Gratis de dagwaarde m.b.v. de catalogusprijs

De catalogusprijs is de prijs die uw auto oorspronkelijk gekost heeft. Voor uw huidige autowaarde kunt u gratis terecht bij wijkopenautos.be.

Aan de hand van uw autogegevens berekenen we direct de dagwaarde. In tegenstelling to de catalogusprijs is de dagwaarde wat uw auto op dit moment waard is. Mits de auto in goede conditie is.

Mocht u graag de exacte waarde willen weten, kunt u bij één van onze vestigingen terecht. Daar helpen wij u door middel van een professionele taxatie de huidige waarde van uw auto vast te stellen.

Taxeren
Afspraak maken

Professionele taxatie

Gratis bod dat u kunt vergelijken met anderen

Verkoop direct als u dat wilt

1. Laat uw auto taxeren

auto taxeren

Wilt u uw auto verkopen maar weet u niet hoeveel hij waard is? Of bent u gewoon nieuwsgierig naar de huidige waarde van uw auto? Of misschien van bepaalde tweedehandswagens op internet? Dan is het verstandig om uw auto online en handmatig te laten taxeren. Zo heeft u de meeste duidelijkheid over de waarde van uw auto schept.
Hoe werkt het precies? De dagwaarde staat ook wel bekend als de restwaarde van uw auto: het is het bedrag dat overblijft nadat de afschrijving van de cataloguswaarde van de auto is afgetrokken. Over deze afschrijving bestaat altijd veel discussie en onduidelijkheid. Het is immers hét onderwerp dat in de prijsonderhandelingen bij een autoverkoop centraal staat. Een taxatie kan op dit vlak uitsluitsel bieden: Door middel van een waardering van alle facetten van de auto komt een vakkundige taxateur uiteindelijk tot een exact waardeoordeel. Dit hij vervolgens in een geldbedrag vertaalt. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Een professioneel uitgevoerde taxatie verschaft u bovendien een betere handelspositie als u besluit om uw auto zelf te verkopen: de waarde van uw auto is namelijk onomstotelijk vastgesteld door een expert.

Vul de gratis online taxatietool in

U weet precies waar u aan toe bent doordat we de precieze waarde, die nog van de oorspronkelijke catalogusprijs van uw auto over is, vaststellen. Dit doen wij door het gemak van de voertuiggegevens check met de kennis van ervaren taxateurs te combineren. Maak allereerst gebruik van onze online taxatietool: vul uw voertuiggegevens, het bouwjaar en de kilometerstand van uw auto in en er verschijnt direct een indicatie van de dagwaarde op uw scherm. De indicatie komt tot stand door een schatting van de afschrijving van de cataloguswaarde af te trekken. Heeft u behoefte aan een meer precieze waardebepaling? Maak dan gelijk een afspraak bij één van onze vestigingen bij u in de buurt en hoor van onze experts hoeveel uw auto echt waard is.

Grondige taxatie in de vestiging

Wij hebben erkende taxateurs in dienst met als doel om zoveel mogelijk duidelijkheid over de waarde van uw auto te scheppen. Door middel van een grondige inspectie van de staat van de motor, het exterieur en het interieur bepalen zij de exacte waarde van uw auto. Vervolgens doen ze op basis van hun bevindingen een definitief bod dat overeenstemt met de handelswaarde van uw auto. Accepteert u dit bod, dan is uw auto succesvol verkocht. Als full-service bedrijf dragen wij snelheid en gemak voor onze klanten hoog in het vaandel. Daarom regelen wij ook het papierwerk voor u. Bovendien maken het overeengekomen geldbedrag dezelfde dag naar u over, zodat het na ongeveer twee werkdagen op uw rekening wordt bijgeschreven.

Top 10 meest populaire automerken 2015 - 2017

wijkopenautos.be is de marktleider in het kopen van tweedehands auto’s in België. Vele klanten hebben al gebruik gemaakt van de taxatiedienst via de website. Wij wilden achterhalen welke automerken er het meest langskomen bij onze vestigingen. Voor dit doel zijn alle voertuigen geanalyseerd van 2015 tot 2017 in alle vestigingen in België.

Het resultaat is verwerkt in een infographic.

2. Verkoop uw auto vandaag nog

Weet u nog wat de oorspronkelijke cataloguswaarde van uw auto was? Die tijden zijn helaas voorbij. Hoeveel uw auto op dit moment nog wel waard is, valt zonder hulp niet zo makkelijk te bepalen. Een handig hulpmiddel om een idee van de dagwaarde van uw auto te krijgen, is door gebruik te maken van een koerslijst. Dit is de lijst waar ook veel voertuiggegevens checks hun prijsindicaties op baseren. Nog beter is het om uw auto handmatig te laten taxeren door professionele taxateurs. wijkopenautos.be biedt iedere autobezitter, ongeacht het merk, het bouwjaar en de conditie van de auto, de mogelijkheid om gratis en geheel vrijblijvend op vakkundige wijze de waarde van hun auto te laten taxeren. Bovendien doen onze erkende taxateurs direct een bod. Zo kan de auto waarvan u vandaag een prijsindicatie voor opvraagt, morgen aan onze auto opkopers verkocht zijn. Vul daarom vandaag nog uw gegevens in, in de online taxatietool en ervaar zelf wat u voor uw auto kunt krijgen.

Hoe onze klanten onze service beoordelen

Snel en een goede prijs voor mijn wagen gekregen.
Pieter-Jan V. | Brugge | Citroen DS3, 2010 28.05.2015
Correcte prijs_correcte afhandeling
Plasschaert b. | Brugge | Mitsubishi Outlander, 2007 27.08.2015
Prima service, competent personeel, betling volgens afspraak. Een aanrader
Danielle R. | Antwerpen | Hyundai i20, 2015 02.11.2017

Gratis online taxatie