Kapotte auto verkopen? Wij vertellen hoe!

Auto kapot, maar hij rijdt nog? wijkopenautos.be koopt de auto binnen 24 uur. Auto's met schade, defecte auto’s of zonder keuring zijn bij ons welkom!

Gratis voertuigevaluatie
in slechts 2 stappen

U kunt een schatting van de waarde van uw defecte auto krijgen via de online waardebepaling. Aangezien het een kapotte of defecte auto betreft, is het belangrijk om een ​​correcte verkoopprijs te krijgen.

Op wijkopenautos.be is zelfs de verkoop van een kapotte auto eenvoudig: voer enkele gegevens van het voertuig in en upload enkele foto's. U ontvangt de verkoopprijs via e-mail. Boek dan een inleverafspraak in één van onze vestigingen en verkoop gratis binnen 24 uur!

Wie zei dat een kapotte auto moeilijk te verkopen is, is nog nooit bij wijkopenautos.be langs geweest.

Gratis een verkoopprijs online

Altijd een vestiging
dichtbij

Verkoop al binnen
24 uur

1. Waar kan ik snel mijn kapotte auto verkopen?

Kapotte auto verkopen

Binnen ons internationale netwerk van autohandelaren vinden wij altijd de geschikte koper voor uw defecte auto. Zo krijgen wij iedere kapotte auto verkocht.

Waar kunt u terecht met een defecte auto

U kunt auto’s met schade op veel plekken proberen te verkopen. Alleen zitten minder mensen op een kapotte auto te wachten.

U kunt auto's particulier verkopen. Op advertentie websites staan auto’s met gebreken doorgaans langer te koop. Ook moet u oppassen dat u alle gebreken vermeld, een koper aan de deur die na het eerste contact wat anders van de auto verwacht is lastig.

Het achterhouden van gebreken bij de verkoop van een auto is strafbaar!

De dealer zit vaak niet te wachten op een kapotte auto vanwege het vele werk dat hij moet verrichten voor vaak weinig winst.

Naar de sloop wilt u ook liever niet, aangezien u hier niet genoeg geld ontvangt voor uw auto. Ondanks het defect zitten er genoeg onderdelen aan uw auto die wel wat opleveren.

Waar krijgt u dan toch een goed bod voor uw kapotte auto? Bij wijkopenautos.be taxeren we alle auto’s. We kopen elke kapotte auto of schadeauto voor de beste verkoopprijs.

2. Kunt u een kapotte auto verkopen bij wijkopenautos.be?

Ja! Een eerlijke verkoopprijs én verkopen binnen 24 uur. U kunt bij ons een kapotte auto verkopen zonder problemen!

Wanneer uw auto ineens niet meer werkt zoals u hem altijd gekend hebt is dat uiterst vervelend. Veel bestuurders willen er daarom zo snel mogelijk vanaf.

Niet elke plek is de juiste plek om een kapotte auto te verkopen. De dealer heeft weinig interesse en een particulier is vaker op zoek naar een betrouwbare wagen dan een defect exemplaar.

Bij wijkopenautos.be is het verkopen van een defecte auto geen enkel probleem. We zijn geïnteresseerd in alle auto's. Met onze online waardebepaling krijgt u een eerste schatting. Vervolgens krijgt u met de online zelfevaluatie een nauwkeurige en verkoopprijs per e-mail.

Gratis online taxatie

Hoe ontvangt u een vrijblijvende verkoopprijs van wijkopenautos.be?

VVia onze online waardebepaling is het mogelijk om een ​​schatting van de waarde op te vragen. Aangezien uw auto een defecte auto is, is deze schatting niet voldoende! Om de werkelijke staat van de auto te beoordelen, is het belangrijk om een ​​verkoopprijs te krijgen. U kunt dat comfortabel vanuit huis doen door enkele aanvullende gegevens van het voertuig in te voeren en enkele foto's te uploaden. U ontvangt de verkoopprijs rechtstreeks per e-mail.

