Prijzen tweedehands auto's berekenen

U komt een tweedehands auto tegen en wilt weten wat deze waard is. Vergelijkbare advertenties bekijken geeft een indruk, maar geen exacte waarde.

Andere advertenties worden ook door particulieren geplaatst. Zij baseren de prijzen allemaal op een andere manier, waardoor u nooit de exacte dagwaarde van de auto weet.

Met de tool op onze website bepaalt u de prijzen van alle tweedehands auto’s. Vul dan het merk, model en bouwjaar in. Binnen een paar seconden weet u dan de waarde van elke auto! Zo heeft u zelf een sterkere onderhandelingspositie bij het aanschaffen van een tweedehands auto.

Taxeren
Afspraak maken

Professionele taxatie

Gratis bod dat u kunt vergelijken met anderen

Verkoop direct als u dat wilt

1. Autoprijzen vergelijken of zelf ontdekken?

prijzen tweedehands auto

Prijzen tweedehands auto's berekenen is niet gemakkelijk. U kunt uren besteden aan het vergelijken van autoprijzen op autoverkoop sites. Om een vergelijkbare occasion te vinden als uw tweedehands auto is bijna onmogelijk. Zo moet u bij het prijzen vergelijken letten op het bouwjaar, model en het aantal kilometers op de teller. Waar het voertuig geproduceerd is kan ook een prijsverschil opleveren. En wat dacht u van de extra accessoires? De exacte tweedehands auto prijs match vinden is als het zoeken naar een naald in een hooiberg. Er zijn dus bepaalde factoren die meespelen wanneer uw autoprijzen vergelijkt. Niet alleen deze factoren spelen mee in het vergelijken prijzen tweedehands auto, ook waar u deze occasions zoekt heeft een invloed op de autoprijs vergelijking.

Auto verkoopsites bieden een platform en in ruil daarvoor pakken ze een deel mee op de autoprijs. Dit zijn dikwijls niet de objectieve autoprijzen waarnaar u op zoek bent. Is het dan beter om zelf de prijs tweedehands auto te berekenen? Ja! Met onze gratis online taxatietool vult u simpelweg het merk, model en bouwjaar van het voertuig in en onze waardebepaling geeft u een actuele dagwaarde. Binnen 30 seconden ontvangt u de prijs tweedehands auto. Deze dagwaarde kan verschillen van de werkelijke prijs tweedehands auto. Aangezien we eventuele schade of andere mankementen pas bij de taxatie kunnen waarnemen, is de autoprijs die u online van ons ontvangt de waarde van een occasion in optimale staat. Houd hier rekening mee bij het autoprijzen vergelijken. Het beste is om uw occasion bij een van onze 16 vestigingen langs te brengen zodat u de werkelijke prijs tweedehands auto weet.

2. Dé tool voor prijzen tweedehands auto's

auto geld

Niet van plan uw oude occasion te verkopen, maar juist op zoek een nieuwe tweedehands wagen aan te schaffen? Dan is het autoprijzen vergelijken net zo ingewikkeld. Vraagt de eigenaar of dealer op internet teveel of juist te weinig? Ten eerste is het lastig auto's vergelijken wanneer u slechts kunt afgaan op foto's en klopt de kilometerstand wel of is er mee gesjoemeld? Dit is natuurlijk altijd een risico wat u loopt bij het tweedehands auto kopen, maar u kunt het risico verkleinen door de juiste autoprijs te betalen. Bij het betalen van accurate autoprijzen voor tweedehands auto's helpt onze taxatie u ook bij. Vul het merk, model en bouwjaar in van het potentiële voertuig in en u ontvangt direct een indicatie van de prijs tweedehands auto. Autoprijzen vergelijken wordt hierdoor een stuk makkelijker.

Prijs tweedehands auto berekenen door taxatie

Onthoud dat onze berekening gebaseerd is op gemiddeldes, de echte verkoopwaarde kunnen we niet van een afstand bepalen. Daarom bieden wij, een gratis taxatie aan voor iedere auto. In één van onze 16 vestigingen worden dagelijks meer dan honderd prijzen tweedehands auto's bepaald, helemaal gratis! Tijdens de taxatie wordt de staat van de tweedehands auto uitgebreid onderzocht. Denk hierbij aan de staat van onderhoud, lak, banden, APK geldigheid enzovoortz. Ook als u de auto niet aan ons verkoopt is onze service gratis en vrijblijvend, zonder addertjes onder het gras. Bent u tevreden met het bod? Dan maken wij de verkoop in orde en maken het geld direct over!

3. Prijzen tweedehands auto berekenen bij wijkopenautos.be

twee rode auto's

Nadat u uw tweedehands auto prijs hebt ontvangen via de online taxatietool, maakt u ook via de tool een afspraak. Kies een locatie, datum en tijd die u het beste uitkomen en rij op de gekozen dag langs onze vestiging. Onze taxateur begint dan gelijk aan zijn checklist en maakt een testrit. Als professional is hij uiteraard op de hoogte van de tweedehands auto prijzen op de markt, daardoor kan hij goed beoordelen wat uw occasion echt waard is. De expert controleert de staat van de motor en kijkt of de occasion geen roestplekken heeft. Ook de binnenkant van de wagen wordt geïnspecteerd. Na de volledige taxatie, inclusief testrit, heeft onze professional een goed beeld van de prijs tweedehands auto. Hij geeft u vervolgens informatie over de markt prijzen tweedehands auto's en doet op basis daarvan, en van de de staat van de auto u een vast bod. Accepteert u het bod dan is uw tweedehands auto verkocht voor een goede prijs!

Maak u geen zorgen als uw occasion niet meer in goede staat is. wijkopenautos.be doet ook aan de inkoop van schadeauto’s. Ook deze auto’s onderwerpen wij aan een uitgebreide taxatie, om ze van een juiste prijs te voorzien.

Als u ervoor kiest om uw occasion aan ons te verkopen, handelen wij alle administratie voor u af. Dit betekent dat u u dus geen zorgen hoeft te maken over de afmelding en de vrijwaring van het voertuig. Ook het geld staat na twee werkdagen op uw rekening. Zo verloopt de hele verkoop zorgeloos.

Wilt u uzelf niet vermoeien met het opzoeken van prijzen tweedehands auto’s of met een onderzoek naar de mogelijkheden van auto export? Maak dan een afspraak bij een wijkopenautos.be vestiging bij u in de buurt voor een gratis taxatie en een snelle verkoop!

Hoe onze klanten onze service beoordelen

vriendelijk- gastvrij- deskundig
Danny G. | Gent | Kia Venga, 2013 03.06.2015
de ervaring was zeer positief ze helpen je bij de verkoop van je auto en geven eerlijk en mening over.
devos d. | Gent | Renault Kangoo, 2014 01.09.2015
Correcte service en een snelle betaling! Heel tevreden dus!
Conny S. | Brugge | Citroen C3, 2007 10.11.2017

Gratis online taxatie