Wat is de sloopwaarde van uw auto?

Taxeren
Afspraak maken

Professionele taxatie

Gratis bod dat u kunt vergelijken met anderen

Verkoop direct als u dat wilt

1. De waarde van een sloopauto

sloopwaarde berekenen

Voordat u met uw sloopauto bij ons langskomt, is het van belang dat u eerst de dagwaarde van uw auto opvraagt via onze online taxatietool. Voer uw voertuiggegevens, de kilometerstand van uw auto en uw e-mailadres in en zie direct wat de dagwaarde van uw auto bedraagt. Aangezien het in uw geval een sloopauto betreft, kunt u aan dit bedrag weinig waarde hechten. De restwaarde van uw auto bedraagt, na de aftrekking van de nodige reparatiekosten, waarschijnlijk nul euro. Is dit niet het geval? Dan is uw auto geen sloopauto maar een schadeauto.

Maak na de online waardebepaling direct een afspraak bij één van onze vestigingen bij u in de buurt. Daar zal een erkende taxateur gratis en vrijblijvend de sloopwaarde van uw auto bepalen. Een afspraak is via de taxatietool zo gemaakt en vaak kunt u binnen 24 uur al bij ons terecht.

De taxatie zal ongeveer een half uur van uw tijd in beslag nemen. De taxateur zal met behulp van een checklist de auto nalopen. Na deze korte controle doet hij een proefrit om bijvoorbeeld de wegligging te kunnen beoordelen. Tijdens deze check kunt u erbij blijven en vragen stellen of de taxateur zijn gang laten gaan en een kop koffie of thee drinken. De taxatie eindigt met een kans de auto nog dezelfde dag van de hand te doen.

2. wijkopenautos.be berekent de sloopwaarde van uw auto

Om de waarde van uw gebruikte auto vast te stellen, bestaat onze taxatie uit twee delen: een volledig onderzoek en een proefrit. Eén van onze taxateurs zal de taxatie leiden en uw auto aan de hand van een uitgebreide checklist punt voor punt controleren. Alles komt aan bod: het motorische gedeelte, het exterieur en het interieur. Omdat het gaat om een sloopauto worden met name de onderdelen die nog goed functioneren onderzocht, alsook de defecten. Wanneer de taxateur hier na een klein half uur mee klaar is, neemt hij, wanneer de staat van de auto het toelaat, plaats achter het stuur voor een proefrit. Zo vormt hij een beeld van wat de auto nog kan.

Accepteer ons bod en verkoop uw auto direct!

Na de taxatie vertelt onze taxateur u hoeveel de sloopwaarde van uw auto bedraagt. U kunt er nu voor kiezen uw auto direct voor dit bedrag te verkopen. Kiest u ervoor om dit te doen? Dan regelen wij gratis de afmelding en de schrapping van uw auto voor u. Het geldbedrag staat na twee werkdagen op uw rekening. Vergeet dus het berekenen van de restwaarde van uw auto of de schrootprijzen van de autosloperij. In België is wijkopenautos.be hét adres voor alle sloopauto's.

Gratis online taxatie