Binnen 24 uur van uw auto af

U wilt zo snel mogelijk van uw auto af. Dan is wijkopenautos.be de juiste keuze. Bij ons bent u binnen 24 uur gemakkelijk van uw auto af.

Naast snelheid bent u natuurlijk ook op zoek naar een goede prijs. Onze taxatietool geeft na het invullen van uw autogegevens direct een indicator van de autowaarde. In deze prijs is nog niet de staat van uw wagen meegenomen.

Kom daar voor langs bij één van onze vestigingen om uw auto te laten inspecteren door onze bekwame taxateurs. Op basis van deze inspectie doen wij u een marktwaardig bod. Vervolgens kunt u de auto bij ons achterlaten en wij regelen de rest voor de verkoop auto. Geheel gratis en binnen 24 uur bent u van uw auto af!

Online
evaluatie
Verkoopafspraak
maken

Online taxatie van uw auto

Vrijblijvende taxatie door een expert

Verkoop alleen als u dat wilt

1. Ik wil mijn auto verkopen

Auto verkopen aan wijkopenautos.nl

Er komt een dag dat u uw rijbewijs haalt. Wat een heerlijke manier van vervoeren. Misschien koopt u wel direct een auto of wacht u nog even met de aanschaf. Een auto is natuurlijk niet iets dat u zomaar aanschaft. Maar laten we ervan uitgaan dat u wel een auto bezit. In dat geval komt er een dag dat u denkt: Ik wil van mijn auto af.

Gaat u uw auto verkopen? De meest voorkomende redenen zijn:

  1. Werk: Veel mensen gebruiken hun auto graag voor werk. Het is in sommige gevallen sneller dan het openbaar vervoer. Maar wanneer u van baan veranderd kan het zo zijn dat het veel voordeliger wordt om met het openbaar vervoer of met de fiets te reizen. Die auto die voor de deur staat kost u nu onnodig extra geld. Dat is een reden voor veel mensen om te kiezen voor verkoop.
  2. Ziekte of ongeval: Het is een reden die helaas niet zo leuk is maar wel veel voorkomend. Bij een langdurige ziekte, ongeval of het overlijden van een persoon kan een reden zijn om een auto te verkopen. Logisch is het wel, want voor een auto die ongebruikt voor de deur staat wordt ook belasting betaald. Het is dan makkelijker om de auto te verkopen.
  3. Te hoge maandlasten: Een auto is een luxe product en luxeproducten kosten nu eenmaal wat meer geld. Een auto kan maandelijks erg duur zijn. U komt niet uit onder kosten voor bijvoorbeeld de verzekering, wegenbelasting en het verbruik. Met een auto die niet zuinig is betaalt u veel te veel voor het verbruik van uw auto. En dat is zonde. Naast maandelijkse kosten brengt een auto ook onvoorziene kosten met zich mee, zoals reparaties. Door uw auto te verkopen bent u direct van deze maandlasten af.
  4. Gezinssamenstelling: Samenwonen, een baby verwachten of gaan de kinderen uit huis? Er zijn zoveel verschillende redenen waardoor uw gezinssamenstelling veranderd. Dat kunnen redenen zijn waardoor uw huidige wagen te klein wordt of te groot en te duur. In die gevallen wordt de auto verkocht om een nieuwe aan te schaffen, eentje die wel weer bij de gezinssituatie past.

Eerst taxeren en dan van je auto af

Als u zeker bent dat u uw auto wilt verkopen, is het handig om snel te weten waar u aan toe bent. Als u denkt: ik wil van mijn auto af, doet u er verstandig aan uw voertuig eerst te laten taxeren.

Dit kan vrijblijvend op onze website. Deze waardebepaling doet u via onze online taxatietool. Deze is gratis en verplicht u tot niets. Wel maken wij u erop attent dat dit bedrag een indicatie is van wat wij uiteindelijk voor uw auto betalen. Dit kan na berekening dus hoger of lager uitvallen.

Omdat ons systeem digitaal is rekenen wij maar een aantal factoren aan uw voertuig mee. Op onze website vragen wij om het type auto en de kilometers die op de teller staan. Eventuele extra opties aan uw voertuig of gebruikssporen zien wij niet digitaal en worden daarom ook niet meegerekend in de eerste waardebepaling.