  • Verkoop binnen 24 uur een kapotte auto
  • Gratis waardebepaling en verkoop
  • Overname van administratieve verwerking
  • Directe overdracht van geld naar uw bankrekening

wijkopenautos.be werkt samen met een groot Europees dealernetwerk. Daarom kunnen we altijd een realistische prijs aanbieden. We kijken niet naar lokale vraag en aanbod en onze prijs is niet afhankelijk van lokale prijsschommelingen. We kijken waar in Europa uw auto het meest winstgevend is!

Ontvang vandaag de verkoopprijs om vervolgens een inleverafspraak te maken bij een van onze vestigingen in het hele land. Onze expert voert een laatste controle uit en bevestigt uw prijs. Ziet u het zitten? Verkoop dan gewoon aan ons. Kapot, defect of in perfecte conditie!

Kapotte auto verkopen? Nieuwe auto kopen! En dat doet u natuurlijk ook bij wijkopenautos.be!

Wat is de waarde van mijn kapotte auto?

Het bepalen van de juiste verkoopprijs is moeilijk bij een defecte auto. Bij wijkopenautos.be bepalen we op een eerlijke manier uw verkoopprijs op basis van de status van de auto, de uitrusting enzovoort.

Hoe werkt de waardebepaling?

  1. Voer algemene informatie in en ontvang gratis een eerste schatting van de waarde van de auto.
  2. Voeg meer details toe over de conditie van de auto's (bv. de kleur van het interieur), de uitrusting en upload enkele foto's.
  3. U ontvangt uw verkoopprijs per e-mail.
  4. Boek een inleverafspraak in één van onze vestigingen.

Verkoop snel en veilig

Akkoord met de uiteindelijke verkoopprijs? Dan doen wij de rest: Van administratie tot overboeking dezelfde dag.

3. Kapotte auto verkopen of exporteren?

Kapotte auto's exporteren

Het verkopen van defecte auto's kan soms enorm lastig zijn omdat er in Nederland geen markt meer voor is, maar in andere landen kunt u vaak iedere kapotte auto verkopen.

Voor onze maatstaven is de auto afgeschreven, maar dat maakt hem niet ongeschikt voor de auto export naar bijvoorbeeld Afrika of Oost Europa.

Ons internationale netwerk verzorgt dan de afhandeling hiervoor, waardoor u alsnog de beste prijs voor uw defecte auto ontvangt!

Aarzel dan niet, gebruik onze online waardebepaling en ontvang een schatting van de actuele waarde van uw auto. Voer daarna enkele gegevens in, upload foto's van de auto en ontvang uw uiteindelijke verkoopprijs die 4 dagen geldig is.

Maak vervolgens een inleverafspraak bij één van onze vestigingen. Onze expert voert een laatste controle uit en bevestigt de prijs. Voor dit bedrag kunt u de kapotte auto direct verkopen en laten exporteren.

Akkoord met de prijs? Dan kunnen wij uw auto direct kopen.

4. Een kapotte of een defecte auto verkopen - Het verschil

Veel mensen gebruiken het woord kapotte of defecte auto verkeerd. Echter sluit het één het ander niet uit. Een kapotte auto is namelijk iets anders dan een defecte auto.

Het grootste verschil is dat een kapotte auto niet meer kan rijden vanwege te veel problemen. Bijvoorbeeld met de motor of de versnellingsbak. Een kapotte distributieriem betekent 9 van de 10 keer een kapotte motor, en dus een kapotte auto.

Een defect daarentegen hoeft niet altijd fataal te zijn. Zo kan het zijn dat uw auto bijvoorbeeld een defect achterlicht heeft of een defect in het oliereservoir. De auto lekt daarmee olie maar rijdt nog prima en is dus niet zozeer kapot, maar wel defect.

Een defecte auto verkopen lijkt daarmee makkelijker, maar vergeet niet dat het strafbaar is om een auto met verborgen gebreken te verkopen.

Stel bij de particuliere auto verkoop dan ook altijd een verkoopovereenkomst op, waarbij de koper akkoord gaat met de staat van de auto. Of verkoop uw auto simpel en snel via wijkopenautos.be!

Schade of niet? Ook een kapotte auto is geld waard! wijkopenautos.be is vanaf het eerste contact tot de verkoop, uw partner.