgesproken bedrag na 2 dagen op onze rekening, zonder enig probleem. Op deze manier wil ik vaker een auto verkopen.
Yannick B. | Brugge | Smart fortwo, 1999 06.10.2015
alles ging super vlot en men was zeer vriendelijk !
Michelle V. | Brugge | Land Rover Range Rover Sport, 2008 06.10.2015
Perfecte afhandeling, zeker aan te raden, geld volgende dag op rekening.
Gonda V. | Antwerpen | Hyundai i20, 2010 05.10.2015
Kort na mijn aanmelding op internet kreeg ik al telefoon van een dame die me een ander uur aanraadde. 's Anderendaags is mijn wagen(tje) gekeurd en verkocht
Dominique D. | Marke | BMW 3er, 1998 05.10.2015
Vriendelijk onthaal, goede communicatie, alles naar tevredenheid verlopen
Kris V. | Temse | Hyundai i10, 2014 05.10.2015
ik vind dit een correcte manier om auto,s aan te kopen als verkoper bent u hier op uw gemak u moet zelf niets doen als juist o.k zeggen of niet.
Jurgen M. | Mechelen | Nissan Navara Pick-up, 2009 05.10.2015
Super service Toffe mensen Altijd een antwoordt op u vraag Snelle betaling Een echte aanrader
Sandra J. | Leuven | Skoda Fabia, 2002 02.10.2015
Had een afspraak gemaakt in Leuven. Super vriendelijke service, zeer correcte prijs gekregen. Heb ondertussen al een aantal vrienden en collega's doorverwezen naar WijKopenAutos.be
Roger B. | Bruxelles-Brussel | Mercedes-Benz E-Klasse, 2004 02.10.2015
Alles is perfekt verlopen. Ontvangst op beide plaatsen was zeer goed & voornaamste de betaling volgens afspraak. Beter kan niet.
Veelgestelde vragen