Denkt u na onze tool ingevuld te hebben nog steeds 'ik wil van mijn auto af'? Dan is het een goed idee om een afspraak te maken met onze expert in de garage. Hier wordt de auto aan de hand van een checklist binnen een halfuur compleet nagekeken waarna onze expert tot een definitieve prijs komt. Zo simpel kan het zijn als u denkt: ik wil van mijn auto af. Gebruik vandaag nog onze taxatietool en maak meteen een afspraak om geen vragen meer over te laten. Bij wijkopenautos.be krijgt u duidelijkheid en kunt u gegarandeerd en snel iedere auto verkopen.

Gratis online taxatie

2. Ik wil mijn auto kwijt aan wijkopenautos.be

Uw auto verkopen. Veel mensen denken dan direct aan particulier verkopen of via een auto veiling. Zij denken aan tweedehands verkoop sites, het maken van een advertentie en de tijd die erin gaat zitten.

Maar vooral denken zij aan de prijs die ze hopen te krijgen. Iedereen verkoopt zijn of haar auto via een website. Dus waarom u niet? Daar zit het probleem. Sites voor tweedehandsauto's stromen over en binnen een dag staat uw advertentie niet meer bovenaan. Ook worden er pagina's vol met de Volkswagen Golf aangeboden, precies zoals die van u is. En die van u heeft wat schade op de bumper. Wie zou daar nou voor kiezen?

Hoe zorgt u dat uw advertentie opvalt? Allemaal vragen die door uw hoofd schieten. De verkoop van uw auto kan zo wel weken gaan duren. En als u verkoopt vanwege hoge maandlasten of vanwege een andere reden waardoor de auto snel weg moet, wilt u niet zo lang wachten. Want u blijft gewoon betalen in de tijd dat uw auto voor de deur staat.

Wel heeft u op deze manier alles zelf onder controle als u besluit: ik wil van mijn auto af. Toch is het goed om ook stil te staan bij andere verschillende stappen die bij particuliere verkoop komen kijken. U doet alles zelf, naast de advertentie en het ontvangen van geïnteresseerden zit u vervolgens ook met al het geregel en de papieren.

Een andere optie is uw auto onder te brengen bij een dealer, maar dan heeft u allereerst de schone taak om een geschikte te zoeken. Omdat wij al jarenlang in de autobranche zitten weten wij dat dit een aardige klus kan zijn. Feit is dat niet alle autodealers uw auto zomaar inkopen, ze handelen vaak alleen in hun eigen automerken en niet als een alles omvattende auto inkoopbedrijf. Gevolg is dat u een aantal dealers moet bellen en een prijs af moet wachten die misschien ver onder de werkelijke inruilwaarde zit. Daar wordt natuurlijk niemand gelukkig van.

Maak het uzelf daarom makkelijk en bezoek wijkopenautos.be als u weet: ik wil van mijn auto af. Voer uw voertuiggegevens in en zie direct een waardebepaling auto.

Onze services zijn vrijblijvend en gratis, na de online taxatie bepaalt u zelf of u het voertuig naar onze garage rijdt en ook na inspectie zit u nergens aan vast. Bedenk u wel dat wijkopenautos.be u compleet ontzorgd als u uw voertuig bij ons in de garage achterlaat.

Wij maken namelijk de administratie in orde, van afmelding bij de verzekering tot schrappingsbewijs. Daarna storten wij het geld direct op uw rekening zodat u op korte termijn nieuwe plannen kan maken met het bedrag. Kortom, denkt u: ik wil van mijn auto af? Bezoek dan nu onze website voor een vrijblijvende waardebepaling.

Hoe onze klanten onze service beoordelen

Snelle en heel correcte service!!!
Koenraad E. | Gent | Opel Astra, 2010 14.09.2017
Positief. Vriendelijke mensen, eerlijke prijs en rap afgehandeld.
Guy D. | Harelbeke | Audi A3, 2002 13.08.2017
vlot personeel, alles keurig afgehandeld
mark r. | Gent | Mazda CX-5, 2015 23.07.2015