Auto verkopen - Gratis, zonder gedoe en in 24 uur!

Wat heeft u nodig om snel uw auto te verkopen? Privé verkopen is een tijdrovend proces zonder garantie. De dealer geeft ook geen hoofdprijs! Waar kunt u terecht?

wijkopenautos.be biedt u een eerlijke verkoopprijs én neemt u alle zorgen uit handen. Dat wilt u toch ook?

Stop met een langdurige zoektocht naar het juiste bedrijf of de juiste kopers. Haal het meeste uit de verkoop en kom naar wijkopenautos.be - De plek waar u het beste bod op uw auto krijgt.

Voer de gratis online waardebepaling uit en gebruik daarna onze verkoop vanuit huis. U ontvangt snel de definitieve verkoopprijs voor uw auto.

Gratis voertuigevaluatie
in slechts 2 stappen

Kosteloze online
waardebepaling

Ontvang de definitieve verkoopprijs rechtstreeks vanuit huis

Verkoop als het gewenst is & snelle betaling

1. Verkoop uw auto gemakkelijk vanuit huis

 • Voer de gratis online waardebepaling uit en ontvang direct de geschatte prijs.
 • Alle formaliteiten worden gratis afgehandeld
 • Geen servicekosten
 • Verkoop mogelijk binnen 24 uur
 • Ontvang de definitieve verkoopprijs direct thuis
 • Inleverafspraak is nog dezelfde dag mogelijk
 • Inclusief gecontroleerd verkoopcontract
 • Onmiddelijke overboeking van de verkoopprijs

2. Een auto verkopen met wijkopenautos.be - hoe werkt het?

1
Vul de voertuiggegevens in
 • U voert eerst de online waardebepaling uit en vervolgens ontvangt u direct een eerste schatting.
 • Vul de ontbrekende informatie in over de uitrusting en de conditie van uw auto.
 • Upload tot slot een aantal foto's van uw auto.
2
Ontvang de verkoopprijs
 • Met uw gegevens bepalen wij de uiteindelijke verkoopprijs voor uw auto.
 • U beslist vervolgens of u wilt verkopen of niet.
 • Onze definitieve verkoopprijs is 7 dagen geldig.
3
Boek de inleverafspraak
 • Tijdens de inleverafspraak in de vestiging naar keuze, bevestigen wij de voertuiggegevens die u tijdens de zelfevaluatie heeft ingevuld.
 • De betaling wordt dan direct gedaan via een bankoverschrijving.

3. Onze vestigingen

Glasstraat 29/8
2179 Antwerpen

078 48 40 70
wijkopenautos Antwerpen

Bedrijfsstraat 21
3500 Hasselt

078 48 40 70
wijkopenautos Hasselt

Industriepark 23A
9031 Gent

078 48 40 70
wijkopenautos Gent

Dirk Martensstraat 14
8200 Brugge

078 48 40 70
wijkopenautos Brugge

Avenue du Péage/Tollaan 87
1200 Brussel

078 48 40 70
wijkopenautos Brussel

Noordervaart 17
2200 Herentals

078 48 40 70
wijkopenautos Herentals

Een overzicht van al onze vestigingen vind u hier.

Nog geen afspraak voor de verkoop van uw auto? Wacht niet langer en maak hem vandaag nog!

4. Verkoop auto particulier

Als particulier de autoverkoop afhandelen is de laatste jaren bijzonder populair geworden. Online marktplaatsen krijgen dagelijks duizenden nieuwe occasions erbij.

Er staan al zoveel occasions op zo’n website dat het een grote online parkeerplaats lijkt waarbij de advertenties die het meeste parkeergeld betalen bovenaan staan.

Gemiddeld staan occasions 4 weken in de verkoop. Autodealers gebruiken namelijk het platform als digitale auto showroom. Door deze pittige concurrentie staat uw occasion langer te koop.

Bij een online marktplaats komen dagelijks duizenden advertenties bij. Hoe verkoopt u uw auto snel als er zo'n gigantische concurrentie is?

Wat is dan het voordeel van particulier auto verkopen op deze manier? Heeft u genoeg tijd om energie te steken in het schrijven van advertenties en proefritten? Dan vangt u dikwijls een hoger bedrag voor uw occasion dan wanneer u de wagen naar de dealer brengt.

Hoezo? De autodealer moet investeren in de auto om hem verkoop-klaar te maken én natuurlijk wat winst op de deal pakken.

Verkoop auto advertentie
Autoverkoop advertenties

U bent van plan om het verkopen van uw auto online via advertenties te gaan doen? Daarin bent u niet alleen. Gezien de populariteit van tweedehands auto's op dit moment is het lastig om eenvoudig resultaat te boeken.

