Snel van uw auto af? Verkoop binnen 24 uur!

U wilt zo snel mogelijk van uw auto af en zoekt daarvoor een betrouwbare partner. wijkopenautos.be is de juiste keuze. Wij vertellen stap voor stap hoe u uw auto binnen 24 uur kunt verkopen. Zonder gedoe!

wijkopenautos.nl biedt een transparant proces waarin u de keuze maakt. Als u van uw auto af wilt nemen wij alle zorgen uit handen en zorgen wij voor het beste bod. Dat kunnen wij doordat wij samenwerken met een groot Europees dealernetwerk.

Maak direct een afspraak in een van onze vestigingen voor een waardebepaling en een vrijblijvend bod van onze experts. Doordat onze service van begin tot eind gratis is kunt u zelf bepalen wanneer u uw auto verkoopt.

wijkopenautos.be werkt heel simpel: Afspraak maken, waarde laten bepalen en verkopen!

Gratis voertuigevaluatie
in slechts 2 stappen

Kosteloze online
waardebepaling

Ontvang de definitieve verkoopprijs rechtstreeks vanuit huis

Verkoop als het gewenst is & snelle betaling

1. Ik wil mijn auto verkopen

U denkt: Ik wil van mijn auto af. Hoe? Wilt u direct verkopen of heeft u tijd om de verkoop zelf te regelen? Ziet u de lol in het onderhandelen of wilt u liever de beste prijs zonder teveel inspanning?

Eerst taxeren en dan van uw auto af

Een van de valkuilen bij het verkopen van uw auto is het vaststellen van een eerlijke prijs, want de beste prijs krijgt u nooit als u onder de echte waarde of hierboven gaat zitten.

Dus als u denkt: ik wil van mijn auto af, doet u er verstandig aan uw voertuig eerst te laten taxeren.

Uw auto laten taxeren bij wijkopenautos.be

U kunt vrijblijvend een indicatie van de dagwaarde opvragen via de taxatietool. Deze is gratis en verplicht u tot niets.

De online waardebepaling is slechts een indicatie van wat uw auto echt waard is. Deze waarde kunnen wij alleen vaststellen bij een waardebepaling in de vestiging.

Ons digitale systeem houdt rekening met een aantal factoren bij het berekenen van een indicatie van de dagwaarde.

Welke gegevens hebben wij van u nodig voor de eerste gratis waardebepaling?

 • Merk + model
 • Kilometerstand
 • Bouwjaar

Doordat wij de online waarde slechts baseren op deze factoren zijn de eventuele extra’s of schades niet meegerekend. De waardebepaling die u ontvangt in de vestiging kan daardoor anders uitvallen.

Tool ingevuld en nog steeds denkt u ‘ik wil van mijn auto af’? Maak dan vandaag nog een afspraak met een expert in onze vestiging. Aan de hand van een uitgebreide checklist loopt onze inspecteur binnen een half uur uw auto na.

Wij doen vervolgens een goed en eerlijk bod op basis van de huidige waarde. Gaat u akkoord? Dan heeft u een koper gevonden en is uw auto verkocht!

Van het eerste contact tot de daadwerkelijke verkoop helpen wij u stap voor stap door het hele proces. Zo simpel kan het zijn als u denkt: ik wil van mijn auto af.

Gratis online taxatie

2. Ik wil mijn auto kwijt, maar waar?

Er zijn veel manieren om uw auto te verkopen. Dat kan particulier door zelf een advertentie te maken en tijd te steken in proefritten en onderhandelingen. Maar u kunt ook van uw auto af bij een dealer.

Elke manier heeft voor- en nadelen. Maar als u een plek zoekt waar u uw auto kunt verkopen zonder gedoe voor het beste bod én dat allemaal mogelijk binnen 24 uur? Dan heeft u de juiste plek gekozen.

Particulier verkopen

 • Snelheid: ✘ ✘ 
 • Gemak: ✘ ✘ 
 • Beste bod: ✔ 

Verkopen aan dealer

 • Snelheid: ✘ 
 • Gemak: ✘ 
 • Beste bod: ✘ ✘ 

wijkopenautos.be

 • Snelheid: ✔  ✔ 
 • Gemak: ✔  ✔ 
 • Beste bod: ✔ 

Particuliere verkoop
Veelal kost een online advertentie geld en bent u niet de enige die een auto probeert te verkopen voor de beste prijs. Binnen een dag is uw advertentie niet zichtbaar meer en potentiële kopers komen niet opdagen.

Een hoop zorgen om vervolgens bij de onderhandelingen te merken dat uw auto zelf verkopen toch meer gedoe met zich meebrengt dan waar u zin in had.

Verkoop aan de dealer
Is de dealer dan een goede optie? Vaak is uw auto sneller verkocht dan bij particuliere verkoop, maar daar hangen op zijn beurt nadelen aan.

De lokale Peugeot dealer zit niet te wachten op uw Volkswagen en daar is het bod ook naar. De dealer gaat vaak flink onder de waarde zitten om eigen marges te behalen.

Uw auto verkopen aan wijkopenautos.be? Wij kopen elke merk, iedere leeftijd, elke staat.

Ik verkoop mijn auto aan wijkopenautos.be

U wilt de controle over de verkoop, maar niet de zorgen als u besluit: ik wil van mijn auto af.

Bij wijkopenautos.be bent u op de goede plek. Stap voor stap regelen wij de verkoop met u: transparant en eerlijk.

Wij zorgen dat u de controle heeft, want elke stap in ons proces is volledig gratis. Daarom kunt u na onnze waardebepaling ook afzien van de verkoop.

Voordelen van de verkoop aan wijkopenautos.be

Maak het uzelf daarom makkelijk en bezoek wijkopenautos.be als u weet: ik wil van mijn auto af.

 • Gratis en vrijblijvend - Van online waardebepaling tot afspraak in de vestiging
 • Het beste bod op basis van de huidige waarde
 • Verkoopmogelijkheid binnen 24 uur
 • Gratis overname van administratieve afhandeling
 • Het geld wordt direct overgemaakt naar uw bankrekening
 • Inkoop van elke merk en model met of zonder schade

Denkt u: Ik wil van mijn auto af? Wij helpen u met een succesvolle verkoop van begin tot eind.

3. Waarom gaat u uw auto verkopen?

De meeste mensen regelen in hun leven wel een keer een autoverkoop. Wat de reden hiervoor is zal voor veel mensen verschillen. Geld, gezinssamenstelling en toe aan vervanging zijn redenen die we vaak horen.

Gaat u uw auto verkopen? Hieronder de meest voorkomende redenen:

1. Werk Veel mensen gebruiken hun auto graag voor werk. Het is in sommige gevallen sneller dan het openbaar vervoer. Maar wanneer u van baan veranderd kan het zo zijn dat het veel voordeliger wordt om met het openbaar vervoer of met de fiets te reizen. Die auto die voor de deur staat kost u nu onnodig extra geld. Dat is een reden voor veel mensen om te kiezen voor verkoop.
2. Ziekte of ongeval Het is een reden die helaas niet zo leuk is maar wel veel voorkomend. Bij een langdurige ziekte, ongeval of het overlijden van een persoon kan een reden zijn om een auto te verkopen. Logisch is het wel, want voor een auto die ongebruikt voor de deur staat wordt ook belasting betaald. Het is dan makkelijker om de auto te verkopen.
3. Te hoge maandlasten Een auto is een luxe product en luxeproducten kosten nu eenmaal wat meer geld. Een auto kan maandelijks erg duur zijn. U komt niet uit onder kosten voor bijvoorbeeld de verzekering, wegenbelasting en het verbruik. Met een auto die niet zuinig is betaalt u veel te veel voor het verbruik van uw auto. En dat is zonde. Naast maandelijkse kosten brengt een auto ook onvoorziene kosten met zich mee, zoals reparaties. Door uw auto te verkopen bent u direct van deze maandlasten af.
4. Gezinssamenstelling Samenwonen, een baby verwachten of gaan de kinderen uit huis? Er zijn zoveel verschillende redenen waardoor uw gezinssamenstelling veranderd. Dat kunnen redenen zijn waardoor uw huidige wagen te klein wordt of te groot en te duur. In die gevallen wordt de auto verkocht om een nieuwe aan te schaffen, eentje die wel weer bij de gezinssituatie past.

Maak direct een afspraak bij wijkopenautos.be in de vestiging en wees 1 stap dichterbij een succesvolle autoverkoop.

Hoe onze klanten onze service beoordelen

Snelle en heel correcte service!!!
Koenraad E. | Gent | Opel Astra, 2010 14.09.2017
Positief. Vriendelijke mensen, eerlijke prijs en rap afgehandeld.
Guy D. | Harelbeke | Audi A3, 2002 13.08.2017
vlot personeel, alles keurig afgehandeld
mark r. | Gent | Mazda CX-5, 2015 23.07.2015