Dé auto opkopers van België!

Tweedehands auto opkopers in verschillende steden geven verschillende prijzen. Consistentie is ver te zoeken, net als de échte waarde van uw auto. Bij wijkopenautos.be doen we het anders.

Na onze online dagwaarde indicatie ontvangen we u in onze vestiging voor een professionele occasion taxatie. Deze krijgt in iedere vestiging dezelfde uitkomst, of deze nu in Brussel of in Antwerpen plaatsvindt!

Zo ontvangt u niet alleen een eerlijke en marktwaarde prijs voor tweedehands auto's, de occasion is binnen 24 uur verkocht! Zo vindt u de beste prijs met het gemak van een gestroomlijnd proces.

Online
evaluatie
Verkoopafspraak
maken

Online taxatie van uw auto

Vrijblijvende taxatie door een expert

Verkoop alleen als u dat wilt

1. Tweedehands auto verkopen aan een auto opkoper?

Opkoper auto

U bent toe aan een nieuwe auto, de huidige moet worden verkocht. Wat zijn de opties en waar krijgt u het mooiste bedrag voor uw oude wagen? En ook belangrijk: waar spendeert u het minst tijd aan de verkoop.

Want anno 2019 zijn we allemaal druk en hebben we wel wat beters te doen dan een geschikte koper vinden en proefritten organiseren.

Occasions verkopen vandaag de dag is lastig. Zeker met schadeauto's. Deze gaan naar tweedehands auto opkopers.

Via internet uw Fiat, Ford of Daihatsu occasions verkopen met een flinke deuk in de deur is niet eenvoudig. Zodra kopers langskomen voor de proefrit merkt men dat het voertuig niet is wat zij verwachten, zelfs met vermelding op de advertentie.

Uw auto verkopen bij wijkopenautos.be daarentegen is eenvoudig. Aan ons verkoopt u iedere occasion voor een marktwaardige prijs. Wij geven advies als u uw occasion online verkoopt aan auto opkopers.

Bepaal de verkoopprijs met onze kenteken check om de dagwaarde te berekenen. Hier baseert u vervolgens de verkoopprijs op voor auto opkopers.

Een goede advertentie is het halve werk

Stel een goede advertentie op met duidelijke foto’s. Poets uw auto en zorg dat de auto van alle kanten op de foto staat, zowel het interieur als het exterieur. Zorg voor een rustige achtergrond, ga zo nodig naar een lege parkeerplaats om goede foto's te maken. Wees ook eerlijk, vermijd die ene deuk in de bumper niet op foto's maar vermeld dit.

Een advertentie zonder foto’s geeft het idee dat uw tweedehands auto in een slechte staat verkeert, en ook auto opkopers kijken mee. Nodig daarom alleen serieuze kopers uit, wees alert tijdens onderhandelingen.

Het kan zijn dat er gewiekste auto opkopers op uw auto af komen, die met geslepen trucs de prijs proberen te drukken. Deze opkopers van tweedehands wagens loeren altijd op een koopje. Wees daarom voorbereid. Informeer uzelf over onderhandelingstrucs en lees verkoopervaringen op autofora met auto opkopers.

Gratis online taxatie

TIP: Doe uw voordeel met onze online taxatietool. Dit geeft u een indicatie van de waarde van uw auto in correcte staat. Schaaf dit iets naar beneden bij mocht u schade hebben. Zo kunnen potentiële kopers geen onzin biedingen doen.

Lokale opkoper auto zoeken

In de zoektocht naar auto opkopers wilt u niet te ver van huis af gaan. Daarom zoekt u een lokale opkoper auto. U weet namelijk nooit zeker of u wel de juiste prijs voor uw occasion krijgt.

Via internet vindt u eenvoudig verschillende auto opkopers die u op en neer laten rijden naar Antwerpen voor een zogenaamde "beloofde prijs". Eenmaal aangekomen blijkt dat de prijs voor uw occasion anders in elkaar zit, er blijft maar weinig over. Of u komt een aantal dagen later terug en de auto opkoper wil er nog minder voor geven. Daar word niemand wijzer of vrolijker van.

wijkopenautos.be is met ruim 15 vestigingen in België overal vertegenwoordigt. Auto opkopers met één of meerdere vestigingen per provincie! En in iedere vestiging geven we dezelfde prijs. Transparantie staat bij ons hoog in het vaandel, in tegenstelling tot sommige minder betrouwbare auto opkopers, die zomaar prijzen geven voor uw auto alsof het getallen uit de loterij zijn.

Auto opkopers in de particuliere verkoop

Binnen de particuliere autoverkoop komt het meer dan eens voor dat auto opkopers zich voordoen als particulieren. Nadat u uw occasion op een auto verkoop marktplaats zet, melden zich al gauw de eerste potentiële kopers. Zeer graag zouden zij zo snel mogelijk uw occasion willen opkopen.

Via de mail heeft u al een bedrag afgesproken. Vervolgens komt de auto opkoper in vermomming later opdagen en neemt hij "een automonteur" mee, die na een vlugge blik onder de motorkap al snel een bijzonder mankement ziet waardoor de auto niet veel meer waard is. Het oorspronkelijke bod geldt daardoor niet meer, en de 'particuliere koper' voelt zich zogezegd opgelicht, omdat u als verkoper zou moeten weten wat er met de auto gebeurd is, terwijl deze net een nieuwe APK heeft ondergaan!

Met een uiteindelijk bod op de auto van €500,- doet de auto opkoper alsof hij u een plezier doet en gaat verder in zijn slachtofferrol zitten door naar de proefrit te rijden 'voor niets'.

Deze praktijken horen wij helaas steeds vaker via particuliere verkoopplaatsen. Gelukkig trapt niet iedereen in de bijzondere praktijken van deze opkopers auto, en gelukkig kunt u bij wijkopenautos.be terecht voor een eerlijke en transparante taxatie.

Uw tweedehands auto inruilen

Of kiest u voor gemak en ruilt u de auto in? Op die manier bent u snel van uw auto af. De auto opkoper regelt de afmelding en maakt een prijs. Echter geeft inruilen nooit de beste waarde voor uw occasion.

Bepaal daarom de dagwaarde van uw voertuig met onze taxatietool voordat u uw occasion inruilt of laat inkopen. Een vertrekpunt om een realistische inkoopprijs vast te stellen. Dan weet u of de prijs die opkopers voor uw occasion geven realistisch is en of u de auto beter kunt verkopen dan inruilen.

Helaas is dat bij veel occasions in 2019 niet gemakkelijk. Uw auto moet namelijk voor autodealers ook geld opbrengen. Dealers moeten ook zorgen voor een nieuwe keuring en eventuele reparaties uitvoeren. Dit gaat ten koste van uw autowaarde bij inruilen. Let daarom op tegen welke auto u hem wilt inruilen en hoeveel dat oplevert!

2. Auto inkoop wijkopenautos.be

Bij wijkopenautos.be maakt de staat van uw auto niet uit. Komt uw occasion niet meer door de keuring en zijn reparatiekosten te hoog? Dat is voor wijkopenautos.be ook geen enkel probleem.

Wij bieden gratis en vrijblijvende service waarbij u snel uw auto verkoopt. Wij kopen namelijk graag uw auto. We weten hoe lastig het is om uw auto te verkopen wanneer hij schade heeft opgelopen. De prijs gaat naar beneden en er zijn geen geïnteresseerden meer. Inruilen bij autodealers is amper mogelijk, de dealer zit namelijk niet te wachten op onverkoopbare tweedehands auto's. Een schade auto brengt u nog niet naar de sloop, dan krijgt u er te weinig voor. Uw schade auto brengt u naar wijkopenautos.be. Dat is een beter idee!

Naast schade auto's zijn wij er voor u voor elk soort auto. Doe de online taxatie op de website voor een waarde indicatie. Voor de échte professionele taxatie komt u langs in een van onze vestigingen. Hier geven wij u de echte waarde van uw auto. Helemaal gratis.

Wilt u uw auto verkopen? Dan mag dat ook. Graag zelfs! wijkopenautos.be regelt voor u de schrapping en vrijwaring. Dat is nog eens een makkelijke service.

wijkopenautos.be is de tweedehands auto opkoper die u een probleemloos proces biedt en al uw vragen beantwoordt.

Hoe onze klanten onze service beoordelen

Service was snel vriendelijk en efficiënt. Goede organisatie en snelle afwikkeling. Wij zijn zeer tevreden.
Isabella C. | Hasselt | Ford Fiesta, 2004 04.10.2019
Ik geholpen vriendelijk en vlot .
Jean B. | Leuven | Jaguar XF, 2010 21.09.2019
vriendelijke ontvangst en eerlijke prijs!
Valerie T. | Mechelen | Volkswagen Polo, 2012 20.08.2019

Gratis online taxatie