De perfecte match: liefde en uw auto

Wie had er ooit gedacht dat onze auto’s zoveel invloed op ons liefdesleven kunnen hebben? Wij onthullen de onbekende geheimen van de liefde!

21.08.2018

Valentijnsdag
Gratis online taxatie

Liefde en auto’s zijn soms een ingewikkelde combinatie, dus onze redacteuren hebben wat leuke wetenswaardigheden verzameld. Hiermee willen we laten zien hoe sterk uw liefdesleven gekoppeld is aan uw auto.

1. De mobiele herinneringen aan de liefde

Wat herinnert u zich het beste als u aan uw eerste auto denkt? Aan uw eerste grote liefde waarmee u een hoop lol heeft beleefd in uw verroeste, ratelende auto? De eerste kus met uw vrouw op de terugweg na jullie eerste date? Die roadtrip door het hele land omdat u zo graag naar het concert van uw favoriete band wilde? Maak nu een proefrit door onze romantische infographic en ervaar zelf welke herinneringen aan de liefde u deelt met andere autobezitters.

Achter elke auto zit een verhaal, “love is in the car!”

2. Over ons

Uw auto snel verkopen, dat doet u aan wijkopenautos.be. Het maakt voor ons niet uit of het om een bijna nieuwe auto gaat of een oude auto die niet meer naar behoren functioneert. Daarom verzorgen wij ook in de occasion-aankoop. Bereken nu met onze taxatietool de dagwaarde van uw auto via uw autogegevens. Dan weet u wat uw auto ongeveer waard is. Om precies te weten wat u nog voor uw auto kan krijgen maakt u meteen een afspraak voor een taxatie die binnen 24 uur kan plaatsvinden. Als expert in auto inkoop kunnen wij in een van onze vestigingen in een half uur bepalen wat uw auto waard is. Een aanvullende proefrit neemt daarna alle twijfel weg. Daarna doen wij een bod en kunt u uw auto meteen aan ons verkopen. Als het bod u bevalt en u stemt toe, zetten wij het auto aankoop proces in gang. Wij zorgen dat de auto voor u wordt afgemeld en regelen ook de vrijwaring. De betaling maken we over en die staat na twee werkdagen netjes op uw bankrekening. Zo snel gaat het dus. Daarom is op het moment dat u zich afvraagt ‘hoe verkoop ik mijn auto het snelst?’, wijkopenautos.be het antwoord.