Gratis voertuigevaluatie
in slechts 2 stappen

Vestiging Turnhout - Papenbrugge

Onze experts staan voor u klaar

Wijkopenautos.be

Vestiging Turnhout - Papenbrugge
Everdongenlaan 13 Unit 1
2300 Turnhout

Telefoonnummer:

078 48 40 70

Kosteloze online
waardebepaling

Ontvang de definitieve verkoopprijs rechtstreeks vanuit huis

Verkoop als het gewenst is & snelle betaling

Hoe uw auto verkopen in Turnhout?

Er is een tijd van komen en een tijd van gaan. Wellicht heeft uw auto zijn mooiste tijd wel gehad en wilt u er nu vanaf. Er zijn vele manieren om uw auto te verkopen in Turnhout. Zo kunt u bijvoorbeeld uw auto aan de man brengen door hem op een autoveilingsite of een autoverkoopsite te plaatsen. Waar de autoveiling snel en eenvoudig is, is de verkoop via een autoverkoopsite gunstig en rendabel, maar wel ingewikkeld en tijrovend. De online autoveiling is niet het aangewezen kanaal is om een mooi bedrag voor uw auto in de wacht te slepen. Geen van deze opties is geheel bevredigend, maar wij bieden een alternatief. Op onze website vult u onze taxatietool in om zo achter de dagwaarde van uw auto te komen. Nadien krijgt u tevens de mogelijkheid om een afspraak om zo niet alleen een definitieve waardebepaling van uw auto te krijgen, maar ook om uw auto te verkopen.

Laat uw auto nu taxeren:

Route Turnhout

Vanuit Centrum-Turnhout

Rij de Parklaan over aan de McDonald’s en ga de Steenweg op Diest richting Kasterlee op. Draai na 1,1 kilometer rechts aan de lichten voor Meubelambacht. Sla na 500 meter linksaf en vervolg de weg voor 200 meter. Daar vindt u ons links aan de ingang.

Vanuit Antwerpen

Neem afrit 24: Turnhout-Centrum vanaf de E34. Ga links richting Turnhout-Centrum en vervolg de weg voor 850 meter. Draai links aan de lichten aan Meubelambacht. Sla na 500 meter linksaf en vervolg de weg voor 200 meter. Daar vindt u ons links aan de ingang.

Vanuit Eindhoven

Neem afrit 24: Turnhout-Centrum vanaf de E34. Ga rechts richting Turnhout-Centrum en vervolg de weg voor 400 meter. Draai links aan de lichten aan Meubelambacht. Sla na 500 meter linksaf en vervolg de weg voor 200 meter. Daar vindt u ons links aan de ingang.

Onze openingstijden:

10:00-18:00
09.00-15:00
10.00-18:00
13.00-19:00
10.00-18:00
09.00-17:00
Zondag:gesloten

Hoe onze klanten onze service beoordelen

„Heb op internet naar een goede verkoopmogelijkheid gezocht en ben toen bij wijkopenautos.nl terecht gekomen. Het enige wat ik kan zeggen: Super makkelijk en heel eerlijk. Zo hoort het.“ (Henk D.)

„Heb afgelopen week een afspraak gemaakt. Auto, kentekenbewijs en alles meegenomen en voorgesteld... Resultaat: Hier zijn daadwerkelijk mensen aan het werk die er verstand van hebben. Heb een nachtje erover geslapen en uiteindelijk verkocht.“ (Vera R.)

Hoe uw auto verkopen in Turnhout?

Bent u van plan een nieuwe auto te kopen, maar wilt u eerst uw oude auto verkopen in Turnhout? U kunt uw tweedehands auto verkopen via via in Turnhout. Licht al uw familie, vrienden en kennissen in, zodat ze mee kunnen helpen bij het zoeken van een koper voor uw auto. U kunt er ook voor kiezen uw oude auto te verkopen in Turnhout bij een autodealer of garage. U ruilt uw oude auto in en krijgt er vaak met bijbetaling een nieuwe auto voor terug. Vaak bieden de autodealers en garages lager dan dat uw auto waard is. Begin daarom de autoverkoop in Turnhout goed en laat eerst de waarde van uw auto bepalen. U hebt hiervoor het merk, model, bouwjaar en kilometerstand van uw auto nodig. Daarnaast vult u een geldig e-mailadres in. Kort na het invullen van deze gegevens, verschijnt de dagwaarde op uw beeldscherm. De dagwaarde is een indicatie, omdat er geen rekening is gehouden met de staat van de auto. Misschien zijn er verhogende factoren of is er schade aan de auto. Dit moet door een taxateur worden vastgesteld, voordat auto inkoop in Turnhout kan plaatsvinden.

Bij ons kunt u na het invullen van onze gratis online taxatietool terecht voor een precieze waardebepaling van uw auto. Vaak kunt u al binnen 48 uur terecht. Wij helpen zo autobezitters die snel en makkelijk het autoverkopen in Turnhout geregeld willen hebben. De taxatie duurt ongeveer een half uur. In dit half uur loopt een van onze experts uw auto na aan de hand van een uitgebreide checklist en maakt een proefrit. Daarna hoort u van onze expert hoeveel uw auto precies waard is. De waarde die u krijgt te horen van de taxateur is gelijk aan het bod dat wij doen op uw auto. Als u wilt kunt u daarna meteen uw auto verkopen in Turnhout. Wist u dat het bod geheel vrijblijvend is? U zit dus nergens aan vast!

Besluit u het bod van ons te accepteren en tot verkoop over te gaan? Dan profiteert u van de de gratis service van hét occasion inkoop bedrijf in Turnhout! Wij regelen de afmelding en schrapping voor u. Verder kunt u meteen de auto bij onze vestiging achterlaten. Op de dag van verkoop maken wij meteen het afgesproken bedrag over naar uw bankrening zodat u er na twee werkdagen over kunt beschikken. Nog een voordeel van wijkopenautos.be is dat wij geïnteresseerd zijn in alle soorten auto’s. Het maakt ons niet uit als uw auto schade heeft. Kom dus vooral langs als u graag uw sloopauto wilt verkopen in Turnhout. Met de hulp van wijkopenautos.be hoeft de verkoop van uw auto niet lang te duren. Grijp uw kans voordat uw auto minder waard wordt en vul snel onze online taxatietool in!

Hoe het werkt
1. Advies

Bij de vestiging zal één van onze experts uw auto taxeren

2. Betaling

Op basis van de taxatie komen we tot een bod op uw auto, het geld wordt direct overgemaakt.

3. Afmelding

Na de verkoop handelen wij uw dossier gratis en vertrouwelijk af.

Wat onze klanten stemmen
Wat onze klanten zeggen
Laat uw auto nu taxeren: