Gratis uw sloopauto verkopen

Een sloopauto op de stoep staan is zonde van uw parkeerplaats en uw geld. Verkopen dus. Kom langs voor een gratis taxatie bij wijkopenautos.be.

Onze online taxatietool gaat uit van een nog goed functionerende auto, niet een sloopauto. Maak daarom direct een afspraak bij één van onze vestigingen bij u in de buurt. Gebaseerd op hun bevindingen doen onze taxateurs u een aantrekkelijk bod.

Ga akkoord en verkoop uw sloopauto zo nog dezelfde dag. Wij regelen al het papierwerk geheel gratis voor u en dit is inclusief de vrijwaring. Daarnaast is de taxatie op locatie ook nog eens helemaal gratis en vrijblijvend.

Taxeren
Afspraak maken

Professionele taxatie

Gratis bod dat u kunt vergelijken met anderen

Verkoop direct als u dat wilt

1. Bepaal of uw auto een sloopauto is

Sloopauto verkopen

Uw auto is ernstig beschadigd en moet gerepareerd worden om weer fatsoenlijk te kunnen functioneren. Maar hoe weet u zeker of uw auto een sloopauto is? Uw auto is een sloopauto als de reparatiekosten hoger zijn dan de dagwaarde van uw auto. Uw auto is dan economisch total loss . De dagwaarde van uw auto is de waarde die uw auto in een normale staat nu nog waard zou zijn geweest. Deze dagwaarde berekent u eenvoudig met onze online taxatietool. Als u de reparatiekosten weet dan berekent u eenvoudig of uw auto een sloopauto is. Ga naar onze taxatietool en vul uw voertuiggegevens, de kilometerstand van uw auto en uw e-mailadres in. De dagwaarde van uw auto verschijnt onmiddellijk op uw scherm. Is deze waarde lager dan de reparatiekosten? Dan is uw auto een sloopauto.

Wat kunt u dan het beste doen? Lange tijd zat er niets anders op dan uw auto te verkopen aan de sloop voor de schrootprijs. U hebt tegenwoordig tal van auto verkoopsites waar u uw auto zelf kunt verkopen, maar er zal niet veel vraag zijn. Slechts een autoliefhebber die op zoek is naar onderdelen zal nog geïnteresseerd zijn in één of een aantal onderdelen, maar dat zal niet veel geld opleveren. Een ander alternatief voor uw auto verkopen aan de sloop, is uw sloopauto in het buitenland verkopen. Vaak is het mogelijk om de auto in het buitenland voor een lagere prijs te repareren en dan wordt het opeens aantrekkelijk om deze reparatie wel uit te voeren.

Als u besluit om uw auto te exporteren dan moet u er rekening mee houden dat dit ten eerste een hoop papierwerk oplevert. Ten tweede kost het geld: u moet de auto verzekeren voor de export. Bovendien moet u een geschikte koper vinden in het buitenland. Niet de meest ideale en snelle manier om van uw auto af te komen.

2. Verkoop uw sloopauto aan wijkopenautos.be

Wij bieden als full-service bedrijf het snelste en het meeste ideale alternatief voor de autosloperij of andere tweedehands auto opkopers . Wij kopen elke auto: aan ons kunt u zelfs uw oude auto verkopen die compleet versleten is en die u ook niet meer kunt exporteren. Zelfs als uw auto in een echt slechte staat verkeert en niet veel meer is dan een wrak, dan kunt u uw auto nog aan ons verkopen. Als u uw autowrak wilt verkopen dan inspecteert onze taxateur welke onderdelen nog functioneren of geschikt zijn voor hergebruik en baseert daar de verkoopprijs van de auto op.

Kom dus naar wijkopenautos.be als u uw sloopauto wilt verkopen. Aan ons kunt u namelijk elke auto snel verkopen. Al is de auto een compleet wrak of totaal versleten, wij bieden u een geschikte prijs. Ga nu naar onze taxatietool om de dagwaarde te bepalen en om te berekenen of uw auto daadwerkelijk een sloopauto is. Maak direct een afspraak voor een taxatie. Wij bepalen dan wat uw auto werkelijk nog waard is en doen een vrijblijvend bod. Bovendien regelen wij de volledige administratieve afhandeling. Wij regelen het papierwerk ter plekke. Uw sloopauto verkopen is nog nooit zo makkelijk geweest.

Gratis online taxatie