Bepaal gratis de exacte verkoopwaarde auto

Voordat u uw auto te koop zet, is het verstandig om eerst de verkoopwaarde auto te bepalen. Dit kunt u eenvoudig bij veel bedrijven doen. Maar niet altijd kosteloos.

Gratis voertuigevaluatie
in slechts 2 stappen

wijkopenautos.be biedt u de mogelijkheid uw auto gratis door professionele taxateurs te laten taxeren, zodat u precies weet hoeveel uw auto waard is. Bovendien doen we u gelijk een bod, zodat u uw auto direct kan verkopen voor de verkoopwaarde na de taxatie auto.

Gebruik daarom onze service gratis en vrijblijvend en vergelijk met andere aanbieders. Want wie vergelijkt, verkoopt slimmer!

Gratis een verkoopprijs online

Altijd een vestiging
dichtbij

Verkoop al binnen
24 uur

1. Verkoopwaarde auto: Hoe berekenen?

Verkoopwaarde auto

wijkopenautos.be presenteert een uniek concept dat zo efficiënt mogelijk de balans zoekt tussen de tijd die het verkopen van een auto kost en het geld dat de verkoop oplevert.

Wij streven ernaar om iedere auto, ongeacht het merk, de leeftijd of de conditie, zo snel mogelijk tegen een goede prijs van de huidige eigenaar over te nemen.

Dit doen wij door zoveel mogelijk duidelijkheid te scheppen over datgene, waar het bij een autoverkoop om draait: de waarde van de auto. Wat is de verkoopwaarde auto? is een vraag die door autobezitters vaak gesteld wordt.

Een vraag die wij door middel van een vakkundige taxatie van de restwaarde van uw auto, zo duidelijk mogelijk willen beantwoorden.

Op basis van onze bevindingen doen we u vervolgens een bod. Accepteert u dit bod? Dan is uw auto direct aan ons verkocht. Voordat we verder kijken naar de verkoopprocedure, zullen eerst de details van ons taxatieproces nader uiteengezet worden.

2. Verkoopwaarde berekenen met onze waardebepaling

wijkopenautos.be probeert op een zo vakkundig mogelijke wijze duidelijkheid te scheppen over de conditie en zijn verkoopwaarde auto. Dit doen we door de twee meest voorkomende taxatie mogelijkheden bij elkaar te brengen tot één overzichtelijk taxatieproces.

Bij ons wordt het gemak van de online taxatie gecombineerd met de kennis, ervaring en expertise van professionele taxateurs. Allereerst stellen we u onze online taxatietool ter beschikking, waarmee u binnen enkele minuten een indicatie van de dagwaarde van uw auto in uw mailbox ontvangt.

Door middel van het doorlopen van drie eenvoudige stappen, maakt de taxatietool op basis van merk, bouwjaar en kilometerstand een ruwe schatting van de waarde van uw auto op dit moment.

Gratis online taxatie

Het geschatte bedrag komt tot stand op basis van de catalogusprijs van de auto, verminderd met een schatting van hoeveel uw auto op dit moment heeft afgeschreven. Al deze bedragen zijn bij benadering en het is daarom verstandig zo snel mogelijk een afspraak te maken bij één van onze vestigingen bij u in de buurt voor een professionele taxatie.

Laat uw auto door onze professionele taxateurs uitvoerig onderzoeken en kom de exacte verkoopwaarde auto te weten. In tegenstelling tot onze taxatietool nemen onze experts het totaalplaatje in ogenschouw. Zo inspecteren ze niet alleen de staat van uw auto onder de motorkap, ook nemen ze zowel de binnen- als de buitenkant van het voertuig grondig onder de loep.

Op grond van al hun bevindingen doen ze u vervolgens een eindbod, waarvan zij menen dat het recht doet aan de staat van uw auto op dit moment. Het is vervolgens geheel aan u om te beslissen of u met dit bod akkoord gaat of niet. Zo ja, dan is uw auto succesvol verkocht.

Als full-service bedrijf nemen we de schrapping van uw auto volledig voor onze rekening. Dit betekent dat het bod accepteren wat ons betreft uw laatste handeling binnen het verkoopproces is. Bovendien maken we het bedrag nog dezelfde dag naar u over, zodat het na twee werkdagen op uw rekening staat. Een service die wij graag en vanzelfsprekend aan al onze klanten leveren.

3. Eerst verkoopwaarde berekenen en dan verkopen

Staat de cataloguswaarde u nog helder voor de geest en bent u benieuwd hoeveel uw auto op dit moment waard is? Meld u dan nu eenvoudig aan voor een gratis en complete taxatie bij wijkopenautos.be door uw gegevens in onze taxatietool in te vullen.

Kom te weten hoeveel uw auto op dit moment bij benadering waard is, maak direct een afspraak voor een definitieve taxatie en ervaar zelf wat wij voor u kunnen betekenen.

Misschien is de auto waarvoor u vandaag een prijsindicatie hebt op gevraagd, morgen al verkocht. Wij streven ernaar zo snel en gemakkelijk mogelijk iedere auto binnen 24 uur van de huidige eigenaar over te nemen.

Bovendien maken we het geld nog dezelfde dag naar u over, zodat het binnen een aantal werkdagen op uw rekening staat. Wacht daarom niet te lang en vraag nog vandaag een indicatie van de verkoopwaarde auto aan op onze site.

Nu de verkoopwaarde auto berekenen? Maak dan snel een afspraak bij ons in de vestiging!

Hoe onze klanten onze service beoordelen