Snelle auto check binnen 24 uur

Eens in de zoveel tijd loont het om uw auto eens grondig te laten controleren met een auto check. Zo houd u de waarde in de gaten, voor het geval u de wagen weer wilt verkopen

En dat kan bij wijkopenautos.be. Binnen 24 uur bent u bij ons van harte welkom voor een professionele auto check. Niet alleen komt u hier meer over uw eigen voertuig te weten, ook weet u wat u kunt verwachten mocht u hem direct willen verkopen.

Met meer dan 1.000.000 verkochte auto's zijn we daarmee Europa's grootste auto inkoper, en dat doen we niet voor een zacht prijsje. Ontdek de waarde van uw auto door uw gegevens in onze taxatietool in te vullen, en kom langs voor een auto check.

Online
evaluatie
Verkoopafspraak
maken

Online taxatie van uw auto

Vrijblijvende taxatie door een expert

Verkoop alleen als u dat wilt

1. Auto check? Zo werkt onze dagwaardeberekening

auto’s

De berekening van de dagwaarde hoeft niet veel tijd in beslag te nemen. Via onze online auto check bekijkt u de waarde van uw auto in een handomdraai. Wij kunnen de dagwaarde van uw auto zo snel taxeren omdat wij genoeg hebben aan een aantal gegevens over uw auto. Aan de hand van deze gegevens kunnen we een schatting maken van de afschrijving en dagwaarde van uw auto.

Deze auto check geeft u een goede indicatie van wat uw auto momenteel ongeveer waard is. Bij deze auto check worden gebruikssporen, schade en extra accessoires niet meeberekend. Wilt u de exacte waarde weten? Maak dan gratis een afspraak bij wijkopenautos.be voor een taxatie auto door een professional!

Doe een snelle online check van uw auto

Voor de auto taxatie online gaat u naar onze taxatietool. U vult hier de gevraagde gegevens in en uw e-mailadres. Wij gebruiken uw e-mail om de informatie over de dagwaarde ook naar u toe te kunnen sturen.

Daarnaast geven we u via de mail tips om uw auto klaar te maken voor een handmatige taxatie. Wij bieden namelijk ook een handmatige auto check aan, omdat één van onze taxateurs uw auto dan kan inspecteren. Een afspraak voor een autotaxatie kunt u meteen maken na de dagwaardebepaling. U kiest zelf een datum en tijd waarop het u uitkomt.

2. Verkoop uw auto na onze taxatie

Gratis online taxatie

Op het moment dat u aankomt bij de door u gekozen vestiging, staat onze taxateur al voor u klaar. Hij gaat nu de staat van uw auto vergelijken met de dagwaarde, zodat hij van uw auto de exacte waarde kan berekenen. Hij begint bij de carrosserie van uw auto voor een check van de lak op roest en krassen. Daarna opent hij de motorkap om de staat van de motor te controleren.

Als laatste onderdeel van de auto check onderzoekt hij het interieur en maakt hij ook meteen een testrit. Dan heeft hij genoeg informatie en is de autowaarde check afgerond.

De waarde die de taxateur heeft vastgesteld wordt door ons omgezet in een gegarandeerd bod op uw auto. Gaat u akkoord met dit bod? Dan is uw auto verkocht! Wij regelen ook de schrapping en de vrijwaring. De betaling maken we direct over en staat na twee werkdagen op uw rekening. Makkelijk en snel uw auto verkopen doet u via wijkopenautos.be

Hoe onze klanten onze service beoordelen

Vriendelijke mensen in afdeling in Gent. Goed onthaal Binnen het uur weet je hoe en wat je voor je auto krijgt. Was content met het bot die ik kreeg want volgens andere opkopers was deze prijs onhaalbaar, dus allen daarheen !!
Linda N. | Gent | Citroen Berlingo, 2007 20.07.2019
Vriendelijk, correct en snel!
Davy V. | Harelbeke | Ford C-Max, 2010 13.06.2019
Heel correct af gehandeld en zeer vriendelijk
Sabrina C. | Sint-Pieters-Leeuw-Bruxelles-Brussel | Volkswagen Polo, 2005 18.05.2019