Gratis voertuigevaluatie
in slechts 2 stappen

Vestiging Turnhout - Papenbrugge

Onze experts staan voor u klaar

wijkopenautos.be

Vestiging Turnhout - Papenbrugge
Everdongenlaan 13 Unit 1
2300 Turnhout

Telefoonnummer:

078 48 40 70

Kosteloze online
waardebepaling

Ontvang de definitieve verkoopprijs rechtstreeks vanuit huis

Verkoop als het gewenst is & snelle betaling

Hoe uw auto verkopen in Turnhout?

Er is een tijd van komen en een tijd van gaan. Wellicht heeft uw auto zijn mooiste tijd wel gehad en wilt u er nu vanaf. Er zijn vele manieren om uw auto te verkopen in Turnhout. Zo kunt u bijvoorbeeld uw auto aan de man brengen door hem op een autoveilingsite of een autoverkoopsite te plaatsen. Waar de autoveiling snel en eenvoudig is, is de verkoop via een autoverkoopsite gunstig en rendabel, maar wel ingewikkeld en tijrovend. De online autoveiling is niet het aangewezen kanaal is om een mooi bedrag voor uw auto in de wacht te slepen. Geen van deze opties is geheel bevredigend, maar wij bieden een alternatief. Op onze website doet u een online waardebepaling. Nadien krijgt u een vrijblijvende, definitieve verkoopprijs voor uw auto. Hiervoor kunt u direct aan ons verkopen. Zo snel kan het gaan!

Laat uw auto nu taxeren:

Route Turnhout

Vanuit Centrum-Turnhout

Rij de Parklaan over aan de McDonald’s en ga de Steenweg op Diest richting Kasterlee op. Draai na 1,1 kilometer rechts aan de lichten voor Meubelambacht. Sla na 500 meter linksaf en vervolg de weg voor 200 meter. Daar vindt u ons links aan de ingang.

Vanuit Antwerpen

Neem afrit 24: Turnhout-Centrum vanaf de E34. Ga links richting Turnhout-Centrum en vervolg de weg voor 850 meter. Draai links aan de lichten aan Meubelambacht. Sla na 500 meter linksaf en vervolg de weg voor 200 meter. Daar vindt u ons links aan de ingang.

Vanuit Eindhoven

Neem afrit 24: Turnhout-Centrum vanaf de E34. Ga rechts richting Turnhout-Centrum en vervolg de weg voor 400 meter. Draai links aan de lichten aan Meubelambacht. Sla na 500 meter linksaf en vervolg de weg voor 200 meter. Daar vindt u ons links aan de ingang.

Onze openingstijden:

10:00.00-18:00
10:00.00-18:00
10:00.00-18:00
10:00.00-18:00
10:00.00-18:00
10:00.00-18:00
Zondag:gesloten

Hoe onze klanten onze service beoordelen

„Heb op internet naar een goede verkoopmogelijkheid gezocht en ben toen bij wijkopenautos.nl terecht gekomen. Het enige wat ik kan zeggen: Super makkelijk en heel eerlijk. Zo hoort het.“ (Henk D.)

„Heb afgelopen week een afspraak gemaakt. Auto, kentekenbewijs en alles meegenomen en voorgesteld... Resultaat: Hier zijn daadwerkelijk mensen aan het werk die er verstand van hebben. Heb een nachtje erover geslapen en uiteindelijk verkocht.“ (Vera R.)

Hoe uw auto verkopen in Turnhout?

Bent u van plan een nieuwe auto te kopen, maar wilt u eerst uw oude auto verkopen in Turnhout? U kunt uw tweedehands auto verkopen via via in Turnhout. Licht al uw familie, vrienden en kennissen in, zodat ze mee kunnen helpen bij het zoeken van een koper voor uw auto. U kunt er ook voor kiezen uw oude auto te verkopen in Turnhout bij een autodealer of garage. U ruilt uw oude auto in en krijgt er vaak met bijbetaling een nieuwe auto voor terug. Vaak bieden de autodealers en garages lager dan dat uw auto waard is. Begin daarom de autoverkoop in Turnhout goed en laat eerst de waarde van uw auto bepalen. U hebt hiervoor het merk, model, bouwjaar en kilometerstand van uw auto nodig. Daarnaast vult u een geldig e-mailadres in. Kort na het invullen van deze gegevens, verschijnt de dagwaarde op uw beeldscherm. De dagwaarde is een indicatie, omdat er geen rekening is gehouden met de staat van de auto. Misschien zijn er verhogende factoren of is er schade aan de auto. Deze verdere informatie kunt u ook doorgeven zodat wij een persoonlijke definitieve verkoopprijs kunnen opmaken. Voor deze prijs kunt u direct aan ons verkopen.

Wist u dat het bod geheel vrijblijvend is? U zit dus nergens aan vast! Besluit u het bod van ons te accepteren en tot verkoop over te gaan? Dan profiteert u van de de gratis service van hét occasion inkoop bedrijf in Turnhout! Wij regelen de afmelding en schrapping voor u. Dan rest enkel nog een inleverafspraak te worden gemaakt bij ons filiaal, die voldoet aan alle veiligheidseisen rondom het coronavirus. Op de dag van verkoop maken wij meteen het afgesproken bedrag over naar uw bankrening zodat u er na twee werkdagen over kunt beschikken. Nog een voordeel van wijkopenautos.be is dat wij geïnteresseerd zijn in alle soorten auto’s. Het maakt ons niet uit als uw auto schade heeft. Met de hulp van wijkopenautos.be hoeft de verkoop van uw auto niet lang te duren. Grijp uw kans voordat uw auto minder waard wordt en vul snel onze online taxatietool in!

Laat uw auto nu taxeren: