Auto inkoop: Dé auto inkoper van Europa

U zoekt vandaag nog een geschikte plek voor auto inkoop in uw buurt? Wij zitten overal verspreid in België! Dus ook in uw buurt!

Gratis voertuigevaluatie
in slechts 2 stappen

wijkopenautos.be is dé plek voor de inkoop van auto's. Onze service is kosteloos van begin contact tot daadwerkelijke verkoop.

Dankzij onze uitgebreide en gratis aankoop van gebruikte auto's kunt u uw auto gemakkelijk en zonder problemen in de kortst mogelijke tijd verkopen.

Begin nu met onze gratis online calculator en ontvang een eerste schatting. Maak dan eenvoudig gebruik van de Verkoop vanuit huis en stuur ons meer informatie over uw gebruikte voertuig voor de zelfevaluatie. Daarna ontvangt u uw verkoopprijs.

Gratis een verkoopprijs online

Altijd een vestiging
dichtbij

Verkoop al binnen
24 uur

1. Voor de auto inkoop eerst een waardebepaling

Auto inkoop

Voordat u uw auto verkoopt wilt u weten wat de waarde is. Om een indicatie te krijgen van de waarde van uw auto doet u een online waardebepaling met onze taxatietool.

De online indicatie van de dagwaarde wordt berekent aan de hand van:

  • Merk
  • Model
  • Kilometerstand
  • Bouwjaar

Als u onze taxatietool gebruikt, dan verschijnt de dagwaarde direct op uw scherm en we sturen deze ook naar uw e-mailadres.

Wij raden aan om altijd een waardebepaling te doen via onze taxatietool, ook als u uw occasion inruilt. Dan weet u in ieder geval of de inruilprijs een geschikte prijs is.

U zult merken dat het de moeite waard is om uw auto aan ons te verkopen.

Over het algemeen zijn kleine auto's waardevaster dan grote en het kan per type van hetzelfde merk verschillen. Van alle Volkswagen occasions zijn de Volkswagen Polo en de Volkswagen Up! het meest waardevast. De Mercedes Benz A Klasse is de meeste waardevaste van alle Mercedes occasions, terwijl de R klasse niet erg waardevast is.

Onze online taxatie is slechts een indicatie. De staat van uw auto is hier niet bij inbegrepen en is voor iedere auto anders. Om de echte waarde voor de aankoop van een auto te berekenen, kunt u eenvoudig onze Verkoop vanuit huis gebruiken.

Vul de ontbrekende informatie over de uitrusting en conditie van uw auto in tijdens de zelfevaluatie. Upload tot slot enkele foto's van uw auto. Met uw gegevens bepalen we de verkoopprijs van uw gebruikte auto.

2. Inruilen of verkopen?

U kunt uw auto natuurlijk inruilen en de dealer zal u een op het eerste gezicht mooi bod doen. Verkijk uzelf hier niet op, want u zult merken dat u tegelijkertijd bijna niets kunt afdingen op de nieuwe auto.

Daarnaast doet zich vaak een situatie voor, waarbij u bijvoorbeeld een nieuwe Volkswagen Golf koopt en uw Volvo V40 inruilt. De Volkswagen dealer ruilt niet graag Volvo occasions in en dit zal ook van invloed zijn op de inruilprijs.

Wij specialiseren ons niet in één merk, maar kopen elke auto (die nog rijdt): wij hebben belangstelling voor alle occasions, zowel BMW occasions als Audi occasions en bieden zelfs sloop auto inkoop aan.

Een merkdealer staat niet te springen om een sloopauto in te ruilen, maar wij hebben altijd belangstelling voor elke auto.

3. Dé auto inkoop specialist: wijkopenautos.be

Auto inkoop specialist

U heeft meerdere online auto inkoop bedrijven die een soortgelijke service aanbieden als wij.

Waarom kiest u voor wijkopenautos.be als auto inkoop partner?

Waar deze andere auto inkoop bedrijven vaak werken met externe garagebedrijven, doen wij alles in eigen beheer: van de online taxatie tot de auto inkoop. Hierdoor voorkomen wij gedoe met een derde partij.

Er zijn auto inkopers waar u betaalt voor een taxatie. Dit kan oplopen tot wel €100,-.

Onze taxatie is altijd gratis en wordt uitgevoerd door een gecertificeerde inspecteur.

Taxatie voor auto inkoop

Het is belangrijk dat u uzelf goed voorbereid op een taxatie en dat uw auto goed voor de dag komt. Volg daarom de volgende tips:

  • Check het pijl van de vloeistoffen onder de motorkap en vul ze zonodig bij
  • Rijd met uw auto door de wasstraat en zet hem in de wax
  • Stofzuig uw auto
  • Verwijder vlekken
  • Zorg dat uw auto fris ruikt
  • Verwijder kleine krassen met een krasverwijderaar

Ontvang een verkoopprijs en maak een inleverafspraak

Zodra u uw gegevens heeft ingevuld bij de zelfevaluatie, bepalen we de verkoopprijs voor uw gebruikte auto.

U beslist dan of u wilt verkopen of niet. Onze verkoopprijs is 4 dagen geldig. Bij de inleverafspraak bij het filiaal van uw keuze voeren wij dan alleen een definitieve bevestiging uit van de door u ingevulde voertuiggegevens.

De betaling gebeurt dan direct per overschrijving. Uiteraard zullen wij uw voertuig ook voor u uitschrijven.

Gratis online taxatie

Auto inkoop zonder verborgen kosten

Gratis en vrijblijvend. Dat is de service van wijkopenautos.be van begin tot eind.

Om te beginnen is het geheel gratis om via onze taxatietool een indicatie van de actuele marktwaarde op te vragen. Een inleverafspraak bij een filiaal is zo gemaakt. U kunt een vestiging bij u in de buurt vinden en binnen 24 uur verkopen.

Bij de vestiging bevestigen we alleen de voertuigdata die u heeft ingevoerd. Na taxatie ontvangt u uw verkoopprijs. Dit betekent dat u uw auto direct kunt verkopen aan het beste auto-aankoopbedrijf van België of dat u beslist om dit niet of later te doen!

Om de verkoop van uw auto zo soepel mogelijk te laten verlopen, nemen wij na de verkoop de administratie van u over.

Verkoop uw auto aan dé auto inkoper

Omdat wij vestigingen in het gehele land hebben hoeft u nooit ver te rijden naar één van onze auto inkoop vestigingen.

Wij vinden het belangrijk dat de aankoop van uw auto snel en veilig is. Daarom zorgen wij ervoor dat je binnen 24 uur na de zelfevaluatie een inleverafspraak hebt.

Als u uw auto aan ons verkoopt maken wij de betaling dezelfde dag over, zodat u niet met het geld over straat hoeft en het geld na 2 dagen op uw rekening staat.

Verkopen voor de beste prijs? Dat kan alleen bij de auto inkoop van wijkopenautos.be.