Auto inkoop - Dé auto inkoper van Europa

Wat de reden ook mag zijn, bij wijkopenautos.be bent u op het juiste adres voor auto inkoop. wijkopenautos.be is de grootste auto inkoper van Europa!

Alle automerken en modellen zijn welkom. Zelfs als de occasion niet meer in de beste staat verkeert, regelen wij de auto inkoop gratis. Inmiddels zijn wij verantwoordelijk voor 1.000.000 gekochte auto’s in Europa.

Dankzij een snel en eenvoudig taxatieproces doen wij direct een bod op uw auto, nadat we een proefrit hebben gemaakt. Indien u akkoord gaat met dit bod dan heeft u uw auto verkocht en maken we het via bankoverschrijving direct naar u over.

Online
evaluatie
Verkoopafspraak
maken

Online taxatie van uw auto

Vrijblijvende taxatie door een expert

Verkoop alleen als u dat wilt

1. Doe een online waardebepaling

online auto verkoop

Om te weten hoeveel uw auto nog ongeveer waard is doet u een online waardebepaling met onze taxatietool om de dagwaarde te berekenen. De dagwaarde van uw auto berekenen wij aan de hand van de cataloguswaarde. Dit is de officiële nieuwwaarde op het moment dat uw auto voor het eerst verkocht werd.

Als u uw voertuiggegevens invoert, ontvangen wij deze cataloguswaarde en bijkomende informatie over uw auto. Aan de hand van de kilometerstand en de waardevastheid van uw type auto berekenen wij de dagwaarde. Waardevastheid is de mate waarin een bepaald type auto aan waarde verliest, dit verschilt per type auto.

Over het algemeen zijn kleine auto's waardevaster dan grote en het kan per type van hetzelfde merk verschillen .Van alle Volkswagen occasions zijn de Volkswagen Polo en de Volkswagen Up! het meest waardevast. De Mercedes Benz A Klasse is de meeste waardevaste van alle Mercedes occasions, terwijl de R klasse niet erg waardevast is.

Als u onze taxatietool gebruikt, dan verschijnt de dagwaarde gelijk op uw scherm en we sturen deze ook naar uw e-mailadres. Wij raden aan om altijd een waardebepaling te doen via onze taxatietool, ook als u uw occasion inruilt. Dan weet u in ieder geval of de inruilprijs een geschikte prijs is. U zult merken dat het de moeite waard is om uw auto aan ons te verkopen.

Gratis online taxatie

2. Inruilen of verkopen?

U kunt uw auto natuurlijk inruilen en de dealer zal u een op het eerste gezicht mooi bod doen. Verkijk uzelf hier niet op, want u zult merken dat u tegelijkertijd bijna niets kunt afdingen op de nieuwe auto. Daarnaast doet zich vaak een situatie voor, waarbij u bijvoorbeeld een nieuwe Volkswagen Golf koopt en uw Volvo V40 inruilt.

De Volkswagen dealer ruilt niet graag Volvo occasions in en dit zal ook van invloed zijn op de inruilprijs. Wij specialiseren ons niet in één merk, maar kopen elke auto: wij hebben belangstelling voor alle occasions, zowel BMW occasions als Audi occasions en bieden zelfs sloop auto inkoop aan. Een merkdealer staat niet te springen om een sloopauto in te ruilen, maar wij hebben altijd belangstelling voor uw sloopauto.

3. Hét auto inkoop bedrijf: wijkopenautos.be

U heeft meerdere online auto inkoop bedrijven die een soortgelijke service aanbieden als wij. Waarom kiest u voor wijkopenautos.be? Waar deze andere auto inkoop bedrijven vaak werken met externe garagebedrijven, doen wij alles in eigen beheer: van de online taxatie tot de auto inkoop. Hierdoor voorkomen wij gedoe met een derde partij. Er zijn auto inkopers waar u betaalt voor een taxatie. Onze taxatie is altijd gratis en wordt uitgevoerd door een gecertificeerde inspecteur.

De taxatie van uw auto

Het is belangrijk dat u uzelf goed voorbereid op een taxatie en dat uw auto goed voor de dag komt. Volg daarom de volgende tips:

  • Check het pijl van de vloeistoffen onder de motorkap en vul ze zonodig bij
  • Rijd met uw auto door de wasstraat en zet hem in de wax
  • Stofzuig uw auto
  • Verwijder vlekken
  • Zorg dat uw auto fris ruikt
  • Verwijder kleine krassen, met bijvoorbeeld Turtle wax kunt u oppervlakkige krassen verwijderen

De taxateur staat voor u klaar als u bij ons komt voor een taxatie. Hij begint direct aan de taxatie en keert uw auto binnenstebuiten. Hij controleert de buitenkant op roest, krassen en deuken, neemt een kijk onder de motorkap voor een inspectie en onderzoekt ook het volledige interieur. Daarna doet hij een proefrit om de motor goed te testen en om te checken of de auto goed rijdt.

Het taxatieproces voor de sloopauto inkoop verloopt enigszins anders dan een normale taxatie, omdat onze taxateur niet kijkt naar de auto als geheel, maar naar de nog functionerende onderdelen en baseert daar de taxatiewaarde op. Na de taxatie volgt een gegarandeerd bod op uw auto en als u dit aanstaat verkoopt u uw auto direct!

Verkoop uw auto aan dé auto inkoper

Omdat wij vestigingen in het gehele land hebben hoeft u nooit ver te rijden naar één van onze auto inkoop vestigingen. Wij vinden het belangrijk dat de inkoop van uw auto snel en veilig verloopt. Daarom zorgen wij ervoor dat u binnen 24 uur na de online waardebepaling een afspraak hebt voor taxatie.

De taxatie wordt vakkundig en vlot uitgevoerd en neemt ongeveer een half uur in beslag. Als u uw auto aan ons verkoopt maken wij de betaling dezelfde dag over, zodat u niet met het geld over straat hoeft en het geld na 2 dagen op uw rekening staat. Zo kunt u direct doorzoeken naar een nieuwe auto of het geld ergens anders aan besteden. Twijfel niet en ga nu naar de taxatietool en voor een waardebepaling. Maak ook meteen een afspraak voor een taxatie. Het maakt niet uit wat voor auto u heeft. Wij kopen elke auto, ook uw auto schade- of sloopauto.

Hoe onze klanten onze service beoordelen

Schatting online kwam zeer goed overeen met de schatting tijdens de verkoop. Vriendelijk en professioneel personeel. Zeer snelle financiële afhandeling.
Eric L. | Leuven | Mazda CX-5, 2012 24.06.2019
Mooi prijs gehad correcte en prof afhandeling
Maria R. | Brugge | Volvo C 70, 2008 21.06.2019
Makkelijk,professioneel en correct.
Johan D. | Mechelen | Chevrolet Orlando, 2012 20.06.2019

Gratis online taxatie