Bereken de dagwaarde van je auto in total loss staat

De dagwaarde auto total loss is een belangrijke indicator voor de restwaarde. Laat uw auto gratis taxeren bij Wijkopenautos.be.

De dagwaarde is een schatting van de waarde van je auto in goede conditie. Maar wanneer uw auto total loss is daalt deze waarde. Hoeveel de waarde daalt hangt af van de schade en dus moet u de wagen altijd laten taxeren door professionals.

Kom langs bij één van onze 25 vestigingen voor een gratis taxatie en een vrijblijvend bod. Gaat u akkoord dan bent u gelijk van uw total loss wagen af. U krijgt het vrijwaringsbewijs thuis opgestuurd en wij regelen het al het papierwerk verder gratis af. Een total loss auto verkopen is nog nooit zo makkelijk geweest.

Gratis online taxatie van je auto
  • Wij maken het geld direct naar u over.
  • Onze service is 100% gratis
  • Na het sluiten van de verkoopovereenkomst handelen wij uw dossier vertrouwelijk af.

De restwaarde van je auto berekenen

Als je auto total loss is, dan is dat ongunstig voor je portemonnee. Om de schade te beperken is het fijn als je je auto nog kunt verkopen voor een geschikte prijs. Daarom is het aan te raden om te beginnen met de dagwaarde van je auto die total loss is te bepalen. De dagwaarde of restwaarde van je auto kun je berekenen met onze taxatietool. Je vult je voertuiggegevens, de huidige kilometerstand en je e-mailadres in. Daarna wordt de dagwaarde in een paar seconden berekend. Voor je auto die total loss is, is de dagwaarde niet representatief, omdat wordt uitgegaan van een nog volledig functionerende auto. Daarom is het van belang dat je je auto ook door ons laat taxeren.

Laat je auto nu taxeren:

Laat je auto door ons taxeren

Nadat je van je auto die total loss is, de dagwaarde hebt berekend, maak je meteen een afspraak voor een taxatie. Dan kan onze taxateur de exacte waarde van je sloopauto bepalen. Hij onderzoekt altijd de gehele auto aan de hand van zijn checklist. Hij kan daarom de prijs van elke auto bepalen. Niet alleen van een auto die total loss is, maar ook van een schadeauto en een auto die nagenoeg nieuw is. In het geval van jouw auto waar het nodige aan mankeert, onderzoekt hij eerst de defecten. Daarna kijkt hij welke mogelijkheden je auto nog heeft. Indien mogelijk maakt hij nog een proefrit. Daarna velt hij zijn oordeel en laat je weten wat je auto waard is. Deze waarde wordt omgezet in een bod op je auto. Ga je akkoord? Dan is je auto verkocht!

Verkoop je auto aan wijkopenautos.be

Bereken nu dagwaarde van je auto die total loss is en maak gelijk een afspraak voor een taxatie. Wij doen daarna niet alleen een mooi bod op je auto, wij regelen ook de afmelding en de schrapping. De koopsom wordt per bankoverschrijving overgemaakt en die staat na zo'n twee werkdagen op je rekening. Verkoop je auto dus makkelijk en snel aan wijkopenautos.be

Laat je auto nu taxeren: