Sloopwaarde auto berekenen - Binnen 24 uur!

Naar de sloop lijkt vaak de enige manier om geld te vangen. Wat als er meer opties zijn? Zoals wijkopenautos.be? Sloopwaarde auto berekenen en direct verkopen!

Gratis voertuigevaluatie
in slechts 2 stappen

Wat levert een sloopauto op bij wijkopenautos.be? Voer onze gratis online waardebepaling uit en ontdek het vanuit uw luie zetel.

Voer uw autogegevens in en voeg aanvullende details over uw auto inclusief een paar foto's toe. Ontvang een vrijblijvende verkoopprijs en boek een inleverafspraak.

Vaak is een auto nog meer waard dan u denkt. Hoeveel dat is, dat vind u uit bij wijkopenautos.be. Start nu uw gratis online waardebepaling.

Gratis een verkoopprijs online

Altijd een vestiging
dichtbij

Verkoop al binnen
24 uur

1. Wat is de sloopwaarde van mijn auto?

Sloopwaarde auto

Op de sloop wordt de waarde van uw sloopauto berekend aan de hand van de oud ijzer prijs. Terwijl er vaak nog meer werkende onderdelen aan uw auto zitten!

Wilt u meer dan de sloopwaarde voor uw auto? Een taxatie van de sloopauto is cruciaal in het vaststellen van de sloopauto waarde. Via wijkopenautos.be kunt u via de online waardebepaling direct de sloopwaarde bepalen.

Wat is een sloopauto? En wanneer is uw wagen een sloopauto?
Het antwoord is eenvoudig: een auto waarbij de reparatiekosten hoger zijn dan de dagwaarde, is een auto die rijp is voor de sloop: een sloopauto dus.

2. De sloopwaarde auto berekenen

Uw auto naar de sloop brengen is verleden tijd. Want bij wijkopenautos.be weten we dat een sloopauto meer oplevert dan slechts de sloopwaarde.

 1. De eerste stap in de sloopwaarde auto berekenen bij wijkopenautos.be is de taxatietool. Vul deze in en ontvang een een indicatie van de dagwaarde.
 2. Doorloop vervolgens de zelfevaluatie en geef ons zo veel mogelijk details over uw auto. Voeg daarbij enkele foto's toe. Hierna ontvangt u een vrijblijvende verkoopprijs en kunt u uw auto direct verkopen.

De waarde uit de eerste stap in onze taxatietool is een schatting van de dagwaarde. Vul de zelfevaluatie in om de daadwerkelijke waarde te achterhalen.

Waar verkoop u uw sloopauto?

Waar krijgt u het meeste geld voor uw sloopauto en besteed u het minste tijd? Hieronder de voor- en nadelen op een rij:

wijkopenautos.be

 • Gratis online waardebepaling
 • Inkoop auto's met verlopen keuring
 • Gratis schrapping
 • Aankoop van sloopauto's
 • Onmiddellijke betaling

Autohandelaren

 • Geen gratis online waardebepaling
 • Geen inkoop auto's met verlopen keuring
 • Geen gratis schrapping
 • Geen aankoop van sloopauto's
 • Geen onmiddellijke betaling

Autosloperij

 • Geen gratis online waardebepaling
 • Wel inkoop auto's met verlopen keuring
 • Geen gratis schrapping
 • Wel aankoop van sloopauto's
 • Onmiddellijke betaling van de sloopwaarde

3. Sloopwaarde van uw auto berekenen bij wijkopenautos.be

Hoe bepalen wij de sloopprijs van uw auto?

Aan de hand van de door u doorgegeven gegevens in de online waardebepaling en zelfevaluatie, maken onze experts een verkoopprijs voor uw auto op.

U kunt voor deze prijs direct verkopen. Daarvoor hoeft u alleen nog een inleverafspraak te maken.

Indien u tot verkoop overgaat kunt u terecht bij een vestiging bij u in de buurt. Daar regelen wij al het papierwerk en maken we de betaling direct over.

Vergeet dus het berekenen van de restwaarde van uw auto of de schrootprijzen van de autosloperij. wijkopenautos.be hét adres voor alle sloopauto’s.

Gratis online taxatie

Welke auto's kan ik bij jullie kwijt?

In de tabel hieronder ziet u een overzicht van wat voor auto's we wel en niet kopen. In principe iedere auto, maar er zijn grenzen.

Bijvoorbeeld wrakken zonder wielen, of onderdelen met alleen het frame (gedemonteerde auto's) of helemaal uitgebrande auto's kunnen we helaas niet accepteren.

Rijdt uw auto niet meer? Dan kunnen wij deze helaas niet aannemen!

Als u deze auto's bij de autosloperij aanbiedt kan er over het algemeen ook vrij weinig mee gedaan worden.

Afgezien daarvan zijn wij er voor de inkoop van tweedehands schade auto's, sloopauto's, total loss voertuigen waarvan de dagwaarde door de verzekering wordt uitgekeerd of afgekeurde auto's die niet meer door de keuring heen komen.

wijkopenautos.be koopt:

 • Auto's met een verlopen keuring
 • Total loss voertuigen
 • Schadeauto's
 • Aankoop van sloopauto's
 • Geen autowrakken

4. Sloopauto verkopen bij wijkopenautos.be

Sloopauto verkopen? De beste manier om uw oude, kapotte voertuig te verkopen is dus via wijkopenautos.be.

Op de autosloperij is de prijs die u voor uw auto krijgt vaak niet veel meer dan de oud ijzer prijs, of een schatting van wat de losse onderdelen onderling opbrengen.

Maar aangezien deze ook tweedehands zijn en uit een sloopauto komen kunt u hier niet de hoofdprijs voor verwachten.

Wat krijgt u voor een sloopauto bij wijkopenautos.be? Doe de gratis online waardebepaling en kom erachter!

 1. Online waardebepaling en zelfevaluatie
 2. Verkoopprijs ontvangen
 3. Inleverafspraak boeken en verkopen

Start vandaag nog uw gratis online waardebepaling en verkoop uw sloopauto voor het beste bedrag!

5. Veelgestelde vragen

V : Wat is een sloopauto?

A : Het antwoord is eenvoudig: een auto waarbij de reparatiekosten hoger zijn dan de dagwaarde, is een auto die rijp is voor de sloop: een sloopauto dus.

V : Welke prijs krijg ik voor mijn auto bij de sloop?

A : Dit hangt erg af van de staat van uw auto en welke onderdelen de sloper nog kan gebruiken. In het minste geval krijgt u alleen de oud-ijzerprijs. Bereken eerst wat uw auto nog waard is via onze gratis online waardebepaling en kijk vrijblijvend wat u voor uw sloopauto bij ons kunt krijgen.

V : Wat krijgt u voor een sloopauto bij wijkopenautos.be?

A : Hier komt u snel achter door onze gratis online waardebepaling uit te voeren. Houd er rekening mee dat de auto nog wel moet kunnen rollen. Voer uw autogegevens in en doe vervolgens de zelfevaluatie. Hierin geeft u aanvullende informatie over de staat van uw voertuig door, inclusief enkele foto's. Vervolgens krijgt u van ons een verkoopprijs voor uw sloopauto.