De prijzige en opvallende wagens van onze Rode Duivels

Het voetbalseizoen is inmiddels in volle gang en de Rode Duivels hebben zich nu geplaatst voor het EK van 2016 in Frankrijk.

12.10.2015

Voetballers en hun wagens
Gratis online taxatie

De wedstrijd tegen Andorra werd zoals verwacht met gemak gewonnen, na winst op Israël werden ze reekshoofd en nu staan ze zelfs nummer 1 op de wereldranglijst! Dat de Rode Duivels het ook financieel goed doen blijkt wel uit de dure wagens waarin ze naar de trainingen voor de kwalificatiewedstrijd komen. In welke bolides zullen we Hazard, de Bruyne of Vertonghen zien aankomen voor de trainingen? Wie heeft de grootste en meeste extravagante wagen en wie rijdt er in boodschappenwagentje? Wie ruilt zijn wagen moeiteloos in en wie moet op zoek naar tweedehands auto opkopers?

Wij hebben ons eigen elftal van Rode Duivels samengesteld aan de hand van hun auto’s. De auto’s zijn geselecteerd op basis van snelheid, agressie, en acceleratievermogen, maar ook ondergeschiktheid aan het team. Thomas Vermaelen ligt helaas weer in de lappenmand, maar dankzij zijn auto zit hij wel in ons team! En rijdt Jan Vertonghen daadwerkelijk in een Toyota Corolla!? Wij hebben het antwoord!

1. Axel Witsel
Middenvelder, Zenit Sint-Petersburg

Foto: © CC 2.0 Елена Рыбакова

Axel heeft een Cadillac Escalade en denkt daarmee aan de toekomst. Nu is hij nog de trotse vader van één dochter, maar zijn wagen is groot genoeg om een heel elftal mee te vervoeren. Gewoon veel scoren Axel!

Foto: © CC 2.0 FotoSleuth

2. Romelu Lukaku
Spits, Everton

Foto: © CC 2.0 Aleksandr Osipov

Lukaku heeft het financieel goed voor elkaar, want zijn Bentley Continental GT heeft hem bijna 200.000 euro gekost. Hij is hiermee de bezitter van de duurste wagen van ons nationale team. Hij wint echter geen originaliteitsprijs, want Romelu is zeker niet de enige speler met deze auto.

Foto: © CC 2.0 CONCAVO WHEELS.

3. Dries Mertens
Aanvaller, Napoli

Foto: © CC 2.0 عمرو المعتصم

Dries houdt van snel en blijkbaar ook van het milieu. Hij rijdt als enige in een elektrische auto: een BMW i8. Het is alleen te hopen dat Dries zelf niet aan de stekker hoeft tijdens de wedstrijden. Wij kunnen in ieder geval je autokeuze uit esthetisch en milieuoogpunt waarderen, Dries!

Foto: © CC 2.0 Falcon® Photography

4. Kevin De Bruyne
Aanvallende middenvelder, Manchester City

Foto: © CC 2.0 Erik Drost

Hier zie je een zwarte Mercedes AMG G63, maar deze rasechte rosse Rode Duivel rijdt in een rode uitvoering. Een behoorlijk grote auto voor Kevin, maar hij heeft natuurlijk ook net een megatransfer gemaakt naar Manchester City.

Foto: © CC 2.0 Nakhon 100

5. Marouane Fellaini
Middenvelder, Manchester United

Foto: © CC 2.0 Erik Drost

Fellaini werd door boulevardblad ‘The Sun’ ooit omgedoopt tot ‘The Perminator’, vanwege zijn verschijning én meedogenloze spel. Hij rijdt in een Mercedes AMG GT. Als er één auto is waar ‘The Perminator’ in zou moet rijden is het deze cybernetische sportwagen wel! Goede keuze Marouane.

Foto: © CC 2.0 Ben

6. Laurent Depoitre
Spits, AA Gent

Foto: © CC 2.0 Кирилл Венедиктов

Laurent Depoitre, die bekend staat als een van de beste spitsen van de nationale competitie, heeft een Mercedes CLA 45 AMG 4Matic. Tegen Andorra maakte hij zijn debuut en scoorde meteen. Geen wonder dat deze geweldenaar in de de belangstelling van Tottenham Hotspur staat!

Foto: © CC 2.0 Loadbeta

7. Eden Hazard
Vleugelspeler, Chelsea

Foto: © CC 2.0 Ben Sutherland

Hazard is een ware autoverzamelaar. Hij bezit op zijn minst vier auto’s: een BMW X6, Audi R8 V10, Audi RS 4 en een Mercedes SLS AMG. De laatste vinden we het beste passen bij deze vleugelspeler.

Foto: © CC 2.0 Michael Gil

8. Jan Vertonghen Verdediger, Tottenham Hotspur

Foto: © CC 2.0Ben Sutherland

Het verhaal dat Jan Vertonghen in een Toyota Corolla rijdt, trekt natuurlijk op niets. Hij werd onlangs alleen door zijn mama bij de training afgezet in haar Corolla. Hetgeen natuurlijk wel voor mooie beelden zorgde. Normaal doet Super Jan niet onder voor zijn medespelers en rijdt hij in een forse Ford Mustang.

Foto: © CC 2.0 Spanish Coches

9. Simon Mignolet
Keeper, Liverpool

Foto: © CC 2.0 Ronnie Macdonald

Mignolet is een gewone jongen die niet van opvallen houdt, maar lekker wil keepen. Hij is geen jongen voor een Cadillac of een grote Mercedes, want de laatste keer dat wij hem tegenkwamen reed hij in een degelijke Audi A4. Fijn zo’n keeper die met beide benen op de grond blijft staan, behalve als er in de kruising geschoten wordt natuurlijk!

Foto: © CC 2.0 Ingy The Wingy

10. Thomas Vermaelen
Verdediger, Barcelona

Foto: © CC 2.0 Football.ua

Vermaelen is onze persoonlijke favoriet, want wij zijn gek op oldtimers. Het zou flauw zijn vergelijkingen maken tussen oude auto’s en Vermaelens huidige gesteldheid. Wij hopen namelijk dat Thomas snel weer de oude is, als vanouds zal schitteren op het EK én dat hij in zijn Nissan Figaro naar de training komt!

Foto: © CC 2.0 Martin Pettitt

11. Nicolas Lombaerts
Verdediger, Zenit Sint-Petersburg

Foto: © Михаил Разуваев CC 2.0

Nicolas Lombaerts is de tweede speler in onze selectie die in een Bentley Continental GT rijdt. Misschien niet origineel van de heren en ook niet van ons, maar wij hebben graag twee van zulke klasbakken in onze selectie.

Foto: © CC 2.0 Damian Morys

*De getoonde foto's zijn verkregen in overeenstemming met de licenties van Creative Commons.