Uw kapotte auto verkopen kan nu zonder problemen!

wijkopenautos.be koopt iedere auto ongeacht het merk of de staat van de auto. Kapotte auto’s, defecte auto’s of wagens zonder keuring zijn bij ons welkom!

Wij maken geen uitzonderingen en taxeren ieder voertuig individueel. Dat is wel zo handig want u kunt niet bij iedere dealer uw kapotte auto verkopen. Zij zien uw wagen eerder als een last dan een aanwinst.

Wij kunnen zelf ook weer onze kapotte auto’s verkopen en daarom maakt de staat voor ons niet uit. Benieuwd naar ons bod? Vul uw gegevens in en maak direct online een gratis afspraak bij een vestiging in de buurt.

Online
evaluatie
Verkoopafspraak
maken

Online taxatie van uw auto

Vrijblijvende taxatie door een expert

Verkoop alleen als u dat wilt

1. Een kapotte auto snel verkopen

Kapotte auto verkopen

"Een kapotte auto snel verkopen", dat is nogal een stelling, horen wij u denken. Uw auto is kapot. Dat kan natuurlijk voorkomen. Soms zit repareren er niet in, omdat de auto total loss verklaard is of omdat de reparatiekosten zijn meer dan de dagwaarde van uw auto.

Waar komt u dan van uw kapotte auto af? Niemand anders wil natuurlijk de kosten op zich nemen als het het niet waard is. Zo kunt u heel lastig uw kapotte auto verkopen.

Dit valt echter best wel mee. Wij hebben een heel groot netwerk waarbinnen we altijd wel een geïnteresseerde koper vinden voor uw voertuig. Zo kunnen ook wij iedere kapotte auto verkopen.

Onze taxateur neemt de schade of het motorische probleem natuurlijk wel mee bij zijn taxatie, maar dat u iedere auto bij ons kunt verkopen blijft een feit.

Al is de auto (deels) onbruikbaar geworden, er zit altijd nog wel iets aan de auto waar andere auto's mee gerepareerd kunnen worden. Daarnaast kunnen de auto's in andere werelddelen vaak nog jaren mee, werelddelen waar auto's gemiddeld gezien een veel langere levensduur hebben. Auto's worden hier in België nu eenmaal wat sneller afgeschreven dan sommige andere landen.

Een kapotte auto verkopen of exporteren?

Help! Wat te doen met een kapotte auto?

De verkoop van uw auto kan hier soms enorm lastig zijn omdat er geen markt meer voor is, maar in bijvoorbeeld Afrikaanse landen kunt u vrijwel iedere kapotte auto verkopen.

Voor onze maatstaven is de auto misschien afgeschreven, maar dat maakt hem nog niet ongeschikt voor auto verkoop in Afrika of Oost Europa. Ons internationale netwerk verzorgt dan de afhandeling hiervoor, waardoor u alsnog de beste prijs voor uw defecte auto ontvangt!

Aarzel daarom geen moment, gebruik onze online taxatietool en krijg een globale inschatting van de actuele dagwaarde van uw export auto. Bij deze globale waardering geven wij meteen de mogelijkheid om een afspraak te maken voor taxatie in één van onze werkplaatsen. Hier gaat een erkende taxateur uw auto grondig inspecteren en zal hij een definitief aankoopbod doen. Voor dit bedrag kunt u meteen de kapotte auto verkopen, maar als u er toch vanaf ziet hoeft u niets te betalen. Onze taxatie is geheel vrijblijvend.

Waar terecht met een defecte auto?

Advertentiewebsites op internet willen alleen goeie auto's. Auto's met gebreken staan er langer op en worden moeilijk verkocht. Ook moet u oppassen dat alle gebreken vermeld worden, aangezien het strafbaar is om een auto te verkopen met verborgen gebreken.

Toch wilt u er ook niet mee naar de autosloop want ondanks het defect brengt uw auto nog genoeg op! Bij wijkopenautos.be taxeren we iedere auto, kapot of niet, op basis van de actuele marktwaarde. Verkoop hem binnen 24 uur!

Gratis online taxatie

2. Een kapotte auto verkopen is bij ons geen probleem

Wanneer uw auto niet meer werkt zoals u hem altijd kende bent u natuurlijk niet blij. Jarenlang heeft hij u nooit in de steek gelaten en plotseling begint hij mankementen te vertonen. Niet vreemd dat u er dan aan zit te denken om uw auto te verkopen.

Een kapotte auto verkopen kan echter nogal lastig zijn. Niet iedere dealer zit te wachten op een reparatie, zeker niet als het een voertuig betreft wat hij zelf nog moet verkopen. Als hij het voertuig al accepteert, zal hij altijd proberen u een nieuwe auto te verkopen. Bij ons kunt u geen nieuwe auto kopen, maar uw kapotte auto verkopen kan altijd. Vaak is het daarom ook verstandig om uw huidige voertuig te verkopen voor u op zoek gaat naar een nieuwe, mocht u dat van plan zijn.

De inruilwaarde auto valt vaak nogal tegen. U kunt uw auto natuurlijk ook naar een autodemontagebedrijf brengen, maar waarom zou u hem niet gewoon aan ons verkopen? Wij bieden altijd een eerlijke en realistische prijs. Wij houden namelijk van tevreden klanten die graag een tweede keer zaken komen doen.

Kom vandaag nog uw auto verkopen, of laat hem op zijn minst taxeren zodat u weet wat hij waard is.

Kapot of defect

Defecte auto’s

Veel mensen gebruiken het woord kapotte of defecte auto door elkaar, soms is het ook een kwestie van woordgebruik. Echter sluit het één het ander niet uit. Een kapotte auto is namelijk iets anders dan een defecte auto. Het grootste verschil is dat een kapotte auto niet meer kan rijden vanwege teveel problemen.

Bijvoorbeeld met de motor of de versnellingsbak. Een kapotte distributieriem betekent 9 van de 10 keer een kapotte motor, en dus een kapotte auto. Een defect daarentegen hoeft niet per sé fataal te zijn. Zo kan het zijn dat uw auto bijvoorbeeld een defect achterlicht heeft of een defect in het oliereservaat. De auto lekt daarmee olie maar rijdt nog prima en is dus niet zozeer kapot, maar wel defect.

Een defecte auto verkopen lijkt daarmee makkelijker, maar vergeet niet dat het strafbaar is om een auto met verborgen gebreken te verkopen. Stel bij de particuliere auto verkoop dan ook altijd een koopcontract op, waarbij de koper akkoord gaat met de staat van de auto. Of verkoop uw auto simpel en snel via wijkopenautos.be.

Hoe onze klanten onze service beoordelen

Goede faire afhandeling, eerlijk gesprek en goede service. Top mannen
Van Schoor L. | Temse | Mercedes-Benz C-Klasse, 2001 22.10.2019
Zeer snelle afhandeling. Vriendelijk onthaal. Vlotte administratie. Zeer competitief bod.
TANDARTS INGE DE CUBBER BV B. | Zellik | Volvo XC 60, 2011 21.10.2019
Top service, snel, volgens afspraak, voldoende uitleg, to the point, efficiënt en vriendelijk.
Jan V. | Bruxelles-Brussel | Ford Focus, 2009 01.10.2019