Gratis voertuigevaluatie
in slechts 2 stappen

Vestiging Aalst

Onze experts staan voor u klaar

Wijkopenautos.be

Vestiging Aalst
Wijngaardveld 14
9300 Aalst

Telefoonnummer:

078 484 070

Kosteloze online
waardebepaling

Ontvang de definitieve verkoopprijs rechtstreeks vanuit huis

Verkoop als het gewenst is & snelle betaling

Auto dichtbij verkopen in Aalst

Wilt u graag uw auto verkopen in Aalst? Er zijn verschillende mogelijkheden om uw auto van de hand te doen, maar bij één adres weet u zeker dat u snel en eenvoudig van uw auto af kan komen. Dat is namelijk bij hét auto inkoop bedrijf van België: wijkopenautos.be! Wie bieden u een online taxatietool aan, waarbij u binnen enkele seconden de dagwaarde van uw auto kunt berekenen. Bovendien kunt u na de snelle taxatie een afspraak maken met een ervaren taxateur die uw auto grondig zal inspecteren. Hij zal tevens een mooi bod doen op uw auto. Wanneer u akkoord gaat met het bod, kan uw auto al direct verkocht zijn! Zo snel kan het gaan: van de online taxatie naar de verkoop van uw auto. Wacht dus niet te lang en maak een afspraak voordat de waarde van uw auto verder daalt. We zien u graag tegemoet op de Wijngaardveld 14 in Aalst!

Laat uw auto nu taxeren:

Route Aalst

Vanuit het centrum

Vanaf de Gheestraat/N9 sla linksaf de Leo Gheeraerdtslaan op. Vervolg uw weg 800 m, rijdt via de Tramstraat, sla linksaf en direct rechtsaf de Pierre Corneliskaai op. Rijdt 1.2 km, vervolg uw weg op de Wijngaardveld en U vindt Wijkopenautos.be Aalst aan uw linkerkant.

Vanuit Brussel

U rijdt op de A10/E40 en neem afslag 19-Aalst en vervolg uw weg op de R41. Houdt rechts aan en volg de borden Dendermonde. Na 2.5 km neem de derde afslag op het rondpunt. Sla linksaf op de Eendrachtstraat en sla na 100 m rechtsaf de Victor Bocquéstraat op. Vervolg uw weg op de Wijngaardveld en na 200 m vindt U Wijkopenautos.be Aalst aan uw linkerkant.

Vanuit Gent

U rijdt op de A10/E40 en neem afslag 18-Erpe-Mere en sla linksaf de N46 op. Na 3.3 km sla rechtsaf en voeg in op de N9/Gentsesteenweg, sla linksaf bij het rondpunt de R41 op. Na 2.2 km neem de derde afslag op het rondpunt, sla linkasf en sla na 100m rechtaf de Victor Bocquéstraat op. Vervolg uw weg op de Wijngaardveld en na 200 m vindt U Wijkopenautos.be Aalst aan uw linkerkant.

Onze openingstijden:

09:00-19:00
09.00-19:00
09.00-19:00
09.00-19:00
09.00-19:00
09.00-18:00
Zondag:gesloten

Hoe onze klanten onze service beoordelen

„Ik kon erg snel terecht voor een taxatieafspraak in de vestiging die mijn voorkeur had. Ook de prijs die geboden werd tijdens de afspraak was erg netjes. Het contact met de medewerkers was erg beleefd en al met al heb ik de verkoop van mijn auto als erg prettig ervaren.“ (Jens K.)

„We werden na een korte wachttijd keurig te woord gestaan en prima geholpen. De taxateur had niets aan te merken op mijn auto.“ (Koerd S.)

Auto dichtbij verkopen in Aalst

Bij het tweedehands auto verkopen in Aalst zijn een aantal dingen belangrijk. Voordat u begint met de verkoop van uw auto in Aalst raden wij u aan de dagwaarde van uw auto te checken. De dagwaarde is een indicatie van de waarde van uw auto. U kunt deze berekenen met onze online taxatietool. Eerst vult u het merk, model en bouwjaar van uw auto in, dan het kenteken en daarna een geldig e-mailadres. De waarde die u vervolgens op uw beeldscherm ziet, moet u iets naar boven of naar beneden aanpassen, omdat er geen rekening is gehouden met de staat van de auto. Als u snel veel mensen wilt informeren dat u uw auto wilt verkopen in Aalst, dan kunt u het beste online advertenties plaatsen. Let er op dat sommige websites geld vragen voor het plaatsen van een advertentie. Ook kunt u uw familie en anderen binnen uw netwerk informeren over de wens uw oude auto te verkopen in Aalst. Heeft u een geïnteresseerde koper gevonden? Dan is het tijd voor een bezichtiging en het onderhandelen over de prijs. Het is daarbij handig om precies te kunnen zeggen hoeveel uw auto waard is.

De precieze waarde van uw auto kunt u laten bepalen bij ons auto inkoop bedrijf in Aalst. Zes dagen in de week staan onze experts voor u klaar om de waarde van uw auto vast te stellen. Na het invullen van onze online taxatietool kunt u een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvende taxatie bij ons in de vestiging. U kunt vaak al binnen 48 uur terecht. De taxateur bekijkt in ongeveer een half uur uw auto en maakt een proefrit. De waarde die hij na de taxatie geeft, is het bod dat wij op uw auto doen. Zo kunt u de autoverkoop gelijk bij ons in Aalst afronden.

Ook als uw auto schade heeft, kunt u terecht bij wijkopenautos.be. Wij taxeren alle auto’s, dus ook als u uw sloopauto wilt verkopen in Aalst kunt u bij ons langskomen. Bij onze occasion inkoop in Aalst hebben wij geen voorkeur voor een bepaald merk. Bij de verkoop van een auto dient de nodige administratie te worden geregeld. Denk aan de afmelding en schrapping. Als u akkoord gaat met het bod dat wij doen na de taxatie heeft u hier geen omkijken naar. Wij regelen dit dan gratis voor u. Bovendien zorgen wij ervoor dat het afgesproken bedrag meteen naar uw bankrekening wordt overgemaakt, zodat u na twee werkdagen over het geld beschikt. Wilt u op een snelle manier uw auto verkopen in Aalst? Vul dan nu onze online taxatietool in!

Hoe het werkt
1. Advies

Bij de vestiging zal één van onze experts uw auto taxeren

2. Betaling

Op basis van de taxatie komen we tot een bod op uw auto, het geld wordt direct overgemaakt.

3. Afmelding

Na de verkoop handelen wij uw dossier gratis en vertrouwelijk af.

Wat onze klanten stemmen
Wat onze klanten zeggen
Laat uw auto nu taxeren: