Inruilwaarde auto is niet altijd de beste prijs

Uw auto inruilen of deze direct verkopen. De inruilwaarde is vaak lager dan de verkoopprijs. Bereken met onze tool direct de dagwaarde van uw auto.

De inruilwaarde van uw auto lijkt aanvankelijk een eerlijk bedrag, maar het garagebedrijf waar u uw wagen inruilt rekent een winstmarge op zowel de auto die u inruilt als op die u koopt. Onderhoud moet gepleegd worden en de occasion moet rijklaar en met winst verkocht worden.

De inruilwaarde auto berekenen is namelijk niet zo eenvoudig en verschilt sterk per autodealer. Bij ons krijgt u een vast bod op uw wagen na onze professionele taxatie auto.

Taxeren
Afspraak maken

Online taxatie van uw auto

Vrijblijvende taxatie door een expert

Verkoop alleen als u dat wilt

1. Inruilwaarde auto berekenen via onze calculator

auto inruilen

Denkt u erover om uw auto in te ruilen? Dan wilt u de inruilwaarde van uw auto weten. Een indicatie hiervan kunt u krijgen door de dagwaarde van uw auto te bepalen. Er bestaan voertuiggegevens checks, die redelijk nauwkeurig de dagwaarde kunnen berekenen. Hoewel de dagwaarde een redelijke indicatie is van de inruilwaarde, zijn ze niet hetzelfde. De inruilwaarde is de prijs die de dealer voor uw auto geeft wanneer u hem inruilt. Vaak valt deze prijs lager uit dan de geschatte waardebepaling. Wilt u de exacte waarde van uw auto weten? Dan kan alleen een bezoek aan een erkende taxateur uitsluitsel bieden.

wijkopenautos.be biedt klanten de mogelijkheid hun auto's door ervaren, erkende taxateurs te laten taxeren. Zo vormt u een zo nauwkeurig mogelijk beeld van de waarde van uw auto en hoeft u geen genoegen met de inruilwaarde van het voertuig te nemen. Wilt u ook weten hoeveel uw auto echt waard is? Lees dan verder over ons taxatieproces en zie wat wij voor u kunnen betekenen.

Als u uw auto inruilt bij de dealer krijgt u vaak niets van de prijs van de nieuwe wagen af én u krijgt tot 25% minder voor uw eigen auto.

2. Onze erkende taxatieprocedure

Maak gebruik van de online taxatietool en kom direct te weten hoeveel de dagwaarde van uw auto bedraagt. In een oogwenk kan onze voertuiggegevens check bij benadering de waarde van uw auto bepalen. Omdat het gaat om een schatting, is het verstandig direct een afspraak te maken bij één van onze vestigingen bij u in de buurt voor een definitieve taxatie. In tegenstelling tot de voertuiggegevens check nemen onze erkende taxateurs het totaalplaatje in ogenschouw. Niet alleen inspecteren ze de staat van de motor, ook controleren ze de buitenkant op schade en roestplekken en nemen ze de binnenkant van de auto grondig onder de loep.

Hoe schoner en minder versleten het interieur, des te meer de auto waard is. Exclusief proefrit duurt de complete taxatie ongeveer een half uur. Op basis van hun bevindingen vormen onze taxateurs een eindoordeel. Vervolgens vertalen ze dit in een definitief eindbod. Dit bod is geheel vrijblijvend. Neem daarom rustig de tijd om over uw beslissing na te denken. Wanneer u beslist het bod te accepteren, regelen wij de afmelding en de schrapping van uw auto. Wij kunnen iedere auto, ongeacht merk, bouwjaar of staat, binnen 24 uur van onze klanten over te nemen.

Gemakkelijk en snel uw auto verkopen

Het verkopen van uw auto is vaak lastiger dan het lijkt. Inruilen is daarentegen een gemakkelijke optie. De inruilwaarde van auto's berekenen is relatief eenvoudig maar weinig accuraat. De kans dat de inruilprijs lager uitvalt dan de vooraf berekende dagwaarde blijft aanzienlijk. Verkopen is onder aan de streep toch de betere optie. Dit hoeft helemaal niet zo ingewikkeld te zijn. wijkopenautos.be biedt u de mogelijkheid om snel en gemakkelijk uw auto te verkopen voor een goede prijs. Omdat wij uitgaan van een compleet taxatieproces, kunnen we bovendien altijd een goede prijs bieden voor iedere auto.

Maak vrijblijvend gebruik van de taxatietool op deze site en zie wat u voor uw auto bij ons kunt verwachten. Maak als u wilt een afspraak op een voor u geschikt tijdstip. Vaak kunt u dezelfde dag nog bij ons terecht. Wij zijn door heel België te vinden en dus altijd bij u in de buurt. Kom langs en ervaar zelf wat wij voor u kunnen betekenen.

Hoe onze klanten onze service beoordelen

Vriendelijke ontvangst en transparante prijsbepaling. Zeer tevreden.
Ludo C. | Hasselt | Hyundai Tucson, 2005 20.05.2019
Beste team in Harelbeke.Ik ben super tevreden van ontvangst,klantvriendelijkheid,koffie enz. Een dikke pluim waard.En dan nog een details,één maand nadat ik eerste keer een schatting had laten doen,slechts 200€ minder,dus ook tevreden. De goede publiciteit krijgen jullie zeker van mij.!!! Een tevreden klant!!!!!!
Ronny D. | Harelbeke | Audi A3, 2008 05.05.2019
Goede service. Snelle afhandeling
Heidi V. | Herentals | Renault Megane, 2008 29.04.2019

Gratis waardetaxatie in slechts één stap