Kenteken check bij wijkopenautos.be

Een tweedehands auto op het oog of uw huidige auto te koop zetten? In beide gevallen wilt u de autowaarde weten. Doe hier de kenteken check in 30 seconden.

Voertuiggegevens opvragen is een belangrijke en veilige stap in het aankoop of verkoopproces, maar de waarde van een tweedehands auto vind u bij wijkopenautos.be. De waardebepaling van de auto via onze kenteken check tool gaat snel, eenvoudig en is 100% gratis.

Met slechts het merk, model en bouwjaar doet u gratis en vrijblijvend de dagwaarde check op onze website. Na de check maakt u een afspraak bij één van onze vestigingen.

Taxeren
Afspraak maken

Professionele taxatie

Gratis bod dat u kunt vergelijken met anderen

Verkoop direct als u dat wilt

1. Alles over de kenteken check

kentekencheck

Het online opvragen van gegevens over een auto is nuttig als u van plan bent een auto te kopen én ook als u graag uw oude auto verkoopt. Online zijn op verschillende manieren deze gegevens te vinden. Bijvoorbeeld dagwaardes van auto's. Deze zijn belangrijk om te weten, zo weet u dat iemand niet teveel vraagt voor zijn of haar auto en zo weet u ook wat u kunt vragen voor uw eigen auto.

In ons buurland doen ze het anders dan wij. De kenteken check Nederland kan al worden gedaan met alleen het kenteken. Alle gegevens over een auto zijn hier verbonden aan een kenteken en door online het kenteken in te vullen kunt u direct de dagwaarde opvragen, al deze beschikbare gegevens komen uit het kentekenregister van de RDW. De RDW registreert alle auto's en import auto's die in Nederland rondrijden. Dat is handig, want zo kunt u heel makkelijk zien of iemand niet teveel vraagt voor die Renault die u graag wilt kopen.
De kenteken check België werkt iets anders. In België zijn meer gegevens nodig om informatie te kunnen opvragen over een auto.

Auto importeren
Dus bent u van plan een tweedehands auto aan te schaffen vanuit Nederland? Dan is de RDW kentekencheck een goed idee. Het is natuurlijk een risico om een auto over de grens te kopen. Want wat weet u nou eigenlijk over deze auto? Vrij weinig. Met de RDW kentekencheck kunt u een hoop informatie over Nederlandse voertuigen opvragen. Ook kunt u zien wanneer de APK verloopt, APK is de Nederlandse periodieke keuring en er zijn gegevens zichtbaar over het milieu label, CO2-uitstoot en of het voertuig gestolen is. Allemaal informatie die voor u als koper heel belangrijk zijn.

Kentekencheck van wijkopenautos.be

De kenteken check van wijkopenautos.be geeft u geheel gratis en vrijblijvend de dagwaarde (de huidige waarde van uw auto). Vul in onze handige tool op de website het merk van uw auto, het model en het bouwjaar in. Dit zijn de gegevens die in België nodig zijn voor het opvragen van de dagwaarde van een auto.
Ontvang binnen 30 seconden wat uw auto waard is. Houd rekening met het feit dat accessoires en de staat van de wagen niet bij deze waarde zijn inbegrepen. Mocht uw auto bijvoorbeeld schade hebben, dan is de autowaarde vanzelfsprekend lager. wijkopenautos.be is gratis, veilig en snel. Via onze online waardebepaling maakt u direct een afspraak bij één van onze 16 vestigingen voor een complete auto check.

Hoe werkt het checken op locatie?

Na het ontvangen van de dagwaarde via de online check komt u langs bij onze vestiging voor een taxatie. Onze professionals doen een volledige auto check en kijken daarbij naar de staat van de wagen. Dit is nodig voor het vaststellen van de verkoopwaarde. Aan de hand van een checklist inspecteert de professional de wagen. Daarnaast maakt hij een proefrit. Waar let onze taxateur op bij het auto checken? Zie onze autocheck lijst hieronder. Na een half uur stellen wij de verkoopwaarde vast, wat gelijk ons bod is. Dit is een vast en vrijblijvend bod. Akkoord? Dan is uw wagen direct verkocht! wijkopenautos.be regelt gratis de administratie en de vrijwaring.

wijkopenautos.be auto check

  • Beschadigingen in interieur en exterieur
  • Wegligging dmv een proefrit
  • Staat van de motor
  • Extra auto accessoires
  • Staat van de banden

Bereid u goed voor op de taxatie om het hoogste bod te ontvangen en om de verkoop zo soepel mogelijk te laten verlopen. Zorg dat u aankomt met een gepoetste wagen zodat we de lak goed kunnen beoordelen en zorg dat het interieur schoon is en alle vakjes opgeruimd. Kom nu langs bij een van onze vestigingen. Het is gratis, gemakkelijk en ook nog eens geheel vrijblijvend.

Hoe onze klanten onze service beoordelen

alle was in orde en zeer vriendelijke mensen
geert v. | Antwerpen | Audi A6, 1994 02.06.2015
ik ben zeer tevreden , vriendelijke mensen en heeft nog geen 2 dagen geduurd en mijn geld lag op mijn rekening.
Murat S. | Gent | Mercedes-Benz A-Klasse, 2007 30.08.2015
Correcte beoordeling, prima overeenkomst. Correcte betaling van overeengekomen bedrag binnen 2 werkdagen. Kortom aan te raden voor verkoop van uw auto.
Muriel J. | Antwerpen | Opel Corsa, 2016 09.11.2017