Gemakkelijk de verkoopprijs van uw auto bepalen

De verkoopprijs is gebaseerd op de huidige waarde van uw auto. Door onze online tool ontvangt u snel en gemakkelijk een indicatie van de verkoopprijs.

Via de handige taxatietool kunt u ook gelijk een afspraak maken om uw auto te laten taxeren door één van onze gecertificeerde taxateurs. Zij lopen uw auto op verschillende punten na en vertellen u na de auto taxatie precies wat deze waard is.

Voor de hoogste verkoopprijs kunt u onderhandelen met particulieren. Dit kost niet alleen tijd, maar ook onderhandelingskracht. wijkopenautos.be biedt u een vast bod en accepteert u deze dan kunt u direct de wagen bij ons achterlaten.

Gratis voertuigevaluatie
in slechts 2 stappen

Kosteloze online
waardebepaling

Ontvang de definitieve verkoopprijs rechtstreeks vanuit huis

Verkoop als het gewenst is & snelle betaling

1. De verkoopprijs auto bepaal je met de dagwaarde

Verkoopprijs auto bepalen door taxatie

De verkoopprijs van uw auto is makkelijk te berekenen aan de hand van de dagwaarde. Maar wat is de dagwaarde?

De dagwaarde is een auto waarde indicatie. Vanaf het moment dat u uw auto koopt, verliest deze in waarde. Dat kan komen door schade, maar ook wegens het simpele feit dat uw auto elke dag ouder wordt. De cataloguswaarde van uw auto berekenen hoeft u dus niet te doen, dit bedrag gaat u helaas niet meer voor uw auto krijgen.

Waarom dagwaarde berekenen?

  • Afsluiten verzekering: Niemand wil oververzekerd zijn maar ook zeker niemand wil na een ongeval merken dat ze onderverzekerd zijn.
  • Taxatie na ongeval: Het is verstandig een taxatie te laten uitvoeren na een ongeval. U moet weten wat uw auto waard is na schade. Soms is het beter om uw auto direct te verkopen na schade in plaats van de reparatiekosten te betalen.
  • Verkoop: Bij verkoop is het handig om te weten wat uw auto waard is. Op deze manier vraagt u niet teveel en ook niet te weinig. Naast kennis over een marktconforme prijs heeft u ook een betere onderhandelingspositie.

Dankzij de online taxatietool op onze website kunt u gemakkelijk berekenen wat wel een realistische verkoopprijs voor uw auto is. U voert uw voertuiggegevens, een indicatie van de kilometerstand en een geldig e-mailadres in. De tool berekent vervolgens razendsnel de dagwaarde van uw auto. Aan de hand van deze waarde kunt u een auto verkoopprijs bepalen.

Kijk hierbij goed naar de staat van uw auto. Is uw auto in perfecte staat en heeft u nooit schade gereden? Dan is de dagwaarde redelijk accuraat. Heeft uw auto enkele gebreken? Dan moet u de dagwaarde iets naar beneden bijstellen. Als u het moeilijk vindt om zelf in te schatten wat uw auto waard is, kan u via de taxatietool een afspraak maken voor een gratis taxatie.

Gratis online taxatie

2. Een taxatie in één van onze vestigingen

Komt u naar een van onze vestigingen voor een gratis professionele taxatie van uw auto? Slimme keuze. Tijdens deze taxatie zal één van onze taxateurs de handelsprijs van uw auto berekenen. Hij doet dit door aan de hand van een uitgebreide checklist uw auto te controleren. Zo kijkt hij naar de staat van de auto en controleert hij de lak van uw auto op schade, roest en onregelmatigheden.

Ook de binnenkant van uw auto wordt gecheckt. Vervolgens kijkt de taxateur of uw auto motorisch nog in orde is. Om een volledig beeld te krijgen van uw auto sluit de taxateur af met een testrit. Een gehele taxatie in 30 minuten! De taxateur van wjkopenautos.be kan nu de balans opmaken en de verkoopwaarde van uw auto bepalen.

Bevalt de waarde u? Verkoop dan uw auto direct aan wijkopenautos.be!

Uw auto verkopen

Als u ervoor kiest uw auto aan ons te verkopen, hoeft u zich geen zorgen meer te maken om administratiewerk. Dat verzorgen wij. U verkoopt uw auto en verder hoeft u niks meer te doen. wijkopenautos.be buigt zich over de afmelding en de schrapping van het voertuig. De bevestigingen hiervan ontvangt u. De koopsom maken we dezelfde dag nog aan u over zodat het na ongeveer 2 dagen op uw rekening staat.

Ook benieuwd naar de verkoopprijs van uw auto? Wacht dan niet langer en maak een afspraak voor een gratis taxatie. U kunt vaak al binnen 24 uur bij ons terecht. Zo snel heeft u uw auto nog nooit verkocht.

Hoe onze klanten onze service beoordelen

Afspraak gemaakt, deze werd direct bevestigd. Na uitblijven van mij reactie, telefonische opvolging. Het afgesproken uur werd gerespecteerd. Vlotte en correcte communicatie die open stond voor vragen. Kortom : efficiënt, correct en aangenaam in het contact. Dus een tevreden klant aan deze kant.
Anita S. | Antwerpen | Fiat 500, 2008 02.11.2019
Perfect, op een correcte manier behandeld, goede informatie en op een beleefde en snelle tijd afgehandeld.
Fernand T. | Mechelen | Jeep Wrangler, 1998 29.05.2019
zeer vriendelijk personeel ,en een vlugge afrekening ,zaterdag de auto binnen en dinsdag al het geld op de rekening
Monique D. | Harelbeke | Citroen C3, 2005 08.05.2019