Gebruikte auto verkopen? Het is makkelijker dan u denkt!

Hulp nodig bij de verkoop van uw gebruikte auto? Een gebruikte auto verkopen kan online, maar u kunt ook naar wijkopenautos.be komen.

Gratis voertuigevaluatie
in slechts 2 stappen

Wij helpen u bij de verkoop met een gratis en vrijblijvende taxatie in de vestiging. U ontvangt de waarde van uw gebruikte auto in een half uur en wij doen direct een marktwaardig bod.

Bij ons verkoopt u uw auto binnen 24 uur. Vul onze online waardebepaling in en maak een afspraak. Zorgeloos en snel verkopen, daarvoor komt u naar een van onze vestigingen.

Gratis een gegarandeerde prijs online

Altijd een vestiging
dichtbij

Verkoop al binnen
24 uur

Gebruikte auto verkopen: iedereen is welkom!

Gebruikte auto verkopen

wijkopenautos.be heeft zich gespecialiseerd in het snel en betrouwbaar opkopen van alle auto’s. Een gloednieuwe wagen of een veel gebruikte auto, bij ons is iedereen die zijn auto wil verkopen welkom!

Bovendien bieden wij goede prijzen, die we baseren op de resultaten van een tweeledige taxatieproces. Zo kunnen we precies vaststellen wat de waarde van uw auto op dit moment is.

Hoe gaat dit in zijn werk? Een voorbeeld: U wilt uw gebruikte auto op een efficiënte manier voor een goede prijs verkopen. Dan bieden wij u allereerst onze online taxatietool aan, waarmee u binnen enkele minuten een indicatie in uw mailbox ontvangt van hoeveel u auto ongeveer waard is.

Deze prijs baseren we op het merk van de auto, het bouwjaar en de kilometerstand en houd er rekening mee dat dit bedrag slechts een schatting betreft. Voor de definitieve taxatie vertrouwen wij uitsluitend op de vakkennis van onze eigen taxateurs.

Maak daarom op een eenvoudige wijze een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt en laat de waarde van uw gebruikte auto taxeren door een van onze professionals.

In tegenstelling tot de taxatietool, neemt de taxateur wel het gehele plaatje in ogenschouw. Iedere auto wordt gecontroleerd op de staat van de motor, het exterieur en het interieur.

Heeft u uw auto wel veel gebruikt maar ook goed verzorgd? Dan zal de taxateur dit in zijn eindoordeel meewegen. Bij de taxatie is het de algehele indruk die telt. Op basis hiervan doen onze experts uw vervolgens een bod, waarvan zij denken dat het recht doet aan uw auto en de staat waarin deze verkeert.

Accepteert u hun bod? Dan zit uw werk wat ons betreft erop. Als alles-erop-en-eraan bedrijf nemen we zowel de afmelding als de vrijwaringsbewijs van uw auto volledig voor onze rekening. Een dienst die wij graag en vanzelfsprekend leveren. Het enige wat u nog hoeft te doen, is veilig thuiskomen. wijkopenautos.be regelt de rest!

Is uw gebruikte auto een sloopauto? Geen probleem!

Bij ons zijn alle auto’s welkom, zelfs auto’s die rijp zijn voor de sloop. De ervaring leert dat deze intensief gebruikte auto’s soms nog in een betere staat verkeren dan op het eerste gezicht lijkt. Vaak kunnen ze, door middel van een kleine reparatie, prima nog een tijdje mee.

Gratis online taxatie

Als internationaal georiënteerd bedrijf met een breed netwerk in binnen- en buitenland, is wijkopenautos.be actueel op de hoogte van de vraag en het aanbod in heel Europa. Dit betekent dat we voor auto’s die in Vlaanderen naar de autosloperij gebracht zouden worden, in het buitenland mogelijk een nieuwe eigenaar kunnen vinden.

Zo kan het verkopen van uw sloopauto bij ons toch nog meer dan de schrootprijs opleveren. Bovendien is het zo lang mogelijk uitstellen van het demonteren van een auto een stuk beter voor het milieu.

Des te langer een auto tenslotte gebruikt wordt, des te minder schadelijke stoffen we uiteindelijk voor de productie van een nieuwe auto hoeven uit te stoten.

Of het nu gaat om auto’s van een paar jaar oud of om veel gebruikte occasions, bij wijkopenautos.be zien we iedere gebruikte auto graag komen. Met een in de autowereld uniek concept stellen we u in staat op een snelle en betrouwbare manier uw oude auto te verkopen.

Bespaar uzelf een tijdrovende zoektocht naar de beste prijs en vraag vandaag nog via onze taxatietool een prijsindicatie op. Is de prijs voor u interessant? Maak dan meteen een afspraak met één van onze dichtstbijzijnde vestigingen en wie weet is ook uw gebruikte auto binnen een dag al aan ons verkocht.

Gebruikte auto verkopen? Eerst naar wijkopenautos.be!

Hoe onze klanten onze service beoordelen

Perfect en is vlot gegaan.
Toni L. | Genk | Peugeot Partner 2005 11.09.2017
goede service,vriendelijk personeel. snelle betaling.
Jean V. | Gent | Volkswagen Golf III 1995 10.08.2017
Het was vlot verlopen en ik ben wel tevreden daarover.
JDJhJDEwJGhpc3Y4aWhjcHNyc294aTlIZmpscS5BZFg4Q29IQW9vSElZREhqWVRDR0hvMWJ1MWdKV3BL J. | Gent | Peugeot Partner 2009 16.07.2015