Tweedehands auto - Wij zijn de opkoper die u zoekt!

Het genot van het rijden in een nieuwe auto wordt vaak direct teniet gedaan door dat ene ding: de tweedehands auto verkopen. Wij zijn de opkoper voor uw oude auto.

Als u hem niet meer wilt, wie zou hem dan nog wel willen, vraagt u zich wellicht af. Wij vragen onszelf dat nooit, want wijkopenautos.be koopt iedere wagen! Als Europees marktleider tweedehands auto opkoper weten wij voor iedere auto wel een nieuwe toekomstige eigenaar.

Bekijk direct hoeveel u voor uw tweedehands auto krijgt door de gegevens in te vullen in de taxatietool op de website. Vervolgens komt u langs bij onze vestiging voor een definitieve taxatie van uw voertuig.

Gratis online taxatie van je auto
  • Wij maken het geld direct naar u over.
  • Onze service is 100% gratis
  • Na het sluiten van de verkoopovereenkomst handelen wij uw dossier vertrouwelijk af.

Uw tweedehands auto online verkopen

Als u uw auto zelf verkoopt, dan is ligt het voor de hand dat u uw occasion aanbiedt op een auto verkoop site. Wij geven u advies en wijzen u op een aantal belangrijke zaken die u moet weten als u uw auto online verkoopt. Bepaal allereerst de verkoopprijs van uw auto met onze taxatietool. U ontvangt van ons de dagwaarde en stelt die lichtelijk bij aan de hand van de staat van uw auto. Stel een goede advertentie op met duidelijke foto's. Een advertentie zonder foto's wekt argwaan en geeft het idee dat uw tweedehands auto in een slechte staat verkeert.

Laat je auto nu taxeren:

Welke tweedehands auto verkoopt u?

Na het plaatsen van uw advertentie krijgt u veel reacties. Nodig alleen serieus geïnteresseerde kopers uit. Houd er rekening mee dat u altijd moet onderhandelen. Het kan dat er gewiekste tweedehands auto opkopers op uw auto af komen, die met geslepen trucs de prijs proberen te drukken. Deze opkopers van tweedehands wagens loeren altijd op een koopje. Wees daarom goed voorbereid. Informeert u zichzelf over bekende onderhandelingstrucs en lees verkoopervaringen op autofora.

Het is daarnaast ook aan te raden om een ‘verkoopovereenkomst voor een personenwagen’ te downloaden. Als beide partijen dit contract ondertekenen, is hij rechtsgeldig. Zorg er verder voor dat u altijd meteen de betaling ontvangt.

Laat je auto nu taxeren: