Wat is de waarde van je sloopauto?

De waarde van een sloopauto is lastig te bepalen. Onze experts helpen u graag hiermee. Kom langs voor een gratis en vrijblijvende prijsevaluatie.

Bij een sloopauto vallen de reparatiekosten hoger uit dan de dagwaarde. De beste optie is om uw wagen te verkopen of langs te brengen bij een sloperij. Bij de sloper hangt de sloopwaarde af van hoe hard u kunt onderhandelen.

Wijkopenautos.be daarentegen komt met een vast bod gebaseerd op de inspectie van onze taxateurs. Het bod is niet afhankelijk van onderhandeling maar van de actuele waarde van uw sloopauto. Maak nu direct online een afspraak en kom binnen 24 uur nog bij ons langs!

Gratis online taxatie van je auto
  • Wij maken het geld direct naar u over.
  • Onze service is 100% gratis
  • Na het sluiten van de verkoopovereenkomst handelen wij uw dossier vertrouwelijk af.

Is mijn auto rijp voor de sloop?

Om na te gaan of je schadeauto ook daadwerkelijk een sloopauto is, moet je weten wat de dagwaarde is. Met de taxatietool op deze website weet je binnen twee klikken wat deze waarde is. Je voert je voertuiggegevens in en klikt op 'nu taxeren'. Vervolgens geef je de kilometerstand van je auto en een geldig e-mailadres op. Klik op 'taxtatie bekijken' en binnen enkele seconden staat de dagwaarde op je scherm. Als je auto total loss blijkt te zijn kan je contact opnemen met een aantal sloopbedrijven om de sloopwaarde van je auto te bepalen. Je kan via de taxatietool ook direct een afspraak plannen bij een van de vestigingen van wijkopenautos.be voor een gratis taxatie.

Laat je auto nu taxeren:

Een taxatie in onze vestiging

Wijkopenautos.be heeft vestigingen door het hele land. Je vindt dus altijd wel een vestiging bij jou in de buurt. Tijdens een taxatie zal een taxateur de waarde van je sloopauto bepalen. Natuurlijk is je auto niet meer in de beste staat denkbaar. De taxateur zal zich echter voornamelijk focussen op de positieve kanten van je auto. Hij zal bijvoorbeeld controleren of de motor nog zonder problemen draait en of de schade aan het chassis te repareren is. De taxatie neemt ongeveer een half uur in beslag. Als het mogelijk is maakt onze taxateur ook een testrit om een volledig beeld te krijgen van de kwaliteiten van de auto. Hierna kan de taxateur de balans opmaken en de waarde van je auto bepalen. Op basis van het deskundige oordeel van onze taxateur doen wij vervolgens een bod op je auto.

Verkoop je auto aan wijkopenautos.be

Als je ervoor kiest om het bod te accepteren, is je auto direct verkocht. Je kan je auto dan gelijk met een gerust hart bij ons achterlaten. Wij zorgen ervoor dat de schrapping en de afmelding in orde komen. Ook over de financiële afhandeling van de verkoop hoef je je geen zorgen te maken. Wij maken de koopsom direct over, zodat het geld na twee werkdagen op je rekening staat. De auto sloop is niet je enige mogelijkheid meer. Maak een afspraak bij één van onze vestigingen en laat hem de waarde van je sloopauto berekenen!

Laat je auto nu taxeren: