Prijzen van tweedehands auto's: zo vindt u ze

Bij zowel de aankoop als de verkoop is het handig om prijzen tweedehands auto’s te berekenen. Vergelijkbare auto's online bekijken geeft een indruk, maar geen exacte waarde.

Gratis voertuigevaluatie
in slechts 2 stappen

Andere advertenties worden ook door particulieren geplaatst. Zij baseren de prijzen allemaal op een andere manier, waardoor u nooit de exacte waarde van de auto weet.

Waar u wel de prijzen tweedehands auto’s kunt berekenen is wijkopenautos.be. Met onze online waardebepaling krijgt u een directe verkoopprijs voor elke auto. Start nu de zelfevaluatie om een nauwkeurige auto waarde te krijgen en uw verkoopprijs te ontvangen.

Gratis een gegarandeerde prijs online

Altijd een vestiging
dichtbij

Verkoop al binnen
24 uur

1. Hoe gaat u de prijs tweedehands auto berekenen?

Alle prijzen tweedehandswagens

Prijzen tweedehands auto's berekenen is niet gemakkelijk. U kunt uren besteden aan het vergelijken van autoprijzen op autoverkoop sites. Om een vergelijkbare wagen te vinden als uw tweedehands auto is bijna onmogelijk.

Zo moet u bij het prijzen vergelijken letten op het bouwjaar, model en het aantal kilometers op de teller. Waar het voertuig geproduceerd is kan ook een prijsverschil opleveren. En wat dacht u van de extra accessoires? De exacte tweedehands auto prijs match vinden is als het zoeken naar een naald in een hooiberg.

Er zijn dus bepaalde factoren die meespelen wanneer uw auto prijzen vergelijkt. Niet alleen deze factoren spelen mee in het vergelijken prijzen tweedehandswagens, ook waar u deze occasions zoekt heeft een invloed op de autoprijs vergelijking.

De werking van de online waardebepaling van wijkopenautos.be

Om een indicatie van de prijs van een tweedehands auto te krijgen, gebruikt u onze online waardebepaling. De tool werkt heel simpel: u vult uw voertuiggegevens in, geeft een indicatie van de kilometerstand en uw e-mailadres.

Na het doorvoeren van de autogegevens berekent de tool razendsnel de dagwaarde uit. Dit is de waarde van uw auto in perfecte conditie.

De werkelijke waarde van een tweedehands auto kan verschillen van de dagwaarde. Dit komt omdat de prijzen van tweedehands auto's ook afhankelijk zijn van de staat waarin de wagen verkeert.

Om dit te kunnen beoordelen is er meer informatie nodig. Via de online waardebepaling geeft u die informatie in details via de zelfevaluatie. Voeg een paar foto's toe en ons team berekent de daadwerkelijke waarde.

Gratis online taxatie

2. Prijzen tweedehandswagens berekenen doet u bij wijkopenautos.be

Prijs tweedehands auto

Niet van plan uw oude autote verkopen, maar juist op zoek naar een nieuwe tweedehands wagen? Dan is het autoprijzen vergelijken net zo ingewikkeld. Vraagt de eigenaar of dealer op internet te veel of juist te weinig?

Een tweedehands auto kopen is altijd een risico, verklein het risico door op de hoogte te zijn van de juiste prijs. Onze waardebepaling helpt u bij het ontdekken van de juiste prijs voor tweedehands auto’s.

Ontvang van ons een indicatie van de prijs tweedehands auto. Het vergelijken van tweedehands autoprijzen wordt hierdoor heel gemakkelijk.

Prijs tweedehands auto berekenen met onze waardebepaling

Onthoud dat de dagwaarde een schatting is, die gebaseerd is op gemiddelden en een auto die in perfecte staat verkeert. De echte verkoopwaarde bepalen we aan de hand van verdere informatie over uw auto en uw autogebruik.

Als u de zelfevaluatie heeft uitgevoerd en enkele foto's van het exterieur van uw auto heeft toegevoegd, berekenen onze experts de waarde van uw voertuig.

Die krijgt u als definitieve verkoopprijs aangeboden. Dit houdt in dat u uw voertuig voor deze prijs gelijk aan ons kunt verkopen. Dit is echter niet verplicht.

Maak een inleverafspraak

Gaat u akkoord met de definitieve verkoopprijs? Dan is uw auto verkocht! U hoeft alleen nog een inleverafspraak te boeken bij een van onze vestigingen.

In onze vestigingen zijn alle veiligheids- en hygiënemaatregelen getroffen om uw veiligheid te waarborgen.

Eenmaal bij de vestiging wordt de door u doorgegeven informatie bevestigd en regelen wij al het papierwerk en maken we de betaling direct over.

Zo gemakkelijk en snel heeft u uw oude auto verkocht via wijkopenautos.be!

3. Veelgestelde vragen

V : Hoe bereken ik de prijs voor een tweedehands auto?

A : Een exacte prijs berekenen is lastig, maar u kunt aan de hand van bepaalde factoren een goede schatting maken. Onze online waardebepaling maakt een schatting gebaseerd op het mark, model, bouwjaar en kilometerstand van het voertuig. ,Deze prijs heeft de staat van een voertuig nog niet meegenomen. Via de zelfevaluatie kunt u details en foto's toevoegen zodat wij een definitieve verkoopprijs kunnen bepalen, gebaseerd op de dagwaarde en de staat van uw auto.

V : Moet ik voor een verkoopprijs naar een vestiging?

A : Nee, uw definitieve verkoopprijs krijgt u na het invullen van de zelfevaluatie per e-mail toegestuurd. Daarvoor kunt u gewoon thuis blijven. Vervolgens kunt u een inleverafspraak maken bij een vestiging bij u in de buurt en tot verkoop overgaan. Op de vestiging worden uw ingevoerde auto details gecheckt en de verkoopprijs bevestigd.

V : Is het opvragen van een verkoopprijs kosteloos?

A : Ja. Onze gehele service is gratis en vrijblijvend. Dit behelst de online waardebepaling en het ontvangen van een definitieve verkoopprijs. U bepaalt altijd zelf of u tot verkoop wilt overgaan of niet. U zit dus nergens aan vast.Hoe onze klanten onze service beoordelen

Beste prijs ooit! Vlotte afhandeling van a tot z. Prima service. Zeker een aanrader!
Ronald T. | Turnhout | Toyota ProAce City 2020 15.01.2023
Aangenaam verrast door de vlotte en correcte afhandeling van de verkoop van de wagen. De verkoopprijs kwam overeen met de geschatte waarde, ook op fit vlak geen verrassingen.
Sabina B. | Leuven | Citroen Berlingo 2016 30.05.2022
Heel goed ontvangen geweest. Het na keuren gedaan en goed gevonden. De beloofde som na 2 dagen reeds op mijn rekening.
Nadine C. | Brugge | Opel Astra 2000 24.05.2022