Auto inkoop: Dé auto inkoper van Europa

U zoekt vandaag nog een geschikte plek voor auto inkoop in uw buurt? Wij zitten overal verspreid in België! Dus ook in uw buurt!

wijkopenautos.be is dé plek voor de inkoop van auto's. Onze service is kosteloos van begin contact tot daadwerkelijke verkoop.

Gratis en vrijblijvend bod op uw auto ontvangen? Maak snel een afspraak in de vestiging voor professionele waardebepaling. Afspraak binnen 24 uur - half uur durende taxatie - mogelijkheid tot directe verkoop! Zonder verplichting!

Een afspraak heeft u zo gemaakt via de taxatietool. Zien we u snel bij ons in de vestiging?

Online
evaluatie
Verkoopafspraak
maken

Kosteloze online
waardebepaling

Ontvang de definitieve verkoopprijs: thuis of in de vestiging

Verkoop als het gewenst is & snelle betaling

1. Voor de auto inkoop eerst een waardebepaling

Auto inkoop

Voordat u uw auto verkoopt wilt u weten wat de waarde is. Om een indicatie te krijgen van de waarde van uw auto doet u een online waardebepaling met onze taxatietool.

De online indicatie van de dagwaarde wordt berekent aan de hand van:

  • Merk
  • Model
  • Kilometerstand
  • Bouwjaar

Als u onze taxatietool gebruikt, dan verschijnt de dagwaarde direct op uw scherm en we sturen deze ook naar uw e-mailadres.

Wij raden aan om altijd een waardebepaling te doen via onze taxatietool, ook als u uw occasion inruilt. Dan weet u in ieder geval of de inruilprijs een geschikte prijs is.

U zult merken dat het de moeite waard is om uw auto aan ons te verkopen.

Over het algemeen zijn kleine auto's waardevaster dan grote en het kan per type van hetzelfde merk verschillen. Van alle Volkswagen occasions zijn de Volkswagen Polo en de Volkswagen Up! het meest waardevast. De Mercedes Benz A Klasse is de meeste waardevaste van alle Mercedes occasions, terwijl de R klasse niet erg waardevast is.

Onze online waardebepaling is slechts een indicatie. De staat is hier niet bij meeberekend en deze staat is bij elke auto verschillend. Om de echte waarde te berekenen voor auto inkoop ben je welkom in de vestiging voor een waardebepaling door onze experts.

2. Inruilen of verkopen?

U kunt uw auto natuurlijk inruilen en de dealer zal u een op het eerste gezicht mooi bod doen. Verkijk uzelf hier niet op, want u zult merken dat u tegelijkertijd bijna niets kunt afdingen op de nieuwe auto.

Daarnaast doet zich vaak een situatie voor, waarbij u bijvoorbeeld een nieuwe Volkswagen Golf koopt en uw Volvo V40 inruilt. De Volkswagen dealer ruilt niet graag Volvo occasions in en dit zal ook van invloed zijn op de inruilprijs.

Wij specialiseren ons niet in één merk, maar kopen elke auto (die nog rijdt): wij hebben belangstelling voor alle occasions, zowel BMW occasions als Audi occasions en bieden zelfs sloop auto inkoop aan.

Een merkdealer staat niet te springen om een sloopauto in te ruilen, maar wij hebben altijd belangstelling voor elke auto.

3. Dé auto inkoop specialist: wijkopenautos.be

Auto inkoop specialist

U heeft meerdere online auto inkoop bedrijven die een soortgelijke service aanbieden als wij.

Waarom kiest u voor wijkopenautos.be als auto inkoop partner?

Waar deze andere auto inkoop bedrijven vaak werken met externe garagebedrijven, doen wij alles in eigen beheer: van de online taxatie tot de auto inkoop. Hierdoor voorkomen wij gedoe met een derde partij.

Er zijn auto inkopers waar u betaalt voor een taxatie. Dit kan oplopen tot wel €100,-.

Onze taxatie is altijd gratis en wordt uitgevoerd door een gecertificeerde inspecteur.

Taxatie voor auto inkoop

Het is belangrijk dat u uzelf goed voorbereid op een taxatie en dat uw auto goed voor de dag komt. Volg daarom de volgende tips:

  • Check het pijl van de vloeistoffen onder de motorkap en vul ze zonodig bij
  • Rijd met uw auto door de wasstraat en zet hem in de wax
  • Stofzuig uw auto
  • Verwijder vlekken
  • Zorg dat uw auto fris ruikt
  • Verwijder kleine krassen met een krasverwijderaar

Hoe werkt onze waardebepaling?

De taxateur staat voor u klaar als u bij ons komt voor een waardebepaling. Hij begint direct aan de taxatie en keert uw auto binnenstebuiten.

Hij controleert de buitenkant op roest, krassen en deuken, neemt een kijk onder de motorkap voor een inspectie en onderzoekt ook het volledige interieur. Daarna doet hij een proefrit om de motor goed te testen en om te checken of de auto goed rijdt.

Het taxatieproces voor de sloopauto inkoop verloopt enigszins anders dan een normale taxatie, omdat onze taxateur niet kijkt naar de auto als geheel, maar naar de nog functionerende onderdelen en baseert daar de taxatiewaarde op.

Na de taxatie volgt een gegarandeerd bod op uw auto en als u dit aanstaat verkoopt u uw auto direct!

Gratis online taxatie

Auto inkoop zonder verborgen kosten

Gratis en vrijblijvend. Dat is de service van wijkopenautos.be van begin tot eind.

Om te beginnen is het geheel gratis om een indicatie van de dagwaarde op te vragen via onze taxatietool. De afspraak in de vestiging is zo gemaakt, binnen 24 uur kunt u al terecht bij een vestiging bij u in de buurt.

De taxatie in de vestiging duurt slechts een half uur en kost u niets. Na taxatie ontvangt u een vrijblijvend bod. Dat betekent dat u uw auto direct kunt verkopen aan de beste auto inkoop van België of u kunt beslissen om dit niet te doen, of later!

Om de verkoop van uw auto zo soepel mogelijk te laten verlopen, nemen we na de verkoop de administratie van u over.

Verkoop uw auto aan dé auto inkoper

Omdat wij vestigingen in het gehele land hebben hoeft u nooit ver te rijden naar één van onze auto inkoop vestigingen.

Wij vinden het belangrijk dat de inkoop van uw auto snel en veilig verloopt. Daarom zorgen wij ervoor dat u binnen 24 uur na de online waardebepaling een afspraak hebt voor taxatie.

Als u uw auto aan ons verkoopt maken wij de betaling dezelfde dag over, zodat u niet met het geld over straat hoeft en het geld na 2 dagen op uw rekening staat.

Gegarandeerd verkopen voor de beste prijs? Dat kan alleen bij de auto inkoop van wijkopenautos.be.

Hoe onze klanten onze service beoordelen

Snel, makkelijk, en goede prijs. Alles dik in orde.
Joeri V. | Brugge | Ford Fiesta, 2014 22.10.2019
Goeie en correcte service
Jan-Bart D. | Brugge | Audi A3, 2007 21.10.2019
Correcte prijs en afspraken. Fijne en betrouwbare verkoop.
Eveline D. | Genk | Ford C-Max, 2018 30.09.2019

Gratis online taxatie