Zo bent u afhankelijk van het aanbod dat er al is, de vraag voor het merk en het model op het moment, de prijzen van andere auto's én de stevige concurrentie van andere auto verkopers en autohandelaren.

Verkoop auto onderhandelingen
Onderhandelingen bij de autoverkoop

Onderhandelen over de verkoopprijs van uw occasion met onbekende autokopers is niet de favoriete bezigheid van iedereen. Toch ontkomt u er niet aan als u uw auto particulier verkoopt, net als bij het verkopen van uw auto door middel van inruilen.

Wat uw occasion waard is, is voor iedereen anders. Uw autowaarde blijft niet stabiel maar daalt naarmate het voertuig ouder wordt en de kilometerstand oploopt.

Een koper kan alsnog de afgesproken prijs omlaag proberen te drukken. Hij ontdekt bijvoorbeeld gebreken tijdens de proefrit.

Verkoop uw auto snel bij wijkopenautos.be

Geen tijd en energie voor eindeloze onderhandelingen en advertenties? Verkoop uw auto dan direct aan ons! Hoe? Door middel van onze online waardebepaling ontvangt u direct de geschatte waarde van uw auto.

Gebruik onze snelle en veilige verkoop vanuit huis. Stuur ons meer informatie over uw auto, enkele eenvoudige foto's en ontvang snel uw definitieve verkoopprijs. Als u deze goedkeurt, boekt u eenvoudig uw inleverafspraak in een vestiging bij u in de buurt.

Tijdens de inleverafspraak in de vestiging bevestigt één van onze experts de autogegevens en uw definitieve verkoopprijs.

Bovendien regelen wij het papierwerk en wordt het geld meteen overgemaakt. Zo kunt u snel, simpel en makkelijk uw auto verkopen bij wijkopenautos.be!

Verkoop auto tijd
Binnen 24 uur uw auto verkopen

Wie zijn auto verkoopt via particuliere verkoop of door middel van inruilen, kan nooit met zekerheid zeggen hoe lang het duurt om een auto te verkopen. De kosten blijven ondertussen voor uw huidige auto ook doorlopen.

Gemiddeld doet u er met advertenties ongeveer 4 weken over om uw auto te verkopen, soms langer. Uw auto verkopen aan een dealer kan sneller geregeld zijn, maar dan moet u vervolgens ook op de juiste auto stuiten bij een autohandelaar die het juiste bedrag voor uw auto wilt geven.

Gebruik na het voltooien van de online waardebepaling onze verkoop vanuit huis en verkoop uw auto binnen 24 uur.

Gratis en voor niets regelen wij voor u het papierwerk en kunt u direct na de verkoop op zoek gaan naar een nieuwe auto! Of wordt uw volgende auto misschien wel een leaseauto?

verkoop auto locatie
Altijd in de buurt uw auto verkopen!

Nog een belangrijke factor bij het verkopen van uw auto in België is uiteraard locatie. Waar kunt u uw auto verkopen? Vraag en aanbod is overal verschillend en daarmee ook de verkoopprijs.

Nog een belangrijke factor binnen de auto verkopen in België is uiteraard locatie. Waar kunt u uw auto verkopen? Vraag en aanbod is overal verschillend en daarmee ook de verkoopprijs voor uw occasion.

Woont u bijvoorbeeld ver buiten de stedelijke gebieden, dan moet u veel kilometers maken om dealers te bezoeken. Ook maakt u minder kans om gevonden te worden, aangezien veel kopers, zoeken op basis van hun locatie.

Het zou zonde zijn als uw occasion niet gezien wordt in de zoekresultaten omdat u te ver weg woont.


Conclusie

Auto verkoop

Zelf uw auto verkopen kan anders. Bij wijkopenautos.be maken we het gemakkelijker en sneller dan bij andere platformen of bij autodealers.

Bij ons vraagt u eerst eenvoudig de actuele waarde op. Vervolgens rondt u de verkoop met onze verkoop vanuit huis, snel en eenvoudig binnen 24 uur af.

Geen lastige of ongemakkelijke onderhandelingen maar een eerlijke en transparante verkoop. Het geld maken we direct over, zodat het een aantal werkdagen later op uw bankrekening staat!

Gratis online taxatie

Hoe onze klanten onze service beoordelen

Perfecte service en zeer vriendelijke medewerkers. Heel correct en alles zoals afgesproken. Zeker aan te raden.
Thomas T. | Gent | Honda CR-V, 2016 22.10.2019
snelle en vlotte service
Larry O. | Genk | Peugeot 207, 2009 22.10.2019
Bij het bezoek voor waardebepaling van de wagen zeer correcte uitleg gekregen van de werking van jullie bedrijf. Afhandeling zonder problemen verlopen.
Dirk B. | Roeselare | Mercedes-Benz E-Klasse, 2013 02.10.2019