Zo werkt het: Een afspraak maken bij wijkopenautos.be

Auto laten taxeren of verkopen? Maak na de online taxatietool ingevuld te hebben of direct een afspraak bij wijkopenautos.be. U wilt uw auto verkopen. Hij is aan vervanging toe of u heeft hem niet meer nodig. Welke reden er dan ook schuilt achter de verkoop van uw auto, u wilt altijd de beste prijs krijgen. Met de steeds sneller veranderende en groeiende automarkt is het moeilijk om een goede prijs voor uw auto te bepalen. Er komen steeds sneller nieuwe modellen op de markt en het lijkt of er dagelijks nieuwe technologische innovaties bij komen. Bij wijkopenautos.be komt u achter de juiste prijs.

1. Snel een taxatie: Afspraak bij wijkopenautos.be

Een manier om achter een goede verkoopprijs te komen is door online te vergelijken. Kijk naar hetzelfde model dat wordt aangeboden online. Maar werkt dat altijd? Soms ligt de kilometerstand van uw auto en het online aangeboden model ver uit elkaar of hebben ze een verschillend bouwjaar. De ene auto heeft ook meer schade dan de andere en dus wordt het lastig om zo achter een degelijke verkoopprijs te komen. Dat is de eerste stap bij de verkoop van uw auto die zorgt voor vragen.

Laat staan de verkoop zelf. Het is een proces waar veel tijd in zit. Mensen komen kijken, willen een testrit maken en stellen vragen. Want zeg nou zelf; een auto is niet iets wat u dagelijks aanschaft. Het moet dus wel goed zijn.

Het is een stressvol en tijdrovend proces, waarin u niet duidelijk weet wanneer u uw auto heeft verkocht en dus ook niet weet wanneer u weer geld heeft voor een nieuwe auto. Of geld voor iets anders belangrijks natuurlijk.

Maak online een afspraak of bel ons op 078 - 484 070. Wij zijn telefonisch te bereiken maandag t/m vrijdag: 09:00 - 21:00 uur, op zaterdag 09:00 - 18:00 uur en zondag van 10:30 - 18:30

2. Maak simpel en snel een afspraak bij onze vestiging

tijd auto verkopen

Een handige en makkelijke manier om in ieder geval achter de taxatiewaarde van uw auto te komen is door de handige online taxatietool in te vullen met uw kenteken of de gegevens van uw auto. Na dit ingevuld te hebben krijgt u een mail met daarin een indicatie van de taxatiewaarde.

Deze waarde is wat uw auto in perfecte staat vandaag de dag waard zou zijn. Natuurlijk is er geen rekening gehouden met eventuele gebruikssporen, schade of extra accessoires. Dit kan de waarde beïnvloeden.

Om achter de exacte taxatiewaarde te komen maakt u een afspraak bij wijkopenautos.be. Dat gaat heel simpel en met de volgende stappen

  1. Vul uw autogegevens in in de online taxatietool
  2. Na de invoering van uw autogegevens ziet u direct een schatting van de taxatie van uw auto
  3. Vul in het volgende scherm al uw gegevens in bij ‘Maak nu een afspraak’ of maak telefonisch (078 - 484 070) een afspraak voor een taxatie in de dichtstbijzijnde vestiging
  4. Laat uw auto in een van onze vestigingen gratis, snel en professioneel taxeren

Of maak direct een afspraak via de kenteken check door gelijk op 'afspraak maken' te klikken.

Het wijzigen van een afspraak

Een afspraak gemaakt voor de taxatie van uw wagen? Leuk! Maar helaas, er komt iets tussen. Minder leuk! Dat kan natuurlijk altijd gebeuren en dat is helemaal geen probleem! Bel even naar de vestiging (078 - 484 070) en wijzig of verzet uw afspraak eenvoudig!

wijkopenautos.be afspraak gemist? Dat is natuurlijk heel vervelend, kan gebeuren. Nog steeds zien we u graag langskomen, dus maak gewoon een nieuwe afspraak!

Laat uw auto nu taxeren: