Gratis dagwaarde in slechts één stap

voltooid

Verkoop uw auto in 3 eenvoudige stappen

Wijkopenautos

Kry uw verkoopprijs

Voer uw auto informatie in

Wijkopenautos

Bevestig uw auto informatie

Boek een afspraak bij een filiaal bij u in de buurt

Wijkopenautos

Ontvang uw Geld

Wij zullen uw auto kopen in minder dan een uur

Waarom zou u uw auto verkopen met wijkopenautos.be?

Geen verrassingen

Wij bieden u een verkoopprijs rechtstreeks online gebaseerd op de informatie die u heeft ingevoerd. Alleen als wij verschillen constateren, zal de prijs worden aangepast.

Geen stress

Geen tijdrovende reizen van autodealer naar autodealer en geen vervelende telefoontjes of prijsonderhandelingen.

Verkopen wanneer u klaar bent

Kies gewoon een afspraak die het beste bij uw agenda past. U kunt op elk moment boeken. We houden uw verkoopprijs 4 dagen vast.

Wij zijn er voor u

Als u besluit uw auto te verkopen, staan wij u bij terwijl u uw auto uitschrijft en andere noodzakelijke documenten verzamelt, zodat u nooit het overzicht verliest.

Veelgestelde vragen

Als u een vraag heeft, kijk dan naar onze veelgestelde vragen.

Hoe berekent u mijn verkoopprijs?

We gebruiken ge gegevens die u online invoert om uw auto, inclusief eventuele opties en extra’s, te identificeren. Met onze jarenlange ervaring en toegang tot data van ruim 3 miljoen gekochte auto’s kunnen wij snel de actuele marktwaarde van uw auto berekenen om u altijd een scherp aanbod te doen. Tijdens uw vestigingsafspraak worden alle autogegevens geverifieerd. Houd er rekening mee dat afwijkingen in de informatie over de auto kunnen leiden tot aanpassingen in de verkoopprijs.

Hoe lang duurt het voor ik mijn aanbod ontvang?

Nadat je de online vragenlijst hebt ingevuld, beginnen wij onmiddelijk met het bepalen van jouw echte aanbod. De meeste van onze gebruikers ontvangen deze in minder dan een uur. In sommige, uitzonderlijke gevallen kan het echter een paar dagen duren.

Verkoop ik mijn auto rechtstreeks aan u?

Ja, u verkoopt altijd rechtstreeks aan ons. Al onze vestigingen waar u uw auto kunt verkopen zijn 100% van ons. Dit stelt ons in staat om overal in het land een gestandaardiseerde service te garanderen.

Moet ik iets betalen voor uw diensten?

Nee, onze diensten zijn volledig gratis. We nemen zelfs de uitschrijving van uw auto zonder enige kosten voor onze rekening!

Moet ik mijn auto verkopen als ik het proces start?

Nee, u beslist op elk moment of u uw auto wilt verkopen of niet. Er is op geen enkel moment sprake van een verplichting, Het is uw keuze!

Wat gebeurt er tijdens een afspraak in één van onze vestigingen?

Alle verkopen in onze vestigingen volgen hetzelfde proces. In de eerste plaats controleren wij alle details van uw auto opnieuw, controleren wij de papieren, bekijken wij de geschiedenis van de voertuig en voeren wij een testrit uit. Wij sturen dan deze informatie naar ons prijscentrum, die de details zal bevestigen en, bij eventuele discrepanties, correcties zal apporteren aan het aanbod. Maar uiteraard, als dit het geval is, communiceren wij met u op een duidelijke en transparante manier en lossen we eventuele vragen die u heeft op. Daarna, wanneer de details bevestigd zijn, wordt het aanbod definitief en, als u besluit te verkopen, is dat het! U geeft ons uw auto en u hoeft zich geen zorgen te maken over iets anders: wij nemen alles in handen!

Hoe betaalt u mij?

Nadat u uw auto verkoopt, schrijven wij het geld over naar uw bankrekening.

Waarom moet ik mijn e-mailadres verstrekken?

We hebben uw e-mailadres nodig om u het aanbod te sturen. Wij geven u ook enkele tips voor het verkopen van uw auto en laten u weten wanneer er een hoger bod beschikbaar is. Wees gerust, wij delen nooit persoonlijke gegevens met derden.

Verkoop uw auto zonder stress en ontvang uw verkoopprijs