Zo werkt het: De uitbetaling bij wijkopenautos.be

Snel uw auto verkopen, voor een eerlijke prijs. Dat is iets dat veel mensen hemels in de oren klinkt. Het is nu eenmaal een tijdrovend proces. Het kan bij wijkopenautos.be. Zeker als u al uw ogen op een nieuwe auto hebt, of op reis gaat en uw auto voor deze tijd graag verkocht hebt. Bij wijkopenautos.be kunt u er zeker van zijn dat uw auto binnen 24 uur verkocht is én maken wij het geld direct over. Langskomen bij wijkopenautos.be, een definitieve waardetaxatie van uw auto ontvangen én denken: JA, ik wil mijn auto hier verkopen. Dat horen we graag bij wijkopenautos.be.

1. Uw auto verkocht? Wat nu?

Auto verkopen

U bent langsgekomen voor een uitgebreide taxatie bij ons in de vestiging. Binnen een half uur keek onze gecertificeerde taxateur uw auto na en deed een testrit. De taxatiewaarde en tevens het bod dat hieruit is gekomen dat was helemaal wat u had verwacht. Dat is mooi. Dan kunt u hem direct verkopen!

Directe overboeking naar uw bankrekening

wijkopenautos.be heeft maar liefst 16 vestigingen verspreid in België. Dat betekent dat er altijd eentje bij u in de buurt zit. Dat scheelt weer een hoop reistijd. Nadat uw auto uitgebreid is getaxeerd en de deal rond is, worden alle papieren getekend en is uw auto van ons! Het geld, dat maken wij direct over naar uw bankrekening. Dat betekent dat het geld na 2 dagen op uw rekening staat. Het geld is dus snel weer bruikbaar voor de koop van een nieuwe auto of iets anders!

Verder hoeft u zich nergens druk om te maken. Alle administratieve afhandelingen zoals de vrijwaring en afmelding van het voertuig nemen wij van u over. U hoeft alleen te wachten tot het geld op uw rekening verschijnt na ongeveer 2 dagen. U focust zich direct weer op de andere belangrijke dingen in het leven.

Betaling via bank transfer

In onze vestigingen werken wij alleen met bank transfers en geen contant geld. Wij kiezen hiervoor vanwege de veiligheid van onze klanten en onze medewerkers. Daarnaast is het ook een gemakkelijke manier. U hoeft niet met contant geld over straat en na 2 dagen heeft u het al.

Laat uw auto nu taxeren: