Zo werkt het: Een definitief bod ontvangen van wijkopenautos.be

Uw auto verkopen, inruilen of u bent geïnteresseerd in het weten van de waarde van uw wagen. Dat kan en dat mag! En dan bent u bij wijkopenautos.be aan het goede adres. Kom langs in een van de vestigingen waar een van onze taxateurs uw auto uitgebreid taxeert. Hierna doet onze taxateur u een passend bod voor uw auto. Bij wijkopenautos.be krijgt u gegarandeerd een bod op uw auto, wij kopen namelijk elke auto in. Ongeacht leeftijd, merk of type. Zelfs op schade auto's en op kapotte wagens krijgt u van ons een bod!

1. Online waarde taxatie

Benieuwd naar de waarde van uw auto of wilt u hem verkopen aan wijkopenautos.be. Dan doet u er goed aan om een afspraak te maken in een van de vestigingen. Voordat u dit doet kunt u online de waarde van uw wagen berekenen.

Let erop, dat dit niet het definitieve bod is. De taxatiewaarde die u online krijgt voor uw auto is berekend op statistische data van gelijke modellen. In deze berekening zijn ook geen eventuele gebruikssporen, schade of extra accessoires meegerekend. Het gaat dus om een grove indicatie. Het is belangrijk dat u na de online taxatietool ingevuld te hebben ook even langs de vestiging komt. Het is belangrijk voor onze taxateurs om uw auto in het echt te zien en een testrit te maken om de echte waarde van uw auto te berekenen.

LET OP! De online taxatie is goed voor een indicatie van de waarde van uw auto. Dit is GEEN definitief bod. Daarvoor komt u langs bij een van onze vestigingen.

2. Het definitieve bod van wijkopenautos.be

Na de online taxatie tool te hebben ingevuld, heeft u nu een indicatie van wat uw auto in een nagenoeg perfecte staat op deze leeftijd waard is. Maar is deze informatie genoeg? Met een specifiek bedrag kunt u veel meer. U kunt zonder moeite ook achter de precieze waarde komen. Maak snel een afspraak bij onze vestiging om uw auto uitgebreid te laten taxeren.

En uitgebreid, dan bedoel ik, een snelle en professionele taxateur loopt uw auto in een half uur na met een uitgebreide controle en een korte testrit.

Na een half uur bent u al klaar. Én heeft u de precieze taxatie van uw auto. Het bedrag dat uw auto waard is, is tevens het definitieve bod dat wij doen. Dit is het bod waarvoor wij uw auto willen overkopen. Dit definitieve bedrag dat blijft 5 dagen geldig mits uw auto in dezelfde staat blijft natuurlijk. Dus u heeft 5 dagen om erover na te denken. Bent u te laat? Dat is geen probleem. U kunt altijd weer een afspraak maken in een van onze vestigingen. De taxatie duurt toch maar een half uur!

LET OP! Wacht u langer dan 5 dagen met de verkoop van uw auto? De taxatie moet dan vaak opnieuw. Door veranderingen in de marktwaarde en andere veranderingen kan het mogelijk zijn dat het nieuwe bod anders is dan het vorige.

3. Voorbereiden op uw taxatie

Bij de taxatie is het belangrijk dat uw auto schoon is. Dit bevorderd de taxatie en de auto komt beter voor de dag. Vlekken op de achterbank gaan er natuurlijk voor zorgen dat uw auto minder waard is. Met de volgende tips zorgt u dat uw auto er heerlijk fris bij staat:

  • Rij uw auto door de wasstraat of geef hem zelf een poetsbeurt
  • Ruim uw auto op en maak het interieur schoon
  • Vul de vloeistoffen bij
  • Zorg dat uw auto fris ruikt
  • Test lampjes en lichten, en vervang deze als ze het niet doen

Met deze tips is uw auto schoon en klaar voor de taxatie. Met een schone auto haalt u het beste uit de taxatie!

Laat uw auto nu taxeren: