Alle prijzen van tweedehands auto's direct bij wijkopenautos.be

Bij zowel de aankoop als de verkoop is het handig om prijzen tweedehands auto’s te berekenen. Vergelijkbare occasions online bekijken geeft een indruk, maar geen exacte waarde.

Andere advertenties worden ook door particulieren geplaatst. Zij baseren de prijzen allemaal op een andere manier, waardoor u nooit de exacte dagwaarde van de auto weet.

Waar u wel de prijzen tweedehands auto’s kunt berekenen is wijkopenautos.be. Met onze online taxatietool heeft u binnen een halve minuut de dagwaarde van elke auto. Gebruik deze om een eerlijke verkoopprijs te bepalen of doet u voordeel tijdens het onderhandelen. Nog een preciezere prijs krijgt u door een auto taxatie te doen bij een vestiging van wijkopenautos.be.

Gratis voertuigevaluatie
in slechts 2 stappen

Kosteloze online
waardebepaling

Ontvang de definitieve verkoopprijs rechtstreeks vanuit huis

Verkoop als het gewenst is & snelle betaling

1. Hoe gaat u de prijs tweedehands auto berekenen?

Alle prijzen tweedehandswagens

Prijzen tweedehands auto's berekenen is niet gemakkelijk. U kunt uren besteden aan het vergelijken van autoprijzen op autoverkoop sites. Om een vergelijkbare occasion te vinden als uw tweedehands auto is bijna onmogelijk.

Zo moet u bij het prijzen vergelijken letten op het bouwjaar, model en het aantal kilometers op de teller. Waar het voertuig geproduceerd is kan ook een prijsverschil opleveren. En wat dacht u van de extra accessoires? De exacte tweedehands auto prijs match vinden is als het zoeken naar een naald in een hooiberg.

Er zijn dus bepaalde factoren die meespelen wanneer uw auto prijzen vergelijkt. Niet alleen deze factoren spelen mee in het vergelijken prijzen tweedehandswagens, ook waar u deze occasions zoekt heeft een invloed op de autoprijs vergelijking.

De werking van de taxatietool van wijkopenautos.be

Om een indicatie van de prijs van een tweedehands auto te krijgen, gebruikt u de taxatietool op deze website. De tool werkt heel simpel: U vult uw voertuiggegevens in, geeft een indicatie van de huidige kilometerstand en uw e-mailadres op.

Als u alle gevraagde gegevens hebt ingevuld, drukt u op 'Nu kosteloos taxeren'. De tool rekent nu razendsnel de dagwaarde uit. De werkelijke waarde van een tweedehands auto kan verschillen van de dagwaarde. Dit komt omdat de prijzen van tweedehands auto's ook afhankelijk zijn van de staat waarin de wagen verkeert.

Om dit te kunnen beoordelen is de blik van een professional nodig. Via de taxatietool kunt u daarom een afspraak maken met één van onze experts om achter de werkelijke waarde tweedehands auto te komen.

Gratis online taxatie

2. Prijzen tweedehandswagens berekenen doet u bij wijkopenautos.be

Prijs tweedehands auto

Niet van plan uw oude occasion te verkopen, maar juist op zoek naar een nieuwe tweedehands wagen? Dan is het autoprijzen vergelijken net zo ingewikkeld. Vraagt de eigenaar of dealer op internet te veel of juist te weinig?

Een tweedehands auto kopen is altijd een risico, verklein het risico door op de hoogte te zijn van de juiste prijs. Onze taxatie helpt u bij het ontdekken van de juiste prijs voor tweedehands auto’s.

Ontvang van ons een indicatie van de prijs tweedehands auto. Het vergelijken van tweedehands autoprijzen wordt hierdoor heel gemakkelijk.

Prijs tweedehands auto berekenen door taxatie

Onthoud dat onze online taxatie gebaseerd is op gemiddelden en een auto betreft in perfecte staat. De echte verkoopwaarde kunnen we niet van een afstand bepalen. Daarom bieden wij, een gratis taxatie aan voor iedere auto.

In onze vestigingen wordt dagelijks gratis de prijs van tweedehands auto’s bepaald. Tijdens de taxatie wordt de staat van de tweedehands auto uitgebreid onderzocht. Denk hierbij aan de staat van onderhoud, lak, banden, geldigheid van keuring enzovoort.

3. Prijzen tweedehands auto berekenen door taxatie in de vestiging

Prijs tweedehands auto

Nadat u uw tweedehands auto prijs hebt ontvangen via de online taxatietool, maakt u ook via de tool een afspraak. Kies een locatie, datum en tijd die u het beste uitkomen en rij op de gekozen dag langs onze vestiging.

Hoe werkt de taxatie in de vestiging bij wijkopenautos.be

Komt u aan bij onze vestiging dan begint onze taxateur gelijk aan zijn checklist. De auto wordt van buiten naar binnen nagelopen en aansluitend wordt er een testrit gedaan.

Na de volledige taxatie, inclusief testrit, heeft onze professional een goed beeld van de prijs tweedehands auto. Hij geeft u vervolgens informatie over de markt prijzen tweedehandswagens in Europa en doet op basis daarvan en op basis van de staat van uw voertuig een vrijblijvend bod. Accepteert u het bod dan is uw tweedehands auto verkocht voor een goede prijs!

Full-service van wijkopenautos.be

Maakt u zich geen zorgen als uw occasion niet meer in goede staat is. wijkopenautos.be doet ook aan de inkoop van schadeauto’s. Ook deze auto’s onderwerpen wij aan een uitgebreide taxatie, om ze van een juiste prijs te voorzien.

Als u ervoor kiest om uw occasion aan ons te verkopen, handelen wij alle administratie voor u af. Dit betekent dat u zich dus geen zorgen hoeft te maken over de afmelding en de vrijwaring van het voertuig. Ook het geld staat na twee werkdagen op uw rekening. Zo verloopt de hele verkoop zorgeloos.

Wilt u uzelf niet vermoeien met het opzoeken van prijzen tweedehands auto’s of met een onderzoek naar de mogelijkheden van auto export? Maak dan een afspraak bij een wijkopenautos.be vestiging bij u in de buurt voor een gratis taxatie en een snelle verkoop!

Hoe onze klanten onze service beoordelen

Een veilige, vlotte, vriendelijke service.
Nina D. | Antwerpen | Jeep Cherokee, 2001 31.10.2019
De verkoop is zeer vlot verlopen!!
Jan C. | Brugge | Citroen Berlingo, 2009 27.09.2019
Vriendelijk personeel in Hasselt, en de wagen was zeer snel verkocht van zodra alles online was verschenen. De waarde van de wagen was uiteindelijk meer dan wat de verkoopster ervan had gehoopt.
Rita C. | Hasselt | Citroen C3, 2008 25.08.2019