U denkt: ik wil van mijn auto af? Dat kan binnen 24 uur!

Wilt u van uw auto af en het liefst zo snel mogelijk? Dan is Wijkopenautos.be de juiste keuze. Bij ons bent u binnen 24 uur gemakkelijk van uw auto af.

Naast snelheid bent u natuurlijk ook opzoek naar een goede prijs. Onze taxatietool geeft na het invullen van uw autogegevens direct een indicator van de autowaarde. In deze prijs is nog niet de staat van uw wagen meegenomen.

Kom daarvoor langs bij één van onze vestigingen om uw auto te laten inspecteren door onze bekwame taxateurs. Op basis van deze inspectie doen wij u een marktwaardig bod. Vervolgens kunt u de auto bij ons achterlaten en wij regelen de rest. Geheel gratis en binnen 24 uur bent u van uw auto af!

Gratis online taxatie van je auto
  • Wij maken het geld direct naar u over.
  • Onze service is 100% gratis
  • Na het sluiten van de verkoopovereenkomst handelen wij uw dossier vertrouwelijk af.

Ik wil mijn auto verkopen?

Ook als de autobranche wel uw branche is, is het handig om snel te weten waar u aan toe bent. Als u denkt: ik wil van mijn auto af doet u er verstandig aan uw voertuig eerst te laten taxeren. Dit kan vrijblijvend op onze website. Deze waardebepaling auto is gratis en verplicht u tot niets. Wel maken wij u erop attent dat dit bedrag een indicatie is van wat wij uiteindelijk voor uw auto betalen. Dit kan na berekening dus hoger of lager uitvallen. Omdat ons systeem digitaal is rekenen wij maar een aantal factoren aan uw voertuig mee. Op onze website vragen wij om het type auto en de kilometers die op de teller staan. Eventuele extra opties aan uw voertuig zien wij niet digitaal en worden daarom ook niet meegerekend in de eerste waardebepaling.

Als u na deze eerste stap nog steeds denkt: ik wil van mijn auto af bieden wij de mogelijkheid om een afspraak te maken bij onze expert in de garage. Hier wordt de auto aan de hand van een checklist binnen een halfuur compleet nagekeken waarna onze expert tot een definitieve prijs komt. Zo simpel kan het zijn als u denkt: ik wil van mijn auto af. Gebruik vandaag nog onze taxatietool en maak meteen een afspraak om geen vragen meer over te laten. Bij wijkopenautos.be krijgt u duidelijkheid en kunt u gegarandeerd en snel iedere auto verkopen.

Laat je auto nu taxeren:

Ik wil mijn auto kwijt aan Wijkopenautos.be

Veel mensen willen hun auto particulier verkopen via een auto veiling. Op deze manier heeft u zelf alles onder controle als u besluit: ik wil van mijn auto af. Toch is het goed om stil te staan bij de verschillende stappen die bij particuliere verkoop komen kijken. U doet alles zelf, maar zit vervolgens ook met al het geregel en de papieren. Tweede optie is ervoor kiezen om uw voertuig onder te brengen bij een dealer, maar dan heeft u allereerst de schone taak om een geschikte te zoeken. Omdat wij al jarenlang in de autobranche zitten weten wij dat dit een aardige klus kan zijn. Feit is dat niet alle autodealers uw auto zomaar inkopen, ze handelen vaak alleen in hun eigen automerken en niet als een alles omvattende auto inkoopbedrijf. Gevolg is dat u een aantal dealers moet bellen en een prijs af moet wachten die misschien ver onder de werkelijke inruilwaarde zit. Daar wordt natuurlijk niemand gelukkig van.

Maak het uzelf daarom makkelijk en bezoek wijkopenautos.be als u weet: ik wil van mijn auto af. Voer uw voertuiggegevens in en zie direct een waardebepaling auto. Onze services zijn vrijblijvend en gratis, na de online taxatie bepaalt u zelf of u het voertuig naar onze garage rijdt en ook na inspectie zit u nergens aan vast. Bedenk u wel dat wijkopenautos.be u compleet ontzorgd als u uw voertuig bij ons in de garage achterlaat. Wij maken namelijk de administratie in orde, van afmelding bij de verzekering tot schrappingsbewijs. Daarna storten wij het geld direct op uw rekening zodat u op korte termijn nieuwe plannen kan maken met het bedrag. Kortom, denkt u: ik wil van mijn auto af? Bezoek dan nu onze website voor een vrijblijvende waardebepaling.

Laat je auto nu taxeren: