Auto opkoper gezocht? Verkoop vandaag!

Tweedehands auto opkopers in verschillende steden geven verschillende prijzen. Consistentie is ver te zoeken, net als de échte waarde van uw auto.

Gratis voertuigevaluatie
in slechts 2 stappen

Bent u op zoek naar een eerlijke opkoper van uw auto? Dan bent u bij wijkopenautos.be aan het goede adres. Bereken eerst de dagwaarde via onze taxatietool, maak vervolgens een afspraak voor een gratis waardebepaling.

Door ons grote netwerk van Europese handelaren kunnen wij uw auto opkopen voor een eerlijke prijs.

Kies voor wijkopenautos.be als uw partner bij auto inkoop en u kunt uw auto laten opkopen binnen 24 uur!

Gratis een verkoopprijs online

Altijd een vestiging
dichtbij

Verkoop al binnen
24 uur

1. Wie wil mijn auto opkopen?

opkoper auto

Een occasion verkopen vandaag de dag is lastig. Zeker met schade auto's. Deze gaan naar tweedehands auto opkopers. Het is een moeilijke klus om een betrouwbare opkoper voor uw auto te vinden.

Via internet uw tweedehands auto laten opkopen met een flinke deuk in de deur is niet eenvoudig. Zodra kopers langskomen voor de proefrit merkt men dat het voertuig niet is wat zij verwachten, zelfs met vermelding op de advertentie.

Voor wijkopenautos.be is geen enkele auto opkopen een probleem. Aan ons verkoopt u iedere tweedehands auto voor marktwaardige prijzen. Daarnaast adviseren wij en helpen wij u verder bij de verkoop aan tweedehands auto opkopers.

Voordelen van wijkopenautos.be als betrouwbare opkoper auto

 • Auto laten opkopen binnen 24 uur mogelijk
 • Bod op basis van erkende waardebepaling
 • Wij regelen de administratieve afhandeling
 • Directe en veilige overdracht van aankoopbedrag
 • Al onze services zijn gratis en vrijblijvend
 • Overal in België - altijd bij u in de buurt
 • Auto opkoper van alle auto’s ongeacht de staat

Auto opkopen kan ook anders

Tweedehands auto opkopers vind u overal. Naast zo’n speciale auto opkoper zijn er ook andere manieren om uw auto te verkopen.

 • Online platformen
  Geen auto opkoper zoeken maar u auto online verkopen? Dan krijgt u te maken met advertenties, onderhandelingen en mensen aan de deur, waar u vaak niet op zit te wachten.

  Een valkuil is dat naast particulieren ook auto opkopers meekijken naar uw advertentie. Deze doen zich voor als particulier en proberen zo een koopje op de kop te tikken. Met verschillende trucs proberen auto opkopers de prijs omlaag te drukken.
 • Lokale auto opkopers
  Auto opkopers in uw buurt zijn ideaal. Soms rijdt u het hele land door voor een 'afgesproken prijs', die u niet krijgt. Een betrouwbare auto opkoper vinden in uw buurt die wel de juiste prijs biedt is belangrijk.

  Lokale auto opkopers zijn gebonden aan het lokale vraag en aanbod, daardoor kunnen de prijzen schommelen en kunt u hier uw auto laten opkopen voor een laag bedrag.

Bij wijkopenautos.be zijn we niet alleen auto opkopers met een vestiging op meerdere locaties, wij werken ook met een groot Europees netwerk van handelaren. Daardoor kunnen wij als opkoper auto u een beter bedrag bieden.

Gratis online taxatie

2. Hoe verkoop ik mijn auto aan een auto opkoper?

auto opkoop

Hoe u uw auto verkoopt is afhankelijk van de auto. Zo is het moeilijk om een schadeauto of sloopauto particulier te verkopen, en zijn ex-leaseauto's eenvoudiger te slijten aan auto opkopers.

Het verschilt per kanaal hoe snel de auto verkocht is. Niet elke dealer koopt elke auto en uw auto inruilen lukt ook niet even goed met elk model. Hoe u iemand vindt die uw auto opkopen wil voor een goede prijs is een zoektocht.

Waarom is uw auto laten opkopen door wijkopenautos.be zo makkelijk? Wij hebben een transparant proces ontwikkeld en hebben geen voorkeur qua merk of model.

Bij wijkopenautos.be bent u bij elke stap in het verkoopproces betrokken. Geen gedoe met vage scenario’s bij andere opkopers, maar een succesvolle verkoop mogelijk binnen 24 uur. Geen gedoe achteraf met papierwerk en het geld veilig op uw bankrekening.

3. Auto laten opkopen levert meer op dan ruilen

Veel mensen denken dat een auto inruilen het grootste gemak biedt. Dit biedt echter zeker gemak, maar levert niet het meeste op.

Bij inruilen krijgt u nooit de beste prijs voor uw tweedehands auto. Uw auto moet voor een dealer nog geld opleveren en niet elk model is gewenst. Vervolgens krijgt u een laag bedrag voor uw inruil auto én weinig korting op het nieuwe model.

Bij wijkopenautos.be weten we dat een echte opkoper auto u voorziet van alle gemakken; zoals een snelle verkoop, gratis schrapping, veilige betaling, maar bovenal een prijs gebaseerd op de dagwaarde.

Wilt u meer voor uw auto? Dan is een tweedehands auto opkoper als wijkopenautos.be een goede keus. Kijk eerst wat uw wagen bij ons oplevert en haal het onderste uit de kan.

4. wijkopenautos.be - Dé tweedehands auto opkopers voor u

Bij wijkopenautos.be nodigen we u uit voor een gratis en vrijblijvende taxatie. Hierna doen wij, als betrouwbare auto opkopers, u een bod. Dit kunt u accepteren, maar geen paniek.

U kunt dit zonder verborgen kosten of gedoe ook weigeren en nog even verder kijken. Ons bod is 4 dagen geldig en u maakt de keuze.

Hoe verkoopt u bij wijkopenautos.be?

 1. Afspraak maken via onze taxatietool
 2. Binnen 24 uur kunt u vaak al terecht voor taxatie
 3. Accepteer ons bod
 4. Verkoop zonder gedoe, wij regelen de schrapping
 5. Het geld storten we na akkoord naar uw bankrekening

Op de vraag: 'Wie wil mijn auto opkopen' weten wij wel antwoord: Dat zijn wij! Dé tweedehands auto opkopers voor u!

Hoe onze klanten onze service beoordelen