Gratis voertuigevaluatie
in slechts 2 stappen

Vestiging Genk

Onze experts staan voor u klaar

Wijkopenautos.be

Vestiging Genk
Toekomstlaan 11
3600 Genk

Telefoonnummer:

078 48 40 70

Kosteloze online
waardebepaling

Ontvang de definitieve verkoopprijs rechtstreeks vanuit huis

Verkoop als het gewenst is & snelle betaling

Uw auto verkopen in Genk

Uw auto verkopen in Genk kunt u snel achter de rug hebben als u voor de juiste verkoopoptie gaat. Het kan lastig zijn snel een mooie prijs voor uw auto te krijgen als u geen oude rot in het vak bent. Met de hulp van wijkopenautos.be kunt u gelukkig ook zonder veel ervaring uw wagen vlot verkopen. En ook nog eens geheel kosteloos! Vul allereerst onze online taxatietool in. Een paar tellen later ziet u de dagwaarde van uw wagen. Daarna kunt u een afspraak maken voor een precieze waardebepaling waarbij u uw wagen direct kunt verkopen. Vaak kunt u al binnen 24 uur terecht voor zo’n taxatie en verkoop. Dit is veel sneller dan bijvoorbeeld via een verkoopadvertentie uw auto gaat verkopen in Genk. Niet alleen het schrijven en plaatsen van een advertentie kost tijd, maar ook het organiseren van bezichtigingen en het regelen van de verkoop. Bij het verkopen aan wijkopenautos.be hoeft u zich niet druk te maken over de afhandeling van de verkoop. Dit wordt namelijk meteen gratis voor u geregeld.

Laat uw auto nu taxeren:

Route Genk

Vanaf het Centrum

Vertrek in noordelijke richting op de Westerring die overgaat in de N76. Na de sporen draait u linksaf de Marcel Habetslaan op richting industriezone Genk-Noord. Sla aan het rondpunt rechtsaf en ga na 100 meter linksaf. U vindt Wijkopenautos na 300 meter aan de linkerkant.

Vanaf het Noorden

Neem de N76 in zuidelijke richting Genk op de Weg naar Zwartberg. Draai voor het spoor rechts de Marcel Habetslaan op richting industriezone Genk-Noord. Sla aan het rondpunt rechts en ga na 100 meter linksaf. U vindt Wijkopenautos na 300 meter aan uw linkerzijde.

Vanaf het Westen (Hasselt)

Neem de Weg naar Zwartberg in oostelijke richting. Vervolg uw weg op de Koning Boudewijnlaan. Ga na het eerst rondpunt rechtdoor de Marcel Habetslaan op en na het tweede rondpunt linksaf de Regenbooglaan op. Daar gaat u na 100 meter linksaf. U vindt Wijkopenautos na 300 meter aan uw linkerzijde.

Onze openingstijden:

10:00-18:00
10.00-19:00
10.00-19:00
14.00-19:00
10.00-19:00
09.00-18:00
Zondag:gesloten

Hoe onze klanten onze service beoordelen

„De afhandeling van de verkoop verliep erg vriendelijk en probleemloos. Alles kwam perfect uit en het geld ontving ik ook erg vlot na de afspraak al.“ (Erwin T.)

„De afhandeling verliep al met al erg snel en ongecompliceerd. De taxatie in de werkplaats verliep zo professioneel dat ik heb besloten om mijn auto aan jullie te verkopen. Ik ben ervan overtuigd dat ik geen betere bestemming had kunnen vinden voor mijn auto.“ (Jason T.)

Aan de slag met auto verkopen in Genk

Uw auto wordt elke dag iets minder waard. Om niet onnodig geld mis te lopen, is het daarom verstandig niet te lang te wachten met het auto verkopen in Genk. Voor het invullen van de online taxatietool moet u het model, het merk en het bouwjaar van de auto weten. Verder dient u ook een geldig e-mailadres in te vullen. Het bedrag dat vervolgens uit de online taxatietool komt, is niet de waarde die uw auto opbrengt. Daarvoor moet de staat van de auto worden bekeken. Dit gebeurt door een ervaren taxateur in onze vestiging in Genk. Onze taxateur bekijkt kort alle onderdelen van de auto en zal met behulp van een checklist en een testrit de precieze waarde van uw auto kunnen vaststellen. Indien uw auto gebruikssporen heeft, dan heeft dit vanzelfsprekend gevolgen voor de waarde van uw auto. U hoort van de taxateur hoeveel de precieze waarde van uw auto is en voor welk bedrag wij uw auto willen kopen.

Klinkt het bod dat de taxateur doet als muziek in de oren? Ga dan akkoord met het bod en profiteer van deze mogelijkheid van auto verkopen in Genk. Het afgesproken bedrag maken wij meteen over naar uw bankrekening en de auto kunt u direct achterlaten in de vestiging. Wilt u toch nog geen afscheid nemen van uw auto en de auto niet verkopen? Wij brengen geen kosten in rekening voor de waardebepaling. Deze is geheel gratis en vrijblijvend. Vul vandaag nog de taxatietool in en wie weet bent u morgen van uw auto af!

Hoe het werkt
1. Advies

Bij de vestiging zal één van onze experts uw auto taxeren

2. Betaling

Op basis van de taxatie komen we tot een bod op uw auto, het geld wordt direct overgemaakt.

3. Afmelding

Na de verkoop handelen wij uw dossier gratis en vertrouwelijk af.

Wat onze klanten stemmen
Wat onze klanten zeggen
Laat uw auto nu taxeren: