Uw kapotte auto verkopen kan nu zonder problemen!

Wijkopenautos.be koopt iedere auto ongeacht het merk of de staat van de auto. Kapotte auto’s, defecte auto’s of wagens zonder keuring zijn bij ons welkom!

Wij maken geen uitzonderingen en taxeren ieder voertuig individueel. Dat is wel zo handig want u kunt niet bij iedere dealer uw kapotte auto verkopen. Zij zien uw wagen eerder als een last dan een aanwinst.

Wij kunnen zelf ook weer onze kapotte auto’s verkopen en daarom maakt de staat voor ons niet uit. Benieuwd naar ons bod? Vul uw gegevens in en maak direct online een afspraak bij een vestiging in de buurt. Alles is geheel gratis en u zit nergens aan vast. Ontdek nu onze service bij Wijkopenautos.be.

Gratis online taxatie van je auto
  • Wij maken het geld direct naar u over.
  • Onze service is 100% gratis
  • Na het sluiten van de verkoopovereenkomst handelen wij uw dossier vertrouwelijk af.

Een kapotte auto snel verkopen

Dat is nogal een stelling, horen wij u denken. Dit valt echter best wel mee. Wij hebben een heel groot netwerk waarbinnen we altijd wel een geïnteresseerde koper vinden voor uw voertuig. Zo kunnen ook wij iedere kapotte auto verkopen. Onze taxateur neemt de schade of het motorische probleem natuurlijk wel mee bij zijn taxatie, maar dat u iedere auto bij ons kunt verkopen blijft een feit. Al is de auto (deels) onbruikbaar geworden, er zit altijd nog wel iets aan de auto waar andere auto's mee gerepareerd kunnen worden. Daarnaast kunnen de auto's in andere werelddelen vaak nog jaren mee, werelddelen waar auto's gemiddeld gezien een veel langere levensduur hebben. Auto's worden hier in België nu eenmaal wat sneller afgeschreven dan sommige andere landen.

De verkoop van uw auto kan hier soms enorm lastig zijn omdat er geen markt meer voor is, maar in Afrikaanse landen kunt u vrijwel iedere kapotte auto verkopen. Voor onze maatstaven is de auto misschien afgeschreven, maar dat maakt hem nog niet ongeschikt voor auto export Afrika. Aarzel daarom geen moment, gebruik onze online taxatietool en krijg een globale inschatting van de actuele dagwaarde van uw export auto. Bij deze globale waardering geven wij meteen de mogelijkheid om een afspraak te maken voor taxatie in één van onze werkplaatsen. Hier gaat een erkende taxateur uw auto grondig inspecteren en zal hij een definitief aankoopbod doen. Voor dit bedrag kunt u meteen de kapotte auto verkopen, maar als u er toch vanaf ziet hoeft u niets te betalen. Onze taxatie is geheel vrijblijvend.

Laat je auto nu taxeren:

Een kapotte auto verkopen is bij ons geen probleem

Wanneer uw auto niet meer werkt zoals u hem altijd kende bent u natuurlijk niet blij. Jarenlang heeft hij je nooit in de steek gelaten en plotseling begint hij mankementen te vertonen. Niet vreemd dat u er dan aan zit te denken om uw auto te verkopen. Een auto verkopen kan echter nogal lastig zijn. Niet iedere dealer zit te wachten op een reparatie, zeker niet als het een voertuig betreft wat hij zelf nog moet verkopen. Als hij het voertuig al accepteert, zal hij altijd proberen u een nieuwe auto te verkopen. Bij ons kunt u geen nieuwe auto kopen, maar uw kapotte auto verkopen kan altijd. Vaak is het daarom ook verstandig om uw huidige voertuig te verkopen voor u op zoek gaat naar een nieuwe, mocht u dat van plan zijn.

De inruilwaarde auto valt vaak nogal tegen. U kunt uw auto natuurlijk ook naar een autodemontagebedrijf brengen, maar waarom zou u hem niet gewoon aan ons verkopen? Wij bieden altijd een eerlijke en realistische prijs. Wij houden namelijk van tevreden klanten die graag een tweede keer zaken komen doen. Kom vandaag nog uw auto verkopen, of laat hem op zijn minst taxeren zodat u weet wat hij waard is.

Laat je auto nu taxeren: