Zo werkt het: De kosten bij wijkopenautos.be

wijkopenautos.be helpt u graag op weg en wij geven graag advies over de waarde van uw auto. Dat doen wij snel en eenvoudig, en natuurlijk geheel vrijblijvend. wijkopenautos.be is daarom dé plek om te komen voor taxatie of verkoop van uw auto. Online kunt u een gratis taxatie doen met onze handige tool. Na deze taxatie, die een indicatie geeft van wat uw auto waard is zonder eventuele schade of extra accessoires mee te nemen, kunt u een exacte waarde taxatie doen van uw auto in een van onze vestigingen.

1. Gratis online taxatie

Prijs auto

Een taxatie kost vaak geld, een professionele taxatie kan wel oplopen tot €100,-. Maar bij de verkoop van een auto wilt u geld verdienen en zo min mogelijk kosten maken. wijkopenautos.be helpt u hierbij. Met een volledig gratis taxatie service waar u gebruik van kunt maken als u de waarde van uw auto nodig hebt. Voor verkoop bijvoorbeeld!

De eerste taxatie die wij aanbieden is online. U kunt deze gratis invullen. Vul de gegevens van uw auto in of vul eenvoudig uw kenteken in. Uit deze gratis online taxatietool komt een schatting van de waarde van uw auto. Deze schatting is niet definitief. Bij deze berekening wordt niet meegenomen hoe de auto er echt uit ziet. Zo wordt er geen rekening gehouden met krasjes of extra accessoires. Alleen alle statistische data van soortgelijke auto's worden hier vergeleken zoals onder andere het merk, bouwjaar, kilometerstand en de verwachtingen in de markt.

2. Gratis definitieve taxatiewaarde in de vestiging

Na een schatting van de waarde van uw auto maakt u eenvoudig en snel online of telefonisch een afspraak bij een van onze vestigingen wanneer het u uitkomt. Binnen een half uur kijkt een van onze taxatie medewerkers uw wagen volledig na!

De afspraak die u maakt voor het taxeren is 100% gratis en u zit nergens aan vast. Het bedrag dat wij geven naast de exacte waarde van uw auto is tevens het bod dat wij doen op uw auto, dit bod is 5 dagen geldig. Niet wij maar u maakt de keuze. Mocht u uw auto niet willen verkopen of nog verder willen kijken? Geen probleem, ook dan worden er geen kosten in rekening gebracht. wijkopenautos.be biedt deze service volledig gratis aan.

LET OP! Ons definitieve bod is na 5 dagen niet meer geldig. Vanwege veranderingen in de markt kan het zijn dat de waarde verandert, daarom zijn wij genoodzaakt een nieuwe gratis taxatie uit te voeren en u een nieuw bod te doen.

Laat uw auto nu taxeren: