Gratis voertuigevaluatie
in slechts 2 stappen

Vestiging Aalst

Onze experts staan voor u klaar

wijkopenautos.be

Vestiging Aalst
Wijngaardveld 14
9300 Aalst

Telefoonnummer:

078 484 070

Kosteloze online
waardebepaling

Ontvang de definitieve verkoopprijs rechtstreeks vanuit huis

Verkoop als het gewenst is & snelle betaling

Auto dichtbij verkopen in Aalst

Wilt u graag uw auto verkopen in Aalst? Er zijn verschillende mogelijkheden om uw auto van de hand te doen, maar bij één adres weet u zeker dat u snel en eenvoudig van uw auto af kan komen. Dat is namelijk bij hét auto inkoop bedrijf van België: wijkopenautos.be! Wie bieden u een online taxatietool aan, waarbij u binnen enkele seconden de dagwaarde van uw auto kunt berekenen. Wilt u weten wat wijkopenautos.be voor uw auto wil geven? Vul dan de online waardebepaling verder in. Voeg een paar duidelijke foto's toe en laat ons vervolgens een definitieve verkoopprijs voor uw auto bepalen die geheel vrijblijvend is. Wanneer u akkoord gaat met het bod, kan uw auto al direct verkocht zijn! Zo snel kan het gaan: van de online taxatie naar de verkoop van uw auto. Wacht dus niet te lang en maak een afspraak voordat de waarde van uw auto verder daalt!

Laat uw auto nu taxeren:

Route Aalst

Vanuit het centrum

Gheestraat N9, Links afslaan na Colruyt Aalst. Ga de Albrechtlaan op, rijdt alsmaar rechtdoor tot net voor de Kerk,daar gaat u rechtsaf de Bredestraat af. Daarna gaat u Linksaf de Lion D'orweg in. Op het einde van de straat rechtsaf, gaat u de wijngaardveld op. Na 200 m bevindt Wijkopenautos zich aan de linkerzijde, naast Boels.

Vanuit Brussel

Vanaf de Gheestraat/N9 sla linksaf de Leo Gheeraardtslaan op. Volg de borden Dendermonde. Bij de 1e stoplichten rijdt u rechtdoor tot voorbij de 2e stoplichten en dan houdt u links aan richting Dendermonde. Bij de 3e stoplichten rechtdoor en aan het einde van het viaduct neemt u de afslag "Station" & "Noord IV / V" Volg de weg verder onder het viaduct en bij het rond punt rijdt u de 2e afslag Wijngaardveld op, na 750 m bevindt Wijkopenautos zich aan de linkerkant, naast Boels

Vanuit Gent

U neemt Afslag 19 Aalst, na de afslag van de snelweg, houdt rechts aan op de Geeraardbergsesteenweg en rijdt opnieuw de snelweg (E40) op. Ga rechtdoor en neem de afslag "Dendermonde" Bij de 1e stoplichten rijdt u rechtdoor tot voorbij de 2e stoplichten, dan houdt u links aan richting Dendermonde. Bij de 3e stoplichten rijdt u rechtdoor en aan het einde van het viaduct neemt u de afslag "Station" & "Noord IV / V" Volg de weg verder onder het viaduct en bij het rond punt neemt u de 2e afslag Wijngaardveld, na 750 m bevindt Wijkopenautos zich aan de linkerkant, naast Boels.

Onze openingstijden:

09:00-17:00
09.00-17:00
09.00-17:00
09.00-17:00
09.00-17:00
09.00-17:00
Zondag:gesloten

Hoe onze klanten onze service beoordelen

„Ik kon erg snel terecht voor een taxatieafspraak in de vestiging die mijn voorkeur had. Ook de prijs die geboden werd tijdens de afspraak was erg netjes. Het contact met de medewerkers was erg beleefd en al met al heb ik de verkoop van mijn auto als erg prettig ervaren.“ (Jens K.)

„We werden na een korte wachttijd keurig te woord gestaan en prima geholpen. De taxateur had niets aan te merken op mijn auto.“ (Koerd S.)

Auto dichtbij verkopen in Aalst

Bij het tweedehands auto verkopen in Aalst zijn een aantal dingen belangrijk. Voordat u begint met de verkoop van uw auto in Aalst raden wij u aan de dagwaarde van uw auto te checken. De dagwaarde is een indicatie van de waarde van uw auto. U kunt deze berekenen met onze online taxatietool. Eerst vult u het merk, model en bouwjaar van uw auto in, dan het kenteken en daarna een geldig e-mailadres. U heeft dan in een paar tellen de dagwaarde van uw auto. Als u snel veel mensen wilt informeren dat u uw auto wilt verkopen in Aalst, dan kunt u het beste online advertenties plaatsen. Let er op dat sommige websites geld vragen voor het plaatsen van een advertentie. Ook kunt u uw familie en anderen binnen uw netwerk informeren over de wens uw oude auto te verkopen in Aalst. Heeft u een geïnteresseerde koper gevonden? Dan is het tijd voor een bezichtiging en het onderhandelen over de prijs. Het is daarbij handig om precies te kunnen zeggen hoeveel uw auto waard is.

De precieze waarde van uw auto kunt u ook online bij ons berekenen. Ga daarvoor verder met onze online waardebepaling. In de volgende stappen voegt u verdere details over uw auto toe. Nadat u een paar duidelijke foto's heeft toegevoegd kunnen wij een definitieve verkoopprijs voor uw auto bepalen. Hiervoor kunt u meteen aan ons verkopen indien u dat wilt. Vervolgens boekt u een inleverafspraak bij ons filiaal en kunt u de autoverkoop gelijk bij ons in Aalst afronden.

Bij onze occasion inkoop in Aalst hebben wij geen voorkeur voor een bepaald merk. Bij de verkoop van een auto dient de nodige administratie te worden geregeld. Denk aan de afmelding en schrapping. Als u akkoord gaat met het bod dat wij doen na de online taxatie heeft u hier geen omkijken naar. Wij regelen dit dan gratis voor u. Bovendien zorgen wij ervoor dat het afgesproken bedrag meteen naar uw bankrekening wordt overgemaakt, zodat u na twee werkdagen over het geld beschikt. Wilt u op een snelle manier uw auto verkopen in Aalst? Vul dan nu onze online taxatietool in!

Laat uw auto nu taxeren: