De experts voor oldtimer taxatie

Bent u in het bezit van een gave oldtimer? Voor u is deze vast van onschatbare waarde, toch is een oldtimer taxatie in veel gevallen belangrijk om niet over te slaan.

Er zijn een aantal momenten in het leven van een oldtimer bezitter dat een oldtimer taxeren belangrijk is. Zo is het weten van de waarde belangrijk voor onder andere de verzekering en om een goede verkoopprijs te bepalen.

Een taxatie voor uw oldtimer doet u bij een expert, iemand met kennis van oldtimers die weet hoe een oldtimer op juiste waarde geschat moet worden. Bij wijkopenautos.be bent u op de goede plek voor een gratis taxatie auto en een vrijblijvend bod. Maak snel een afspraak via de taxatietool.

Online
evaluatie
Verkoopafspraak
maken

Online taxatie van uw auto

Vrijblijvende taxatie door een expert

Verkoop alleen als u dat wilt

1. Waardebepaling door oldtimer taxatie

Oldtimer taxatie

Bezitters van een oldtimer kennen de bijkomende problemen bij het bezitten van een oldtimer. Door de leeftijd van een oldtimer gelden er vaak andere regels dan voor auto’s die een stuk jonger zijn. Er is weinig vergelijkingsmateriaal online als u moet uitzoeken wat de waarde is voor bijvoorbeeld verkoop. Ook gelden er andere regels met betrekking tot het betalen van wegenbelasting en is het belangrijk dat u de exacte waarde weet voor verzekering.

Door middel van oldtimer taxatie komt u achter de exacte waarde van uw oldtimer. Een oldtimer taxatie wordt doorgaans gedaan op een andere plek dan in een gewone taxatie. Een oldtimer kan namelijk, in tegenstelling tot de meeste andere auto’s, ook in waarde stijgen. Uw oldtimer taxeren doet u daarom bij een expert.

Oldtimer taxatie voor verzekering

Bent u op zoek naar een goede verzekering voor uw oldtimer? Dan raden wij een professionele oldtimer taxatie aan. Door op de hoogte te zijn van de actuele waarde kunt u een verzekering afsluiten die alles dekt bij ongeval of diefstal.

Er zijn verschillen tussen gewone verzekeringen en oldtimerverzekeringen. In sommige gevallen is het handig om een oldtimer verzekering te kiezen plaats van een gewone, maar het heeft ook nadelen. Vaak is de verzekering goedkoper maar er zijn beperkingen. Zo mag u vaak uw oldtimer niet commercieel of professioneel gebruiken. En afhankelijk van welke verzekeraar u kiest, zijn er ook regels aan verbonden als het aantal kilometers dat u rijdt of u mag niet gebruik maken van de autostrade.

2. Taxeren oldtimer - Gratis

Taxatie oldtimer Een taxatie oldtimer kost over het algemeen geld. U kunt rekenen op al snel 100 euro voor een professionele taxatie. Niet iedereen zit te wachten op kosten maken voor taxatie, daarom bieden wij onze taxatie helemaal gratis aan. Via de kenteken check op onze pagina maakt u eenvoudig een afspraak bij wijkopenautos.be in de vestiging. Na een half uur durende taxatie is de oldtimer taxatie prijs bekend.

Gratis online taxatie

Bij wijkopenautos.be is de oldtimer taxatie prijs die u krijgt tevens de prijs die wij bieden op uw oldtimer. Voor deze prijs kunt u hem direct achterlaten.

Niet langer wachten - direct verkopen

Komt u voor taxatie oldtimer naar wijkopenautos.be, dan bent u verzekerd van een snelle en eerlijke taxatie. Na 30 minuten durende taxatie vertellen wij u de waarde van uw oldtimer en lichten we u in over de verkoopopties van uw wagen. U kiest welke verkoopoptie het beste bij u past.

Wacht niet langer en kom nu langs voor oldtimer taxatie bij een van onze experts. Maak een afspraak via de kenteken check. Besluit u te kiezen voor snelle verkoop bij wijkopenautos.be dan nemen wij de administratieve afhandeling van u over. Het enige dat u hoeft te doen is te wachten op het geld dat wij overmaken via bank transfer. Veilig en gemakkelijk verkopen - ervaar het nu zelf.

Gratis online taxatie