Inruilwaarde auto is niet altijd de beste prijs

Uw auto inruilen of deze direct verkopen. De inruilwaarde is vaak lager dan de verkoopprijs. Bereken met onze tool direct de dagwaarde van uw auto.

De inruilwaarde van uw auto lijkt aanvankelijk een eerlijk bedrag, maar het garagebedrijf waar u uw wagen inruilt rekent een winstmarge op zowel de auto die u inruilt als op die u koopt. Onderhoud moet gepleegd worden en de occasion moet rijklaar en met winst verkocht worden.

De inruilwaarde auto berekenen is niet zo eenvoudig en verschilt sterk per autodealer. Onze expert kan gratis uw auto taxeren en doet hier daarna een vrijblijvend bod op.

Online
evaluatie
Verkoopafspraak
maken

Online taxatie van uw auto

Vrijblijvende taxatie door een expert

Verkoop alleen als u dat wilt

1. Inruilwaarde auto berekenen via onze calculator

Inruilwaarde van auto’s

U wilt uw auto inruilen? Dan wilt u de inruilwaarde van uw auto weten.

Een indicatie van de inruilwaarde kunt u krijgen door de dagwaarde van uw auto te bepalen. Er bestaan voertuiggegevens checks, die redelijk nauwkeurig de dagwaarde kunnen berekenen. niet hetzelfde.

Wat is de inruilwaarde van mijn auto?

De inruilwaarde is de prijs die de dealer voor uw auto geeft wanneer u hem inruilt. Vaak valt deze prijs lager uit dan de geschatte waardebepaling.

Wilt u de exacte waarde van uw auto weten? Dan kan alleen een bezoek aan een erkende taxateur uitsluitsel bieden.

wijkopenautos.be biedt klanten de mogelijkheid hun auto's door ervaren, erkende taxateurs te laten taxeren. Zo vormt u een zo nauwkeurig mogelijk beeld van de waarde van uw auto en hoeft u geen genoegen met de inruilwaarde van het voertuig te nemen.

Wilt u ook weten hoeveel uw auto echt waard is? Lees dan verder over ons taxatieproces en zie wat wij voor u kunnen betekenen.

Als u uw auto inruilt bij de dealer krijgt u vaak niets van de prijs van de nieuwe wagen af én u krijgt tot 25% minder voor uw eigen auto.

2. Onze erkende taxatieprocedure

Maak gebruik van de online taxatietool en kom direct te weten hoeveel de dagwaarde van uw auto bedraagt.

De echte waarde auto is waardevoller dan de inruilwaarde omdat de inruilwaarde is gebasseerd op persoonlijk vraag en aanbod van de dealer.

De echte waarde is wat u echt kunt krijgen voor uw auto. Volg de volgende stappen en krijg gemakkelijk de huidige waarde van uw auto:

  1. Vul de taxatietool in voor de dagwaarde of maak direct een afspraak in de vestiging via de taxatietool
  2. Kom naar de vestiging voor een gratis en vrijblijvende taxatie door een van onze experts
  3. Ontvang de waarde van uw auto én een geheel vrijblijvend bod
  4. Direct verkopen of nog wachten? Ons bod is 5 dagen geldig!
  5. Akkoord? Dan maken wij het bedrag direct over en nemen wij de vrijwaring en de schrapping van u over.

Een afspraak is zo gemaakt en u kunt binnen 24 terecht bij een vestiging naar keuze.

Gratis online taxatie

Gemakkelijk en snel uw auto verkopen

Het verkopen van uw auto is vaak lastiger dan het lijkt. Een auto inruilen is daarentegen een gemakkelijke optie.

De inruilwaarde van auto's berekenen is relatief eenvoudig maar weinig accuraat. De kans dat de inruilprijs lager uitvalt dan de vooraf berekende dagwaarde blijft aanzienlijk.

Verkopen is onder aan de streep toch de betere optie. Dit hoeft helemaal niet zo ingewikkeld te zijn. wijkopenautos.be biedt u de mogelijkheid om snel en gemakkelijk uw auto te verkopen voor een goede prijs.

Omdat wij uitgaan van een compleet taxatieproces, kunnen we bovendien altijd een goede prijs bieden voor iedere auto.

Maak vrijblijvend gebruik van de taxatietool op deze site en zie wat u voor uw auto bij ons kunt verwachten. Maak als u wilt een afspraak op een voor u geschikt tijdstip. Vaak kunt u dezelfde dag nog bij ons terecht.

Wij zijn door heel België te vinden en dus altijd bij u in de buurt. Kom langs en ervaar zelf wat wij voor u kunnen betekenen.

Een auto inruilen tegen een andere auto is vaak niet het beste idee. Vergeet dus de inruilwaarde auto en kom naar wijkopenautos.be voor de beste prijs voor uw auto.

Hoe onze klanten onze service beoordelen

Zeer vlotte afhandeling van de verkoop. Heel vriendelijk personeel. Eerlijke prijs. Betaling binnen 24h.
Dirk N. | Kapellen | Volkswagen Polo, 2006 16.06.2019
Vriendelijke ontvangst en transparante prijsbepaling. Zeer tevreden.
Ludo C. | Hasselt | Hyundai Tucson, 2005 20.05.2019
Beste team in Harelbeke.Ik ben super tevreden van ontvangst,klantvriendelijkheid,koffie enz. Een dikke pluim waard.En dan nog een details,één maand nadat ik eerste keer een schatting had laten doen,slechts 200€ minder,dus ook tevreden. De goede publiciteit krijgen jullie zeker van mij.!!! Een tevreden klant!!!!!!
Ronny D. | Harelbeke | Audi A3, 2008 05.05.2019

Gratis waardetaxatie in slechts één stap