De perfecte match: liefde en uw auto

Wie had er ooit gedacht dat onze auto’s zoveel invloed op ons liefdesleven kunnen hebben? Wij onthullen de onbekende geheimen van de liefde!

11.02.2021

Valentijnsdag
Gratis online taxatie

Liefde en auto’s zijn soms een ingewikkelde combinatie, dus onze redacteuren hebben wat leuke wetenswaardigheden verzameld. Hiermee willen we laten zien hoe sterk uw liefdesleven gekoppeld is aan uw auto.

1. De mobiele herinneringen aan de liefde

Wat herinnert u zich het beste als u aan uw eerste auto denkt? Aan uw eerste grote liefde waarmee u een hoop lol heeft beleefd in uw verroeste, ratelende auto? De eerste kus met uw vrouw op de terugweg na jullie eerste date? Die roadtrip door het hele land omdat u zo graag naar het concert van uw favoriete band wilde? Maak nu een proefrit door onze romantische infographic en ervaar zelf welke herinneringen aan de liefde u deelt met andere autobezitters.

Achter elke auto zit een verhaal, “love is in the car!”

2. Over ons

Uw auto snel verkopen, dat doet u aan wijkopenautos.be. Het maakt voor ons niet uit of het om een bijna nieuwe auto gaat of een oude auto die niet meer naar behoren functioneert: wij hebben interesse in elke 'oude liefde'.

Bereken nu volledig online de waarde van uw auto via onze online waardebepaling. Als expert in auto inkoop kunnen wij uitstekend op afstand bepalen wat uw auto waard is. Daarvoor dient u enkel onze online waardebepaling door te lopen, waarin u ons naast de basisgegevens ook voorziet van verdere details over uw wagen. Nadat u tevens enkele duidelijke foto's heeft toegevoegd, kunnen wij een definitieve verkoopprijs voor u gaan opzetten. Deze is geheel vrijblijvend! Indien gewenst kunt u uw auto voor deze prijs direct aan ons verkopen en gunt u uw oude liefde een mooie tweede leven.

Als het bod u bevalt en u stemt toe, hoeft er enkel nog een inleverafspraak geboekt te worden. Dat gebeurt geheel contactloos en volgens de veilgheidsmaatregelen rondom het coronavirus. Op de locatie zorgen wij ervoor dat de auto voor u wordt afgemeld, en regelen wij tevens de vrijwaring. De betaling maken we direct over zodat die na twee werkdagen netjes op uw bankrekening staat. Zo snel gaat het dus! En dat geld kunt u wellicht weer goed gebruiken voor een nieuwe liefde.